Отзывы покупателей о Ежедневный шампунь для головы PerfomeN Original Series Inspired by Boys Imperial 250 мл (4820216921267)
- Олег Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Шампунь сподобався насамперед своїм ароматом. Не схожий на типові магазинні шампуні. Запах цікавий, благородний і дуже приємний.
- Достоинства:
- запах
- Продавец Props
Олег, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Михайло Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Чудовий стійкий аромат, гарно піниться та очищає волосся. Обовʼязково замовлю ще раз.
- Продавец Props
Михайло, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук)! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Алина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Перше, що дуже сподобалось — аромат. Не типовий різкий чоловічий запах, а щось більш стильне й дороге, ніби хороший парфум. Після миття волосся ще довго приємно пахне, але аромат не набридає і не душить.
По самому шампуню теж усе дуже комфортно. Добре очищає волосся і шкіру голови, але без пересушування. Після багатьох шампунів є відчуття жорсткості або волосся швидко жирніє знову, а тут волосся реально довше залишається свіжим і більш легким.- Продавец Props
Аліно, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук)! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Костя Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Файний шампунь, мені зайшов. Наступного разу замовлю літрову банку.
- Достоинства:
- підходить на кожен день
- Недостатки:
- Продавец Props
Костя, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Анатолій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Поки шампунем задоволений. Лупа не зʼявляється після миття, аромат класний, тому використовую його і як гель.
- Продавец Props
Анатолій, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Татьяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Дуже приємний запах, не різкий. Шампунь чудовий.
- Достоинства:
- Ціна, склад, аромат.
- Продавец Props
Тетяно, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Руслан Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Дуже класний шампунь! Не сушить, має приємний аромат, великий об’єм. Якість — преміум! Дякує продавцю за сервіс. Швидко відправ замовлення та ще і невеличкий подарунок поклав. Дуже приємно!
- Достоинства:
- ціна, аромат, якість
- Недостатки:
- Продавец Props
Руслан, щиро дякуємо Вам за відгук!
Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію.