Отзывы покупателей о Аккумуляторный пылесос Shark IZ320EUT (622356242974)
- Светлана З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с голубым
Сьогодні забрала свого нового помічника, що можу сказати, задоволена на всі 100 відсотків, дві батареї, це дуже великий бонус, багато додаткових насадок, гарно лежить в руці, трошки за важка основна щітка.
- Достоинства:
- Гарний, потужний, дві батареї
- Недостатки:
- Трохи за важка основна щітка
Представник постачальникаДякуємо Вам за відгук, користуйтесь із задоволенням!
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с голубым
Забрав сьогодні пилосос. При першому включенні заклинило маленьку щітку і вона не обертається.
- Достоинства:
- Потужний, зручний
Представник постачальникаДоброго дня! Приносимо свої вибачення за доставлені незручності. Вдалось вирішити проблему зі щіткою? Якщо ні, то зверніться, будь-ласка, в підтримку магазину Розетка для передачі пилососу на діагностику та вирішення питання.
- Олександр Г***
Я звернувся до представників Розетка зараз з проханням відправити на ремонт тельки турбо-щітку, а не весь пилосос зі всіма щитками. Зараз питання вирішується. Я надам коментар по результатам вирішення питання.
- Олександр Г***
Ви супер! Все відремонтували, все добре і працює!
- Катерина О***Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с голубым
Нравится возможность работы в двух режимах: обычном и турбо. Режим турбо увеличивает мощность всасывания, что особенно полезно для уборки на ковровых покрытиях или для глубокого очищения. Я часто переключаюсь на этот режим, когда необходимо удалить более стойкие загрязнения, и результат всегда впечатляет.
- Анечка П***Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с голубым
Брала ради встроенной подстветки! встроенная подсветка. Этот элемент позволяет мне видеть пыль и мусор даже в темных углах и под мебелью. Это значительно упрощает процесс уборки, так как я могу быть уверена, что не пропустила ни одного загрязнения.
- Достоинства:
- Две батареи, подсветка, современный
- Недостатки:
- не обнаружила пока еще
Представник постачальникаДякуємо вам за відгук! Користуйтесь із задоволенням.
- Аля А***Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с голубым
Пилосос має вражаючу потужність всмоктування, що дозволяє йому ефективно прибирати навіть найважчі забруднення. Я використовую його для прибирання шерсті домашніх тварин, і він прекрасно справляється з цим завданням, не залишаючи за собою слідів. Це значна перевага для власників домашніх тварин, оскільки якість прибирання залишається на високому рівні.
- Сніжана Л***Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с голубым
Він швидко та ефективно видаляє навіть найдрібніші забруднення. Його вбудований фільтр утримує найменші частинки, забезпечуючи чистоту повітря вдома.
- Нина Т***Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с голубым
два режими потужності дозволяють економити заряд батареї при легких завданнях та забезпечити максимальну продуктивність при потребі. Легка вага та зручна ручка роблять його використання дуже комфортним у мене все)