ДНІ ROZETKA! Знижки до 55% на обрані товари з 6 до 12 жовтня

Отзывы покупателей о Аккумуляторный пылесос Shark IZ320EUT (622356242974)

Оценка пользователей 4.5/5
  • Светлана З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с голубым

Сьогодні забрала свого нового помічника, що можу сказати, задоволена на всі 100 відсотків, дві батареї, це дуже великий бонус, багато додаткових насадок, гарно лежить в руці, трошки за важка основна щітка.

Достоинства:
    Гарний, потужний, дві батареї
    Недостатки:
    Трохи за важка основна щітка

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с голубым

Забрав сьогодні пилосос. При першому включенні заклинило маленьку щітку і вона не обертається.

Достоинства:
    Потужний, зручний

Доброго дня! Приносимо свої вибачення за доставлені незручності. Вдалось вирішити проблему зі щіткою? Якщо ні, то зверніться, будь-ласка, в підтримку магазину Розетка для передачі пилососу на діагностику та вирішення питання.

• Олександр Г***

Я звернувся до представників Розетка зараз з проханням відправити на ремонт тельки турбо-щітку, а не весь пилосос зі всіма щитками. Зараз питання вирішується. Я надам коментар по результатам вирішення питання.

• Олександр Г***

Ви супер! Все відремонтували, все добре і працює!

• Катерина О***
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с голубым

Нравится возможность работы в двух режимах: обычном и турбо. Режим турбо увеличивает мощность всасывания, что особенно полезно для уборки на ковровых покрытиях или для глубокого очищения. Я часто переключаюсь на этот режим, когда необходимо удалить более стойкие загрязнения, и результат всегда впечатляет.

• Анечка П***
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с голубым

Брала ради встроенной подстветки! встроенная подсветка. Этот элемент позволяет мне видеть пыль и мусор даже в темных углах и под мебелью. Это значительно упрощает процесс уборки, так как я могу быть уверена, что не пропустила ни одного загрязнения.

Достоинства:
    Две батареи, подсветка, современный
    Недостатки:
    не обнаружила пока еще

Дякуємо вам за відгук! Користуйтесь із задоволенням.

• Аля А***
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с голубым

Пилосос має вражаючу потужність всмоктування, що дозволяє йому ефективно прибирати навіть найважчі забруднення. Я використовую його для прибирання шерсті домашніх тварин, і він прекрасно справляється з цим завданням, не залишаючи за собою слідів. Це значна перевага для власників домашніх тварин, оскільки якість прибирання залишається на високому рівні.

• Сніжана Л***
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с голубым

Він швидко та ефективно видаляє навіть найдрібніші забруднення. Його вбудований фільтр утримує найменші частинки, забезпечуючи чистоту повітря вдома.

• Нина Т***
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с голубым

два режими потужності дозволяють економити заряд батареї при легких завданнях та забезпечити максимальну продуктивність при потребі. Легка вага та зручна ручка роблять його використання дуже комфортним у мене все)