Топи продажів

Отзывы покупателей о Средство от натертостей кожи ног Shelly 15 г (4823109410091)

Оценка пользователей 4.9/5
  • Анастасія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 15 г

Дуже сподобався цей засіб, свою роботу виконав на всі 5 балів, використовувала не стандартно, а від натирання між ногами (дівчата зрозуміють) і допомагає чудово

Достоинства:
    Вистачає на довго
  • Наталія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 15 г

Зверху наче наляпали чогось іншого крихкого, і весь тюбик був в цьому. Але потім почався нормальний стік, який реально працює

Достоинства:
    Реально працює
    Недостатки:
    Неохайне пакування
  • Надежда Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 15 г

Очень хорошо выполняет свою функцию. Даже при попадании влаги работает,не смываеться. Не липнет, не портит вещи.

Достоинства:
    Работает
  • Дар'я Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 15 г

Чудо-засіб, реально працює. Я спершу не вірила, що на стільки, але він допоміг протягом всього дня зберегти ніжки від натирання (при тому що це взуття завжди натирало!!!). Рекомендую. Навіть чоловік зацінив! Більше жодних пластирів!

Достоинства:
    Працює
  • Оксана Н***

Хороший засіб

• Крістіна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 15 г

Це неймовірно крута штука. Я як жінка яка влітку завжди ходила з кровавими мозолями від кожної нової (а іноді минулорічної) пари взяття - точно раджу цю штуку. Я перестала купляти пластирі

Достоинства:
    Одні тільки переваги
  • Юлія Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 15 г

Мала надію, що допоможе від натирань між ногами під час ходьби , але мені не допоміг дуже він липкий і немає ефекту. Може за призначенням буду працювати краще

Недостатки:
    Липкий , ціна
    • Ольга

Спробуйте стік від Compeed, виробник пише що він підходить і для цього теж

• Наталья Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 15 г

Стовідсотково крутий засіб. Рекомендую до покупки. Дуже классно рятує як від запобігання натирання, так і вже натерті ділянки. Після намастиння проходить біль та відчуття сухості шкіри.

Достоинства:
    Рятує ніжки
  • Надежда Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 15 г

Действительно действует и держится хорошо пока не смыла водой с мылом.

Достоинства:
    Сплошные
  • Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 15 г

Засіб незамінний при жаркій погоді, бо навіть і зручне взуття буває натирає, але головне нанести цей засіб перед носінням і можна забути про натертості, дуже зручна упаковка, що дозволяє кинути в сумочкутепер рекомендую всім своїм

• Інна С***

Засіб чудовий

• Елена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 15 г

Купую вже другий раз. Я навіть не уявляла, що взагалі існує засіб, який би настільки ефективно справлявся з проблемою натертої шкіри від нового взуття! І ось воно! Купували зі скептичним очікуванням, але початок весняного сезону і оновленого взуття довів, зо цей засіб Shelly працює. Вже оновила декілька пар взуття і ніякого дискомфорта чи мозолів. А до цього постійно, навіть якщо щльопки нові взуваю, без натертості не обходиться. Дуже рекомендую всім, хто теж стикається з такою проблемою.

Достоинства:
    Сто відсоткова ефективність
    Недостатки:
    Швидко закінчується
  • Максим
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 15 г

Користувався засобом від під час тривалих прогулянок і на тренуваннях, дуже задоволений результатом. Наносив на шкіру перед виходом, і навіть у новому взутті все було ок

Достоинства:
    Захищає шкіру від натертостей
  • Марія Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 15 г

Дуже класна штука, хоча й думала скептично коли купувала. Але він перевершив всі мої очікування! Жодного ні найменшого натирання, мазала проблемні місця відразу і ніяких мозолів!

Достоинства:
    Зручно викручується і не замазує нічого
  • Алла Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 15 г

Донька займається танцями, купили їй нові туфлі, і дуже рада, що купили цей засіб, бо часу на відновлення після натертостей немає. Використовуючи засіб Shelly, допомогло обійтись без пошкоджень шкіри. Рекомендую спробувати.

• Оксана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 15 г

не згнаю як вони це зробили, але цей засіб працює!
    йшла на весілля до подруги, купила нове взуття і побачила в інсті рекламу цього засобу від натерань. Вирішила купити і це було найкраще рішення!!
    з 11 ранку до 22 вечора, весь день на підборах, танці + спека і жодної мозолі!!!
    дуже рекомендую! Перед віходим з дому намазала проблемні ділянки (кісточки та п'яти) і все
    п.с. тепер завжди в сумці ношу

Достоинства:
    не натирає! легкий у використанні
    Недостатки:
    нема
  • Марина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 15 г

Чудо засіб на осінь. Перейшла на лофери- в перший же день натерла ноги
    Замовила цей засіб- і нічого не турбує

• Дарина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 15 г

Не розуміла як такий засіб може допомогти, але взуття так натирає що вирішила придбати! І була в шоці від того як це працює, засіб створює захисну плівку і помʼякшує тертя , за рахунок цього створює комфорте носіння взуття - знахідка!!

• Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 15 г

Чисто випадково побачила засіб від натертостей і вирішила, що він мені необхідний. Не робила великих ставок на нього, але реально була здивована. Вдягала нові босоніжки на день народження до подруги і ні одного мозолю. Тепер це мій найулюбленіший засіб!!! Має бути у кожної в сумочці.

• Валерія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 15 г

Люблю цей бренд,тому взяла спробувати цю новинку. Необхідний і дієвий засіб,вже рятував мої ніжки та донечки.

• Рита
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 15 г

Це просто спасіння!!! Дуже шкода, що раніше не бачила цей засіб.
    В мене є босоніжки, які я вже 3 роки намагалась «розносити», бо щоразу вони терли. Тут вирішила протестити цей засіб на них і вуаля — жодного мозолю, нічого не почервоніло. Просто вау! Дякую за таку розробку)

Достоинства:
    Реально працює на будь-якому взутті
  • Даша Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 15 г

Просто в захваті від цього чудо засобу. Буду однозначно рекомендувати своїм знайомим. Перешкоджає натиранню шкіри ніг взуттям, створює захисну плівку, яка помʼякшує тертя. Тепер немає мозолів та ран, шкіра без ушкоджень. Має дуже приємний та свіжий запах. В складі касторова олія, яка сприяє загоєнню ран.

Достоинства:
    Вистачає на дуже довго
    Недостатки:
    Не помітила
  • Дарина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 15 г

Ніде не зустрічала такого засобу, але він так потрібен у повсякденному житті! Особливо коли взуття постійно натирає, його зручно кинути в сумочку і вистачає надовго такого засобу.

Достоинства:
    Моя нова любов!
  • Виктория
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 15 г

Це просто знахідка! Я натираю абсолютно усім.. Новим взуттям і не тільки. І я була здивована, що цей засіб дійсно працює. Він не залишає слідів, приємно пахне і дійсно ноги не натираються

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 15 г

Цей засіб просто врятував мене під час походу! Займає мало місця в рюкзаку, зранку намазала і не турбувалась за свої ніжки, під час особливо довгих підйомів, могла «обновити» старий шар і далі в бій:)

• юлия
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 15 г

Це просто маст хев , особливо зараз, коли переходимо на більш закрите взуття . Стік дуже зручний у використанні , не залишає слідів на взутті , зручно брати з собою ! І головне що взуття не натирає !

Достоинства:
    Дійсно дієвий
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Карнаух М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 15 г

Цей засіб - моє спасіння влітку. Наношу на ніжки(стопи) і на внутрішню частину бедра, тоді можу проходити в сукні цілий день, не натирає! І дуже економний, я його використовую дуже часто - а він не зменшується

• Марія Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 15 г

Не знаю як це працює, але нанесла на місця де зазвичай натираю взуттям і дійсно не тре, хоча і відчуття ковзання під взуттям не відчувається. Дуже цікавий і дієвий засіб!

Достоинства:
    Зручний маленький флакончик, завжди з собою можна носити
  • Анна И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 15 г

Незамінна річ на літній сезон) можна спокійно носити нове взуття і не боятись натерти ноги)