Отзывы покупателей о Скраб для рук и ног Shelly с мочевиной, экстрактом водорослей и маслом арганы 350 г (4823109405875)
- Анна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісний скраб, який водночас делікатно виконує своє завдання.
- Тетяна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добре працюе.
- Достоинства:
- Як1сть
- Недостатки:
- Немае
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Використовую не тільки для ручок і ніжок)))
- Анна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скраю сподобався, має хорошу відлущувальну дію, гарний запах
- ValeriaОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудово відлущую суху шкіру, після скрабу мажу п'яточки кремом - дуже м'які та доглянуті. Раджу усім!
Доброго дня, Валеріє! Раді, що вам сподобався наш скраб. Дякуємо за щиру рекомендацію!
- Елена Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не сподобався. Занадто сухий, завеликі частинки для скрабування. Можливо ще й тому, що термін придатності майже закінчився.
Олено, дякуємо за ваш відгук, він дуже цінний для нас! Нам шкода, що засіб не виправдав ваших очікувань. Зазначимо, що скраб найкраще наносити на вологу шкіру — у цьому випадку його текстура стає кремовою, забезпечуючи дбайливе скрабування. Можливо, для вас більш комфортною у використанні буде пілінг-скатка, оскільки цей засіб має гелеву текстуру та зовсім не містить абразивних частинок. Щодо терміну придатності – просимо уточнити деталі, щоб ми могли надати вам більш детальну відповідь.
- Марина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скраб дуже гарний, дуже ніжний ручки та ніжки після нього гладенькі та мʼякеньки
- Достоинства:
- Супер скраб
- Тамара А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже здивована що до пакування, ЯКЕ БУЛО ВІДСУТНЄ!!!
МОЄ ЗАМОВЛЕННЯ ВАЛЯЛОСЬ ПО ВСІХ ПОЛИЧКАХ((
СКРАБ ПОТІК
Продавець зверніть увагу на пакування ...- Достоинства:
- Швидка доставка
- Недостатки:
- Не має пакування
Тамаро, дякуємо за ваш відгук, для нас важливий і цінний зворотній зв'язок! Нам дуже шкода, що виникла така ситуація. Ми обов'язково переглянемо процес пакування продукції, щоб уникнути подібних проблем у майбутньому. Будемо раді допомогти вам з обміном або поверненням товару. Дякуємо за ваше розуміння!
- Саша С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Крутий скраб, використовую його для тіла.
Запах бомбезний, та добре зволожує- Достоинства:
- Запах, зволоження
- Михалевич О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Цей скраб для рук, дійсно вразив мене своєю якістю. Він має приємний аромат і густу консистенцію, яка дозволяє поглиблено очистити шкіру рук від забруднень. Після використання скрабу, мої руки стали дуже ніжні і шовковисті, а також отримали чудовий здоровий вигляд. Я в захваті від результату і з радістю рекомендую цей продукт іншим!
- Таня М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скрабчик має приємний аромат. Мені сподобався тим, що не подразнює шкіру і, якщо є мікротрищинки, то не пече. Гарно піниться і добре відлущує суху шкіру.
- Достоинства:
- Його багато. На довго вистачить
- Недостатки:
- Не побачила
- Наталія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Обожнюю всю продукцію цього бренда, рекомендую
- Достоинства:
- Скраб дуже м'який та ніжній. Шкіра після нього дуже гладенька та зволожена.
- Марина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний скраб, не сушить шкіру і дійсно відновлюючий ефект
- Достоинства:
- Досить великий обʼєм, приємна ціна
- Недостатки:
- Не помітила
- Дарина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже люблю продукцію Шеллі для домашнього використання. Користуюсь олійками для кутикули, кремомами для рук і вирішила спробувати ще скраб для ніг та рук. Використовувала для ніг і ніжки після дуже м"які. А бонусом щей дуже приємний аромат. Окреме дякую за швидку доставку.
- Достоинства:
- ніжки після використання дуже м"які
- Недостатки:
- не помітила
- Юлия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скраб - просто бомба. Починаючі від аромату та закінчуючи дією. Він дуже ніжний, але по цьому гарно скрабує шкіри рук або ніг. І клієнти в захваті від аромату
- Достоинства:
- Запах, дія
- Недостатки:
- Не знайшла
- Денис М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купив дружині. Але не стримався і сам намазав на руки. Стали дуже ніжні, більш зволожені, та шелуха на руках зникла. Супер штука, ніколи не думав що таке сподобається.
- Достоинства:
- Скрабує руки, приємне відчуття шкіри
- Недостатки:
- Не помітив