Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Отзывы покупателей о Бальзам для ног Shelly Согревающий с экстрактом имбиря и корицей 45 мл (4823109406759)

Нет в наличии

4/5
Код :  361198836
  • Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 200 мл

Дуже смачно пахне імбирним пряником, ноги гріє. Враховуйте, що ефект буде не відразу, тож нанесіть спочатку небагато і почекайте з пів години, бо можна переборщити

• Анжела М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 45 мл

Обычный крем, эффекта согревания нет.

Анжела, вітаємо! Дякуємо за зворотній зв‘язок. Екстракт імбиру та кориця у складі засобу стимулюють кровообіг, створюють зігріваючий ефект і додають почуття тепла та комфорту. Ефект зігрівання від бальзаму відчутний при нанесенні достатньої кількості засобу на ніжки. Рекомендуємо нанести трохи більшу кількість бальзаму, особливо на ділянки, які мають більш щільну та грубішу структуру шкіри як, наприклад, на п‘ятах. Також рекомендуємо наносити засіб не тільки на саму стопу — а вище по литковому м‘язу. Сподіваємось наші поради допоможуть досягти бажаного результату!

• Юля Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 200 мл

Купила собі для того щоб просто зігрівати ноги. На всі 100% впорюється зі своєю задачею за рахунок імбиру, ще й гарно зволожує мої ніжки.

• Александр Ш***

Отличная вещь рекомендую.

Достоинства:
    Хорошая консистенция, кожу не раздражает, приятный аромат.
  • Александр Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 45 мл

Заказал сестре, да и думаю что это такое .Решил попробовать когда в квартире было холодно и замерзли ноги. Эффект ощутимый и крем как основа довольно хорошо впитывается и не оставляет жирной пленки .Аромат имбиря присутствует ,но некоторым может не понравится в связи с особой чувствительности к запаху .Тут же что главное не нюхать а мазать ,в чем и заключается смысл его использования.)

Достоинства:
    Согревает ,мягкий и хорошо впитывается.
  • Інна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 45 мл

Прийшов ніяк не заклеєний, дата виготовлення - 2022 рік, затертий місяць, чи то 10, чи то 12, але рік точно 22. Дякую, звісно, але я розраховувала на більш довгу можливість використання. Пахне "зірочкою", якою мазюкалась від комарів в дитинстві.

Достоинства:
    Швидка доставка.
    Недостатки:
    Незаклеєно, потертий термін виготовлення (28/10-12/2022), різкий запах "зірочки" (це недолік лише для чутливих до запахів.