Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Успокаивающий бальзам для ног Shelly Мочевина-Пантенол-Экстракт фукуса 100 мл (4823109409255)

• Дарина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Легкий бальзам, швидко вбирається. Запах нейтральний, не різкий! Класно зволожує шкіру і помʼякшує пяточки

• Дарина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Швидко вбирається але дуже круто зволожує! Маст хев на літо , або коли часто ходиш у відкритому взутті

Достоинства:
    Ідеальний на літо
    Недостатки:
  • Виктория
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Чудовий бальзам. Дійсно заспокоює шкіру, тому що вона в мене чутлива. Бальзам легкий, швидко вбирається. Для літа дуже супер

• юлия
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Чудовий засіб для ніг, має приємний аромат. Після декількох днів використання ніжки стали доглянутими , а пʼяточки гладкими . Тепер це мій вечірній ритуал

• Даша Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Залишилась задоволена, мої ніжки зволожені, помʼякшені, шкіра пружна, зникли лущення та тріщини. Дуже гарний продукт за доступну ціну, дійсно порадував

Недостатки:
    Не помітила
  • Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Задаволена цим кремом для ніжок! Має приємний аромат та чудово зволожує, вже за тиждень використання, пяточки стають мʼякими та гладенькими

• Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Класна новинка в шеллі, дуже приємний бальзам, використовую на ніч. Запах нейтральний, рекомендую)