Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Отзывы покупателей о Зубная щетка Sensodyne Восстановление и Защита Мягкая (5054563029768/5054563262301)

Есть в наличии

4.7/5
Оценка пользователей 4.7/5
  • Виталий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Бело-синий

Зручна ручка. Гарний форма для доступу до всіх частин зубів. Жорсткість скоріше ближче до медіум. В порівнянні з іншими брендами тільки плюси.

Дякуємо за огляд!

• Максим Д***

Гарна щітка від Sensodyne.Чудовий результат на зубах після використання, добре очищає.Задоволенний щіткою загалом, якість перевірена часом.

Достоинства:
    Вартість Якість
    Недостатки:

Дуже дякуємо! Ми раді, що Вам сподобався наш товар.

• Ирина Б***

Щітка мʼяка, але гарно вичищає зуби. Мені сподобалась, користуюсь постійно.

Дякуємо за огляд! Ми раді, що Вам сподобався наш товар.

• Олександр П***

Гарна якість продукції.

• Михайло К***

Щітка хороша. Зручно тримати в руці. На рахунок довговічності поки не скажу, користуюсь недовго. Своїх грошей вартує.

Дякуємо за огляд!

• Микола

Користуюсь вперше. Гарна зубна щітка.

Достоинства:
    Якісна
    Недостатки:

Дякуємо! Ми раді, що Вам сподобався наш товар.

• Інна Д***

Чудова, м'яка, мені здається що за рахунок своєї м'якості дістає всюди)) та гарно чистить зуби

Достоинства:
    Якість відмінна!
    Недостатки:
    Не виявила
  • Ирина О***

Гарна щітка, мʼяка . Вичіщає добре. Щітина нормальна, не розпушується. Якість добра. Доставили швидко

Достоинства:
    Якісна щетинка
    Недостатки:

Це чудовий огляд, дуже дякуємо! Ми раді, що Вам сподобався наш товар.

• Любов К***

Користуюся зубною щіткою Sensodyne та Захист М'яка вже деякий час і повністю задоволена. Щетинки м'які, але дуже добре очищають зуби, не травмуючи ясна. Після чищення залишається приємне відчуття свіжості та чистоти, а чутливість зубів не посилюється. Щітка зручна в руці, якісно виготовлена й чудово підходить для щоденного використання. Однозначно рекомендую.

Достоинства:
    Гарна якість, дуже зручна, для мене взагалі суцільні переваги
    Недостатки:

Це чудовий огляд, дуже дякуємо! Ми раді, що Вам сподобався наш товар.

• Марія Н***

Дуже зручна щітка. Добре доглядати за зубами та яснами. Мені підійшла чудово.

Достоинства:
    Мʼяка, не травмує ясна
    Недостатки:

Дякуємо! Ми раді, що Вам сподобався наш товар.

• Юлия

Реально мягкая щетина, щетка небольшая по размеру, в руке норм. Может и хорошая щетка, но мне видимо нужно более жесткую

• Ярослав Ф***

Добре виконує свої функції, не дряпає ясна, зручна, можна підбирати за жорсткістю. Можливо більш преміальні аналоги мають більшу кількість щетинок, але відчуття чистоти ця щітка забезпечує краще

Достоинства:
    Відносно не догога, добре відчищає, дуже зручна
    Недостатки:
    не помітив

• Александр Х***

Невелика, досить м’яка та зручна щітка (якраз норма для мене). Чудова ціна по акції.

Достоинства:
    маленька
    Недостатки:
    відсутні
  • Александр Б***

Отличная щётка, использую её давно вместе с одноименной зубной пастой, никаких нареканий. Маленький размер позволяет достичь труднодоступных мест в ротовой полости + меньшее использование зубной пасты, что тоже кстати хорошо :)

Недостатки:
    Для меня их нет
  • Юлия М***

Первый раз купила по рекомендации стомотолога, теперь тпостоянно пользуюсь только зубной щеткой и пастой этого бренда.

Достоинства:
    Хорошее качество. Маленькая, удобная, минимизирует расход зубной пасты.
  • Oleksandr K***
    • Анна

Что не так?

• андрей д***

кто будет покупать имейте ввиду что сама чистящяя щетина очень небольшая как у детских щеток я отдал жене мужчине слегка неудобно

Достоинства:
    щетина реально очень мягкая
    Недостатки:
    она реально маленькая как для взрослой щетки
  • Marina N***

Отличное качество и замечательное обслуживание. Очень недовольна доставкой службы "МистЭкспресс"

• Юлия
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Бело-синий

Щетка не очень понравилась, чистит посредственно, скользит в руке, чего не замечала даже с дешевыми щётками

Достоинства:
    Мягкая
    Недостатки:
    Плохо вычищает, скользкая ручка, цена
  • Виктория Л***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Бело-синий

По советам артодонта, нужно использовать маленького размера сщетку, так как процес очищения происходит лучше.
    Всегда покупаю сщетки не большого размера.
    На большие подсознательно ложиться больше пасты, что не есть полезным

Достоинства:
    Размер. Качество