Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Регенерирующий бальзам для ног Shelly Бисабол-Аллантоин-Масло розмарина 100 мл (4823109409262)

• Алла Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Мамі підійшов цей бальзам для ніг. Він гарно зволожує і доглядає за шкірою ніг ( пʼят), допомагає справитись із тріщинами, знімає запалення.

• Дарина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Мені цей крем порадила подолог , вирішила спробувати . Він дійсно швидко загоює ранки та передбачає тріщини на стопах . Тепер користуюсь ним щодня!

• Валерія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Придбала бальзам разом з охолоджуючою лінійкою цього бренду для свого чоловіка. Він здебільшого робочий час проводить на ногах,тому потрібен гарний догляд. Після скрабу використовує цей бальзам і дуже задоволений,шкіра помʼякшена,зволожена. Бальзам не залишає неприємного жирного відчуття на ногах

Достоинства:
    Ціна,якість,український виробник
  • Олексій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Бальзам топ, ногам однозначно з ним краще, запах норм, в носки не впитується. Нога після бальзаму ніби відпочила

Достоинства:
    Приємний запах, зручно в користуванні
    Недостатки:
    Це ж бальзам які тут мінуси
  • Дарина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Приємний аромат, не жирний та швиденько вбирається. Робить пяточки дуже мʼякенькими, тепер один із улюблених!

Достоинства:
    Дуже класний бальзам
    Недостатки:
    Неиає
  • Виктория
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Дуже сподобався цей бальзам! У мене дуже сухі пʼяти, і бальзам чудово впорався, щоб зробити їх мʼякими і гладенькими. І ще сподобалось, що він дуже легкий

• юлия
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Помітила цей крем у Подолога і замовила собі . Через тиждень використання відновила свої пʼяти ніг після відкритого літнього взуття. Загоїлись тріщинки , шкіра стала мʼяка і зволожена . Вже замовила такий же сестрі і мамі . 10 з 10!

Достоинства:
    Загоєння тріщінок і відновлення пʼят
  • Юліана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Класснючий бальзам. Купила для свекрухи. В неї сильно тріскаються пʼятки від города, тому для неї це спасіння. Бальзамчик приємний, не вонючий, як більшість таких засобів, має приємну текстуру, і дійсно швиденько загоює тріщини

• Даша Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Я в захваті, цей бальзам допоміг мені відновити суху шкіру стоп, помʼякшити погрубілості. Моя шкіра гладенька та зникли тріщини. Це просто спасіння, рекомендую

• Maryna
    Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Наношу на п'яти на ніч, запах приємний, трав'яний. Якість, насправді, порадувала, дівчатка з сухою шкірою ніг - це знахідка!

Достоинства:
    Пом'якшує шкіру стоп
    Недостатки:
    Прки немає
  • Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Люблю цей бальзам, купувала і собі, і мамі
    Полегшує догляд за стопами, гарно зволожує та усуває маленькі тріщинки. Маст хев у вашій косметичці

• Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Дуже люблю Шеллі саме за креми, користуюсь постійно. А цей бальзам просто знахідка для пʼятої. Вони такими зволоженими мабуть ніколи не були, як зараз.

Достоинства:
    Супер зволоження
  • Анна И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Гарно справляється з тріщинками на стопах, дуже раджу

• Юля Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Купила для своїх пяточок новинку від Shelly, гарно зволожує, пом'якшує, загоїлись мої тріщинки. Задоволена продуктом. Обов’язково куплю Мамі

Достоинства:
    +++
  • Наталія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Це новий продукт у Шеллі , спробувала і закохалась. Якість неперевершена, мої ножки виглядають доглянутими

Достоинства:
    смягчає шкіру та надає тонус, гарне зволоження та живлення