Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Пенка для мытья и ухода за телом Seni Care 500 мл (5900516650599)

Оценка пользователей 4.85/5
  • AI аналіз відгуків
    44 відгуки:  позитивний — 84%, нейтральний — 8%, негативний — 8%
    Засіб піна для гігієни Seni Care користується великою популярністю серед покупців, особливо для догляду за лежачими хворими та людьми похилого віку. Більшість клієнтів відзначають його ефективність у очищенні шкіри, усуненні запаху та зручності у використанні, зокрема при обмеженому доступі до води. Однак наявні скарги щодо деяких нюансів у користуванні, недостатньої інформації по застосуванню, а також рідкі поодинокі випадки, коли засіб не дав бажаного ефекту.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Світлана

Купували для лежачої людина для догляду , яку неможна переміщати , все чудово , виконує свою функцію , зручно у використанні .

• Людмила Б***

Пінка гарна.

• Олександр Л***

Я вже написав був правдивий відгук. Тиждень самі ж запропонували вислати фото і т.д. і в результаті по факту послали. А навыщо ви цей цирк з перепискою влаштовували? Я ж ны на що не розраховував, зважаючи на вашу наглысть, жадыбнысть ы наплюватедбське выдношення до покуцпця?

Достоинства:
    Некондиціяя
    Недостатки:
    Пошкоджений товар

• Лена

Пінка сподобалась у використанні за лежачою хворою. Прибирає лишній бруд, очищає та зволожує. Має приємний запах і дійсно нема неприємного запаху від хворого.

Достоинства:
    Очищає та прибирає лишній запах
    Недостатки:
    Поки нема
  • Тетяна С***

Використовую піну для догляду за хворою людиною вже пів року. Дуже добре прибирає не приємний запах, не подразнює шкіру а навпаки - заспокоює.

Достоинства:
    Прибирає не приємний запах, не подразнює шкіру,не має відчуття липкості
    Недостатки:
    Не має
  • Валентина С***

По догляду за лежачою людиною кращого засобу немає. Користуємося вже третій рік.

Достоинства:
    Ніжний догляд, прибирає неприємний запах
  • Александр П***

Чудова пінка справляється зі своєю функцією.

Достоинства:
    Виконує своє призначення
  • Вікторія Г***

Дуже гарний засіб, для лежачого незамінна. Гарно усуває запах та м'яко очищає.

• Марія С***

Користуюся пінкою вже півроку
    Дуже хороша річ для людей похилого віку,лежачих.

• Олена Б***

Чудовий засіб. Не сушить шкіру, має приємний запах, економний у використанні.

• Елена Т***

Для лежачих хворих це просто знахідка!

• Екатерина И***

Идеальное средство когда нет возможности принять душ. Для лежачих больных это находка!

• Андрей С***

Отличая

• Галина

Спасіння для тих, хто доглядає за хворими.
    Крім того, що прибирає бруд, дійсно прибирає запах.
    Рекомендую.

Достоинства:
    Чудовий засіб по догляду за важкохворими.
  • Татьяна Ч***

Купила даний товар і геть не розумію, як їм користуватись.

• Оксана Г***

а якщо натиснути на білий пиптик?

• Татьяна Ч***

@Оксана Гетьман там має бути розпилювач.
      Продавець ігнорує питання. Воно взагалі десь зникло

• Алена К***

Користуюсь давно. Дуже зручно для догляду за маломобільною людиною і взагалі при відсутності води.

Достоинства:
    Зручно дозувати .
  • Наташа Ф***

Чудовий засіб ,брали для лежачого хворого.

• Тетяна

Давно користуємося цим засобом для лежачої мами (я вже писала відгук) Засіб чудовий, ми використовуємо для інтимної гігієни, бо на все тіло буде холодно, все ж не нагрієш пінку ніяк. Для миття всього тіла беремо крем 3 в 1 цієї ж марки, його зручно гріти.
    Пишу другий відгук тому, що особливо хочу відмітити, що ми миємо цією пінкою, крім мами, ще й протипролежневий матрас і він за два роки нітрохи не змінився. Той хто доглядає за лежачими знає, як незручно мити матрас, він нерівний, в цей час тримаєш хворого на боці і поспішаєш прибрати якомога скоріше. Тому ми спробували пінку - вона легко прибирається, дуже добре очищує та поглинає запах і не шкодить матеріалу матраса. Сподіваюся, відгук буде корисним, раніше я такої інформації ніде не бачила.
    До речі - з засобами Сені в квартирі нема запаху лежачого хворого, це відмічають всі, хто у нас буває.

Достоинства:
    Якісний засіб, зручний у використанні. Поглинає запахи.
    Недостатки:
    Нема.
  • Лебідь Н***

Хороший засіб

• Виктория К***

Дуже полегшує життя хворого і тих хто про них піклується.

Достоинства:
    Швидко. Поглинає неприємний запах.
  • Дарина Ч***

Відмінний засіб для догляду за лежачими хворими. Гоїть проблемну шкіру, усуває специфічний запах літніх лежачих людей. Знахідка!

• Марина К***

Товар супер!продавец також

• Лариса А***

Рассчитывала на эффект, но опрелости остались

• Юрий П***

Отличная вещь при уходе за лежачим.

• Юлія

Незамінна річ для лежачих хворих! Ми щоразу співаємо оди цьому засобу) Без нього було б набагато важче.
    Ідеально для інтимної гігієни і взагалі гігієни тіла, у бабусі сушить шкіру тіла, то ми чергуємо з миючим кремом цієї марки, такой дуже класний.
    Бабуся все життя алергік, але реакцій немає.

Достоинства:
    Дуже дієвий засіб
  • Олена К***

Спробували для гігієни лежачого батька, дуже зручно та економно!

Достоинства:
    Пінка дуже зручна для лежачих хворих
  • Татьяна

Найкращий засіб для інтимної гігієни лежачих хворих. Не перестану дякувати тому, хто цю пінку винайшов. Для миття всього тіла використовую крем 3 в 1, а пінку економлю для заміни підгузків.
    Жаль, що вже нема на Розетці, бо дуже зручно забрати в магазині біля дому безкоштовно. Інші продавці надсилають Новою Поштою, а це збільшує ціну.

Достоинства:
    Видаляє запахи. Миє, зволожує, не потребує змивання.
  • Юрій Р***

Засіб гарний, але на жаль, підвела доставка Розетки. Оскільки закупка проводилася для лежачого хворого, терміни доставки тут важливі. Попередньо стояла дата відправки в регіон 19 січня. Втім, лише 20 січня надвечір, після мого звернення в підтримку, замовлення змінило статус на "комплектується"... Думаю, якщо б не звертався б, то відправили б щепізніше... По факту отримали його аж 23 січня... Якби це стосувалося якоїсь електроніки, то можливо, один-два дні затримки і не проблема, але ж це замовлення стосується здоров'я людини!
    Тому в даному конкретному випадку дуже незадоволений сервісом.

Достоинства:
    Засіб гарний
    Недостатки:
    Доставка пізніше очікуваного

• ОЛЬГА Л***

Піна, супер, користуюся такою не один рік, з поставленими завданнями справляється на відмінно.

Достоинства:
    Вистачає надовго, завдяки акціям розетки, купую дешевше ніж в інших магазинах.
    Недостатки:
    Не виявила.
  • Нат

Соответствует описанию,в уходе для лежащих больных необходимая вещь.

Достоинства:
    Не надо смывать
    Недостатки:
    Цена
  • Сніжана К***

Это просто находка в уходе за больным лежачим человеком. Очень советую к использованию.

Достоинства:
    Не нужно смывать
  • Набойченко Е***

Папа лежачий после инсульта. Очень помогает, убирает неприятный запах после туалета больного

• Анна Т***

Отличное средство для ухода за телом в условиях, где нет возможности принять душ. Сестра с мужем лежали в больнице в ковидом, принять душ не было сил, поэтому это средство помогло в уходе за телом. Реально устраняет неприятные запахи и очищает кожу. Простое в использовании. Очень рекомендую.

Достоинства:
    Отличное средство для ухода за телом.
    Недостатки:
    Не обнаружила
  • Tereshchuk V***

Дуже класна річ.Порекомендували в лікарні для догляду за літньою людиною .Звичайно повноцінне миття не замінить на постійній основі,але те саме миття можна звести до мінімуму,якщо нема можливості це робити кожного дня.Хоча можливо,якщо пристосуватись,то можливо і замінити його.В користуванні не так довго ще,поки задоволені.Приємний запах

Достоинства:
    Великий об’єм
    Видаляє всі запахи та забруднення
    Дуже економічна
  • Ирина К***

Очень хорошая и нужная вещь, эта пенка! Так получилось, что моя мама (87лет) упала и теперь сама не может встать... Пенка, как находка! Были опрелости под грудью, после обработки, за ночь всё прошло. И как совет, после обработки использую мазь салицилово-цинковую! Проблем теперь нет!

Достоинства:
    Запах приятный. Хороший состав. Маленький расход.
    Недостатки:
    Только в Розетке нашла. В магазинах нет!
  • Виктория.

Отличный помощник за уходом лежащих больных.

Достоинства:
    Хороший
  • Сара

Отличная пена по уходу за пожилыми и лежачими больными. Лежит отец уже год, благодаря этой пене он чистый и полностью отсутствуют неприятные запахи. Аллергии и раздражения не вызывает.

Достоинства:
    Убирает запахи, не требует воды
    Недостатки:
    Нет в магазинах и аптеках