- Татьяна Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: L
Поставила бы 15 звёздочек.
Бабушке 87 лет. Лежачая в основном, после инсульта, двигается мало. Но сама может их одевать, менять (по бокам разорвать и всё), ей они нравятся, удобные, и при ходьбе атом числе.
Не меняйте качество, пожалуйста. Для таких больных людей должно быть хоть что-то действительно сделанное на совесть!
Представник постачальникаДобрий день, Тетяно,
Щиро дякуємо за такий проникливий відгук. Ми щасливі, що змогли полегшити життя вашій бабусі і подарувати їй комфорт. Ми цінуємо ваше прохання і запевняємо, що продовжимо тримати планку якості, щоб ви могли бути спокійні за своїх близьких.
Бажаємо вашій бабусі міцного здоров'я!
- Трушковская А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10. Размер подгузников: L
Заказывала данные подгузники для дедушки (86 лет) человек был последнее время практически лежачий. Обычные подгузники на липучках на нашем дедушке не держались он их стягивал. И хотя написано что они для активных людей они дедуле подошли, хорошо впитывали влагу и главное он их не мог снять!Мягкие и приятные к телу! Заказывала размер Large 10штук(точных размеров дедушки не скажу, но другой фирмы памперсы в размере S ему были впритык, хотя он и не полный был.. ) Последний раз решила заказать большую упаковку таких же но на 30 штук и как говорила бабушка именно из большой упаковки подгузники-трусы протекали! Не могу утверждать 100% что они хуже чем в маленькой упаковке так как сама этого не видела, но бабушке верю! Большую упаковку так и не закончили.
- Достоинства:
- Хорошо впитывают влагу, удобные
- германПродавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: L
Пользуемся около полу года. Старенький папа бывает не "доносит" до туалета или просто не замечает как "получилось". Носятся как обычные трусы, что очень удобно.Проблемы с запахом и частыми стирками пока остались в прошлом. Все в доме очень довольны.
- Достоинства:
- Прекрасно впитывают. Очень удобно носятся. Нейтрализует запах (в пределах разумного наполнения).
- Недостатки:
- Андрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: L
Ці труси-підгузки порадили у благодійному фонді, так як, вони часто зіштовхуються з різними виробниками таких підгузок для дорослих.
Тому вже 2 роки купуємо тільки їх, бабці вони підходять і вона ними задоволена.
Представник постачальникаДобрий день, Андрію,
Щиро дякуємо, що поділилися своєю історією. Комфорт вашої бабусі — це для нас найвища нагорода.
Дякуємо за довіру і бажаємо здоров'я вашій родині!
- Ірина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: L
Для лежачої бабусі підійшли саме підгузники трусики Seni. Одягаються легко і не протікають. Якісні підгузники за адекватну ціну
- Достоинства:
- Легко одягати, не протікають, ціна
Представник постачальникаДобрий день, Ірино,
Щиро дякуємо за ваш детальний відгук!
Нам надзвичайно цінно знати, що у догляді за бабусею ви зупинилися саме на наших трусиках-підгузках. Здоров'я вам і вашим близьким!
- Елена Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: L
Гарна якість, дуже удобні. Постійно купую для лежачої матері
- Достоинства:
- Удобні
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Олено!
Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку якості підгузків-трусиків Seni Active Normal.
- Елена Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: L
Отлично! Старики в восторге!)
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: L
Гарні памперси,мамі сподобалися, жалкую що не купила більше по акції.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Немає e
Представник постачальникаДобрий день, Олено,
Дякуємо за ваш відгук. Комфорт близької людини - це найважливіше. Акції не підгузки проводимо регулярно, сподіваємось, вигідна пропозиція не змусить на себе довго чекати! Бажаємо міцного здоров'я вам і Вашій мамі!
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10. Размер подгузников: L
Якісні підгузки з м'якого , приземного на дотик матеріалу.
- Достоинства:
- Добре прилягають до тіла.
- Недостатки:
- Не знайшла.
Представник постачальникаДобрий день, Марино,
Дякуємо, що ділитесь досвідом використання трусів поглинальних Seni Active Normal.
Ми докладаємо максимум зусиль, щоб забезпечити комфорт і надійний захист для наших клієнтів.
- Елена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: L
Саме цей товар я шукала а прислали їнший. Між виробами є різниця
- Юлія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10. Размер подгузников: XL
Представник постачальникаДобрий день, Юліє,
Вдячні за Вашу оцінку.
- Віталій І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10. Размер подгузников: L
Дякую
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10. Размер подгузников: XL
Очень удобные,беру маме,полная, подходит. Целый день сидит в них. На ночь,они конечно
не подходят. На ночь - памперсы.- Достоинства:
- Хорошие трусики
- ЯКС
Скажите, пожалуйста, на сколько полная ваша мама ? А то я не могу определиться для своей, взяла xxl большие , на чуток меньше нужно, а вяала xl так они чуть ли не в 2 раза меньше ..
Представник постачальникаДобрий день! Радимо поміряти об"єм талії і стегон мами. Розмір Large розрахований на об'єм талії і стегон 100-135 см, розмір Extra Large - на 120-160 см. Трусики розміру XXL є у варіанті Seni Active Plus, і для них об"єм талії і стегон має бути 140-190 см. ссылка
- Андрей Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10. Размер подгузников: XL
Брал Папе инвалиду первой группы, лежачий больной!
подгузники хорошие, удобные не пережимают и даже пролежни не появляются!- Достоинства:
- Хорошо справляются со своей функцией, удобно однвать!
- ТатьянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: M
Хорошо впитывают, и они прочнее по сравнению с другим производителем
- Недостатки:
- Пока не выявили
- Анна Д***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10. Размер подгузников: S
Хороші трусики памперси.
Вистачає на шість годин.
Дякую Розетці.- Достоинства:
- Зручні.
- Недостатки:
- Немає недоліків.
- Alona С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10. Размер подгузников: S
Я довольна,мне очень нравится
- Достоинства:
- Тонкие мягкие и удобные.И цена очень хорошая.
- Недостатки:
- Наталія Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: L
Моєму татусю після інсульту зподобалась.
- Достоинства:
- Не протікають
- Недостатки:
- Неиає
Представник постачальникаДобрий день, Наталіє,
Дякуємо за відгук та високу оцінку якості трусів поглинальних Seni Active Normal. Ми завжди намагаємося запропонувати якісні товари, які можуть поліпшити повсякденне життя наших споживачів.
- Евгения Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10. Размер подгузников: XL
- Достоинства:
- Хорошие подгузники подошли по размеру
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: L
Все дуже добре. Доставка та отримання - відмінно!
- Достоинства:
- Ціна, швидка доставка.
- Недостатки:
- Валентина П***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: L
Здрастуйте я брала трусики для старенької бабусі дуже зручна дуже комфортне.
Дуже дякую- Достоинства:
- дуже зручна дуже комфортне.
- Ирина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: L
Для літньої людини після інсульту, на мій погляд, найкращий варіант. Користуємось більше року.
- Достоинства:
- Дійсно досить вологопоглинаючі. Не мають «парникового» ефекту. Гарно прилягають до тіла, не скочуються.
- Недостатки:
- Не помітили
- Андрій З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: L
Якість Ціна з карткою РОЗЕТКА
- Достоинства:
- Якість Ціна з карткою РОЗЕТКА
- Євгенія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: L
Труси рекомендую.
Мама після інсульту, ліва сторона, сама може їх одягати-знімати, ніч витримують.
Представник постачальникаДоброго дня, Євгеніє! Щиро дякуємо за вашу рекомендацію.
Те, що ваша мама самостійно справляється з одяганням білизни після перенесеного інсульту — це неймовірне досягнення і дуже важливий крок у її реабілітації. Бажаємо вашій мамі швидкого та успішного відновлення, а всій вашій родині — сил та міцного здоров'я!
- Галина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: L
Гарна якість
- Недостатки:
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: L
Купляємо даний товар для бабусі, вистачає на день зранку до вечора. Також пробували Seni Active Classic - явної відмінності між цими моделями не помітили (оскільки бабуся не пересувається самостійно), тому звернули увагу на наявність товару, кількість штук в упаковці та ціну. Товар якісний, не рветься, місткий, м'який на дотик, дискомфорту не відмічено. Хочеться наголосити, що шов з боків зовнішній (див. фото), тому тіло відчуває цілісну поверхню. Одним словом, це шедевр. P.S. Також перепробували аналогічні товари інших виробників - для нас вони не підійшли (вони або протікають, або щось не так - тому можна пробувати підбирати самостійно для вашого конкретного випадку).
- Достоинства:
- Якісний, м'який на дотик, об'ємний
- Недостатки:
- --
Представник постачальникаДоброго дня, Андрію! Щиро дякуємо за такий неймовірно розгорнутий відгук та найвищу оцінку. Догляд за близькою людиною — це складна щоденна праця, і ми щасливі, що наші трусики-підгузки допомагають зробити її легшою та забезпечують вашій бабусі абсолютний комфорт. Бажаємо вашій родині міцного здоров'я!
- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: L
Норм, поки все ок.
Представник постачальникаДоброго дня, Людмило,
Дякуємо, що поділилися першими враженнями. Бажаємо здоров'я!
- Мария М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10. Размер подгузников: XL
Гарна якість, підійшов розмір
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Маріє!
Дякуємо, що поділилися своїми враженнями.
- Світлана Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: L
Гарні пізгузники для бабусі, якісні м,якенькі не парять
Представник постачальникаДоброго дня, Світлано,
Щиро дякуємо за теплі слова!
Дев'ятий рік купляю для мами тільки такі трусики. Зручні
Представник постачальникаДоброго дня, Олено,
9 років - це неймовірний термін, і для нас величезна честь бути надійним помічником у догляді за вашою мамою протягом усього цього часу. Щиро дякуємо вам за довіру! Бажаємо вашій мамі міцного здоров'я та довгих років життя!
Найкращі з тих, що пробували. Не протікають, довго тримають
Представник постачальникаДобрий день, Ірино,
Щиро дякуємо! Раді знати, що ваші пошуки ідеального варіанту успішно завершилися на нашому продукті. Комфорт і впевненість клієнта — наша головна мета. Бажаємо всього найкращого!
- Лариса Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: L
Якісні, гарно тримають.
- Анастасия С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: L
Вбирають добре.
- Достоинства:
- Не труть
- Недостатки:
- Не має
Представник постачальникаДоброго дня, Анастасіє,
Щиро дякуємо за високу оцінку! Комфорт шкіри та надійний захист — це наш стандарт якості.
Бажаємо вам всього найкращого!
- Христина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10. Размер подгузников: XL
Дуже добре підходять. Зручні, гарна якість
Представник постачальникаДобрий день, Христино,
Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку якості підгузків-трусиків Seni Active Normal.
- ЛенаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: M
Хороші підгузки-трусики, для бабусі по розміру підійшли.
- Достоинства:
- хороші
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Олено!
Дякуємо, що ділитесь досвідом використання поглинальних трусів Seni Active Normal.
Вдячні за вашу оцінку продукту.
- Ірина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: L
Лучшие, так как перепробовали все!
- Достоинства:
- Хорошо держат 12 часов
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Ірино!
Вдячні за Ваш відгук та високу оцінку якості підгузків-трусиків Seni Active Normal.