Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Зубная щетка Setablu Мягкая Кролик для детей от 3 лет Зеленая (8050847574310_зеленая)

Оценка пользователей 3.8/5
  • Анна Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Желтый

чудова щітка для дітей 3 . сину 3 роки, то по жорсткості підійшла, все чудово.

Достоинства:
    цікавий дизайн
  • Юлія Л***

Щетина щітки дуже жорстка
    Проте сама щітка гарна (дитина була в захваті від дизайну). І також в наявності чохол для щітки

Недостатки:
    Жорстка щетина

Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що дитині сподобався дизайн щітки та що ви оцінили наявність чохла. Нам щиро шкода, що для вас щіточка здалася недостатньо м’якою. Зазначимо, що на упаковці щітка представлена як м’яка, однак сприйняття жорсткості може бути індивідуальним. Ваш коментар є дуже цінним для нас, і ми обов’язково врахуємо його. Сподіваємося, наступні покупки принесуть вам лише позитивні враження!

• Сергій Б***

Даже подобалась дитині