Отзывы покупателей о Моечный пылесос Shark PX200EUT

Оценка пользователей 4.29/5
  • Оксана Д***

Не працює розпилювач

Дякуємо за ваш відгук!

У даній моделі перед першим використанням важливо перевірити правильність встановлення резервуарів та наявність мийного засобу в обох баках. Також після першого запуску подача рідини може з’явитися не одразу - рекомендується кілька разів натиснути та утримати кнопку розпилення, щоб система заповнилася рідиною. Для швидшого заповнення системи радимо поставити пилосос вище рівня шланга та опустити шланг вниз.

Якщо після цього розпилення все одно не працює, будь ласка, зверніться до служби підтримки за номером +380 (67) 654 32 86 (Viber, Telegram) для подальшого вирішення ситуації.

• Олена Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Корисна річ, коли в домі живуть тварини, діти і тд. І наветь просто для того, щоб прибрати диван, або матрац без виклику клінінгу

Достоинства:
    Невеликий, зручний

• Іван К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Очень даже неплохой, распылитель работает, вполне довольны покупкой

• Сергій Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Для всіх , в кого не працює розпилювач ! При першому запуску , розмістіть пилосос нижче рівня шлангу. Опустіть шланг , як можна нижче , і натисніть розпилення. І, так пару раз. Все буде ОК. Така специфіка девайсу.

• Яблонский С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Barberry. Цвет изделия: Белый

Пылесос очень крутой, были сомнения, но оказался супер. Очень, очень рекомендую

Достоинства:
    Компактный, сосет круто
  • Наталія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Бомба!Дякую за швидку доставку,та якісний товар.

Достоинства:
    Швидко,зручно,надійно!
    Недостатки:
    Короткуватий шнур,але з подовжувачем норм.

• Николай М***

Не працює розпилювач

Доброго дня! Приносимо свої вибачення за доставлені незручності. Зверніться, будь-ласка, в підтримку за номером 380 (67) 654 32 86 (viber, telegram) для вирішення питання.

• Юрій З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Однозначно рекомендую к покупке! Советую сразу брать ещё запасную химию. Можно ли использовать сторонние хим средства пока не знаю, но думаю, что возможно

Достоинства:
    Отлично справляется со своим назначением. Чистит мебель шикарно. Ценник оправдан полностью. Хороша тяга и классный распылитель. Химия стоящая.
    Недостатки:
    Мало родной химии в комплекте. Больше недостатков не найдено.

• Сергій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Сьогодні придбали цей товар, але виявили несправність: розбризкування не працює. Механізм всмоктування спрацьовує, проте воду пристрій не розпилює.

Достоинства:
    Невідомо
    Недостатки:
    Не працюе розбризкування

• Тетяна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Купила цього пилососа і дуже задоволена, все працює чудово. При виборі пилососа прочитала купу відгуків, порівнювала, вагалась, але ж все таки вирішила спробувати і не дарма. Десь читала відгук, що можна замінити рідину його, на ваніш, то спробувала і теж задоволена результатом. З малою дитиною і котами в домі він реально дуже великий помічник.

Достоинства:
    Справляється з своєю функцією на всі 100%
    Недостатки:
    Не знайшла

• Світлана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Купити товар, півроку назад. Дуже задоволена. Для домашнього використання. Гарно миє дивани, коврики, мила меблі на кухні, справляється з пʼятнами після малих дітей. Добре миє сидіння в машині, результат був супер.

Достоинства:
    Гарно миє, покупкою задоволена
    Недостатки:
    Деякий час не було в продажі оригінальної хімії. Зараз з цим немає проблем

• Олег Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Якісний,свої функції виконує,для авто теж зручно.

Достоинства:
    Якісний
    Недостатки:
    Перший прийшов з непрацюючим подаванням воды,замінили,все добре

• Александра М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Дуже зручний плямовивідник для дому, гарно чистить, займає мало місця. Не треба окремо замовляти чистку, підлаштовуватись. В зручний момент все під рукою!

• Віолетта М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Це саме те, що я хотіла! Мені дуже подобається цей пилосос — ним я роблю справжню “чистку вдома”. Він чудово очищає килими, дивани та інші м’які поверхні, залишаючи приємне відчуття свіжості.

Достоинства:
    Дійсно глибоко очищає тканини — після прибирання видно різницю.

Зручний у використанні, легко розбирається та миється.

Компактний, не займає багато місця.

Дуже зручно робити «генеральне прибирання»
    Недостатки:
    Не можна окремо купити миючий засіб від Shark, або принаймні немає офіційної альтернативи.

Якщо ворс килима дуже високий, потужності може трохи не вистачати.
  • Інна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Нормальний, але як на мене, потужності все таки трошки не вистачає

Дякуємо за відвертість! Ми працюємо над тим, щоб виправляти навіть найдрібніші недоліки.

• Катя
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Після придбання влаштували генеральне прання всіх мʼяких меблів та одразу придбали ще мийний засіб) дуже рятує, особливо якщо десь пролили рідину, каву, вино, одразу якщо скористатись - потім жодних натяків на плями, необхідна в господарстві річ.

Достоинства:
    Габарити, якість вбирання, дизайн, комплектація та простота використання
    Недостатки:
    Оригінальний засіб не всюди є, бракує інструкції українською

• Денис П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

прийшов в неробочому стані! як і у багатьох не розбризкував миючий засіб! в сервіс не було часу віддавати. оглянув пристрій на наявність гарантійних пломб - жодної не виявив. проблема була у засміченні шлангочки для подачі "рідини" жовтою насіниною (розчавив, видув) і все працює! помпа давить добре і не треба шланг униз опускати! 5-10 сек. і миюче піде! Гвинти пристрою "трикутники", пощастило, що пласка викрутка підішла.

Недостатки:
    прийшов в неробочому стані, відсутні миючі засоби,короткий шланг

Доброго дня! Приносимо свої вибачення за доставлені незручності. Ми прагнемо стати кращими і врахуємо цей відгук.

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Тааак. Почнемо. Користування декілька разів. По-перше, інструкція є на коробці у вигляді к'юар-кода. І рекомендую знайти відео користування в інтернеті. По-друге не все відмивається з першого разу. Але пил збере добре. Випробувано на матраці та килимі. Вау-вау ефекта не буде - змиріться з цим і спробуйте ще якусь хімію. Після пройдіться цим агрегатом. Я саме так і зробила. Ефект супер. Він працює, але працює так як і вся побутова техніка.

Достоинства:
    Невеликий, легкий...
    Недостатки:
    Хімія. Її часто неможливо купити та ціна уух. Не представлена альтернативна хімія. Це прям фу-фу-фу. Так і написано: тільки наша хімія у використанні. Жирний мінус за це.
  • Євген Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Миючі засоби для цього пилососа коштують 30 % від вартості самого пилососа.
    За потреби купити оригінальну змінну насадку нема можливості, бо ніде не продаються. Нікому не раджу ані товар, ані магазин.

Достоинства:
    Працює
    Недостатки:
    Все вище перераховане
    • Ольга

Пошукайте альтернативні не піноутворювальні засоби для мийних пилососів. Вибір є.

Доброго дня! Зверніться, будь-ласка, для консультації за номером 380 (67) 654 32 86 (viber, telegram).

• Сергій Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Бімба !!! Хто має сумніви - не вагайтесь. При першому запуску , потрібно опустити шланг нижче самого пристрою, і натягнути. Тоді включити розбризк , пару раз. Щоб вийшло повітря. Інакше виникає думка , що не працює. Потім все ОК !

Ваша підтримка дуже цінна для нас. Дякуємо, що обрали Shark!

• Анастасія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Нажаль, при прийомі товару у магазині можливо перевірити лише чи працює мотор. Залити воду в пилосос і перевірити роботу помпи неможливо. Виявилося, що як раз воду він не розприскує. Таким чином цей миючий пилосос не виконує свої функції. Повелася на безліч гарних відгуків. Буду повертати.

Недостатки:
    Не робочий пристрій
    • Татьяна П***

Була така сама проблема: пилосос прийшов із непрацюючою помпою, його відправили в сервісний центр. Через два тижні повернули вже справний. Але є нюанс: якщо бак із миючим засобом не закритий до кінця, вода не розбризкується. Якщо ж не до кінця вставлений бак для брудної води — пилосос не втягує воду.

• Анастасія М***

Пилосос відправили у сервісний центр. Виявили несправність: не працював ричаг подачі води. Через 2 тижні повернули відремонтованим. Зараз пилосос працює належним чином.

Доброго дня! Приносимо свої вибачення за доставлені незручності. Дякуємо за Ваш відгук!

• Григорій Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Купляв для хімчистки салону авто. З цим він прекрасно справився.

Достоинства:
    Добре очищує плями в авто.

• Елена Т***

Не працює розприскування води

Достоинства:
    Недостатки:
    Не виконує основну функцію

Доброго дня! Нам дуже шкода, що у вас виникла така ситуація. Якщо пилосос не розприскує воду, радимо перевірити правильність встановлення резервуарів та наявність рідини. Якщо проблема зберігається, будь ласка, зверніться до сервісного центру за номером 380 (67) 654 32 86 (viber, telegram)

• Елена Т***

Відправила назад , для початку одразу мінус це те що отримавши бракований товар ви маєте самі сплачувати доставку. І втрачаєте не тільки час та нерви , а й гроші

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Хороший пилосос. Мав складне завдання, на кухонному килимі були застрарілі плями. Звісно, довелося попрацювати, але зрештою все вичістив.

Достоинства:
    Добре чистить, виводить застрарілі плями

• Виктория В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Нам сподобався,чистить нормально,всі функції виконує,не вистачає інструкції на сайті.Маленький , компактний.Багато насадок

• Олена Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Пилосос не розбризкує воду і миючий засіб!!!Що робити?

Достоинства:
    Немає поки що
    Недостатки:
    Не розбризкує воду

Доброго дня! Якщо Shark StainStriker PX200EUT не розбризкує воду та миючий засіб, перевірте, будь ласка, чи правильно заповнені резервуари та чи не забиті форсунки. Також переконайтеся, що трубки не зігнуті або не пошкоджені. Якщо проблема зберігається — зверніться до сервісного центру для діагностики за номером 380 (67) 654 32 86 (viber, telegram) .

• Олег Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Все ок але не працює кнопка подачі води.

Достоинства:
    Не подає воду
    Недостатки:
    Не подає воду
    • Марія Г***

Вітаю,яка вирішили питання?

Доброго дня! Нам шкода, що виникла проблема з кнопкою подачі води у Shark StainStriker PX200EUT. Рекомендуємо перевірити, чи не забиті форсунки або трубки, а також рівень води в резервуарі. Якщо проблема не зникне, зверніться до сервісного центру для діагностики та ремонту за номером 380 (67) 654 32 86 (viber, telegram) для вирішення питання.

• Юрій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Дуже сподобався цей пилосос, меблі і не тільки стали набагато чистішими. В першу чергу брали, аби чистити від плям від домашніх тварин, з чим він справився. А потім почали експериментувати. Почистив офісне крісло, м'яку іграшку, салон машини і навіть паски безпеки.
    ДЛЯ ТИХ, У КОГО НЕ РОЗБРИЗКУЄТЬСЯ ЗАСІБ. Мав таку проблему, готовий був нести назад у магазин :) Як вирішив: Заповніть баки повністю водою і засобами як в інструкції. Поставте пилосос на стіл чи тумбочку, щоб він стояв вище, а розбризкувач потягніть вниз, шланг має бути рівномірно натягнутий. Тоді включить пилосос і натисніть на гачок розбризкувача. Потримайте пару хвилин, поки не вийде повітря.

Достоинства:
    Справляється з задачею, компактний
    Недостатки:
    Дороговатий мийний засіб

• Марія Г***

Вітаю,та ж сама ситуація. Ваша порада ,нажаль, не допомогла. Є ще варіанти чи це брак вже?

• Ангелина А***

Прийшов в неробочому стані

Достоинства:
    Нажаль не відчула
    Недостатки:
    Неробочий

• Вадим К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Не розбризкує воду, що робити?

Доброго дня! Якщо Shark StainStriker PX200EUT не розпилює воду, перевірте, будь ласка, чи не забиті форсунки або трубки, і чи правильно встановлені резервуари. Також переконайтеся, що є достатній рівень води у резервуарі. Якщо проблема не зникне, рекомендуємо звернутися до сервісного центру за номером 380 (67) 654 32 86 (viber, telegram) для вирішення питання.

• Тарас В***

передача техніки по гарантії
      відбувається через магазини в якому
      була здійснена покупка.

Ви можете звернутися в магазин з чеком
      де купували прилад , вони нам надішлють
      його на діагностику та ремонт.

процедурою не передбачено передача техніки від споживача

• Наталія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Дуже задоволена мийним пилососом. Якісно виконує свою роботу.

Достоинства:
    Все супер!
    Недостатки:
    Не виявили

• Оксана Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Пилосос дуже сподобався. Зі своїми функціями справляється, миючого багато йде,але це дивлячись на забруднення.

Достоинства:
    Справляється зі своїми функціями. Ціна.
    Недостатки:
    Поки немає.

• Кузнецова А***

Пылесосить хорошо,разобрались быстро,
    Моющее не найти

Дякуємо Вам за відгук, користуйтесь із задоволенням!
      Мийні засоби доступні на сайті магазину розетка.

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Була застаріла пляма (кока-кола) на дивані, і плями червоного вина на кріслі, на диво даний пилосос з оригінальними засобами повністю прибрав ці плями! Тож рекомендую!

Достоинства:
    Добре працює, малі габарити
    Недостатки:
    Як по мені то дещо малувата потужність…

• Поденежна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Сьогодні використовувала вперше. Дуже сподобалась ця річ!
    В нас мʼякий куточок бежево-коричньового кольору. Я звісно бачила що він потребує прання, але, те скільки буру я вимила … Плями гарно вивелись. Тієї рідини що в комплекті вам вистачить на один диван. Рідина якісна, враховуючи як справляється з плямами, але, вважаю що на кожне прання купувати дорого. Тому прийняла рішення наступного разу використовувати концентрати для миючих пилососів іншої фірми. Є також з гарним складом та обʼємом 5 л. Що потім додається у контейнер по 200—500 мл.
    За дорогі рідини зірку знімати з товару не буду, він гарно працює, і якісні матеріали.
    Загальне враження — чудова річ для дому з дітьми та домашніми тваринами! Тепер можна купувати світлий диван

Достоинства:
    Якісне прання мʼяких меблів та килимів.
    Недостатки:
    Дорогі рідини для миття.

• Карина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Эффекта "вау"не відчула,трохи розчарована(Функції свої виконує,але старі плями щоб відмити треба декілька підходів зробити

Достоинства:
    Добре вбирає вологу,потужний
    Недостатки:
    Короткий шланг,хімії з комплекту вистачило на один диван

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Розуміємо, що для видалення застарілих плям іноді потрібно кілька повторних процедур, і це нормальна практика для більшості миючих пилососів. Приємно чути, що ви задоволені потужністю і ефективністю всмоктування. Кристуйтесь із задоволенням!