- Ирина Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл
розчарування і викинуті гроші
- Достоинства:
- Недостатки:
- охолоджуючого ефекту немає, липкий, неприємний
- ТЕТЯНА М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл
Повелася на відгуки. Липкий Не дуже приємний на дотик. Нічого він не охолоджує.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Недієвий .гроші на вітер
Тетяна, вітаємо! Дякуємо за відгук, для нас дуже важливий зворотній зв‘язок.
Нам шкода, що засіб не виправдав ваших очікувань. Формула гелю містить активні інгредієнти з охолоджуючим ефектом, зокрема ментол, камфору та масло перцевої м’яти, які забезпечують відчуття свіжості вже за кілька хвилин після нанесення.
Водночас ми розуміємо, що сприйняття цього ефекту може суттєво різнитися залежно від стану шкіри стоп (наприклад, ступінь зволоженості, наявність загрубілої шкіри) та індивідуальних сенсорних особливостей.
Сподіваємось ви придивитесь до цього засобу уважніше, оскільки він полюбився багатьом клієнтам зі схильністю до набряків, а також майстрам педикюру, які активно використовують гель влітку.
Якщо у вас виникнуть додаткові питання — просимо зв‘язатися з нашими менеджерами, які з радістю проконсультують вас.
- Ольга Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл
Купила по отзывам.
Не знаю,кто пишет эти все отзывы,но товар абсолютно никакой.
Нет эффекта ни охлаждения,ничего!
Просто ноль.
Ещё и срок годности заканчивается через 3 месяца.
Деньги на ветер, а тем кто хвалил товар "спасибо "(,что врёте тут- Представник постачальника
Ольга, доброго дня! Дякуємо за ваш відгук.
Нам щиро прикро, що продукт не виправдав ваших очікувань. Наша формула містить активні інгредієнти з охолоджуючим ефектом, зокрема ментол, камфору та масло перцевої м’яти, які забезпечують відчуття свіжості вже за кілька хвилин після нанесення.
Щодо терміну придатності — ми завжди дотримуємось стандартів і відправляємо партнерам продукцію з достатнім залишком терміну придатності. Якщо товар дійсно був на межі закінчення - просимо вас звернутися на гарячу лінію до нашого партнера Rozetka для з‘ясування деталей та вирішення данної ситуації.
Ваш досвід для нас важливий, і ми щиро хочемо, щоб ви залишилися задоволені покупкою. Якщо у вас виникнуть додаткові питання - просимо зв‘язатися з нашими менеджерами, які з радістю проконсультують вас!
- юлияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл
Обожнюю цей гель ніжки одразу стають відчутно легкими , знімається втома і набряки . Користуюсь ним разом зі скрабом теж з охолоджуючим ефектом, це просто ван лав
- Марія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл
Брала гель і скраб теж охолоджуючий, класно доповнюють один одного, коли прям дуже втомлені ноги то наносила і на листки, то ефект класний, дуже приємне розслаблення і аж тонізує!
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл
Класний освіжаючий гель
Я спочатку наношу скраб для ніг, а потім цей гель
Холодить, навіть набряки знімає - Олексій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл
Боже який бальдож намазав гелем і холод на ноги і можна на роботу і пофіг на спеку. Відчуття вам сподобаються. Дуже освіжає
- Достоинства:
- Запах, зручність користування
- Недостатки:
- Треба чекати поки буде поглинатися
- ЮліанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл
Класний гель не тільки в теплу пору року) він досить приємно охолоджує і знімає напругу з ніг. Після довгих прогулянок чи якщо був довго на ногах. Також мені сподобалось його використовувати після депіляціі
- юлияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл
Це знахідка ! Особливо в таку спеку , тривалий охолоджуючий ефект. Зволожує і надає відчуття легкості ніжкам . Помітила навіть зменшення набряклості ніг !
- Достоинства:
- Охолоджуючий ефект і зменшення набряклості ніг !
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл
В мене влітку часто набрякають ноги і це приносить дискомфорт. Мій майстер порадив спробувати нову лінійку з охолоджуючим ефектом. І це реально вау, гель знімає втому та трохи охолоджує (але не морозить), дуже приємні відчуття. І вже бачу, що засобу вистачить надовго, треба було ще раніше придбати.
- Достоинства:
- Знімає втому
- Даша Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл
Дуже класно зволожує та освіжає шкіру стоп. Через ментол має охолоджуючий ефект, що зменшується відчуття втоми в ногах, а також набряки усуває. Гель швидко вбирається та дає відчуття свіжості та відновлення, дуже рекомендую після робочого дня.
- Достоинства:
- Дійсно дієвий гель
- Недостатки:
- Не помітила
- Карнаух М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл
Цей гель і охолоджуючий склад - маст хев)
Він знімає втому, трохи холодить, але не багато. Після душу і важкого дня - те що треба- Достоинства:
- Приємний аромат, легко і швидко вбирається, холодить
- Марія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл
Класний гель, коли дуже довго на ногах приємно охолоджує і знімає втому, а ще в складі є кінський каштан який, доведено, зміцнює стінки судин, покращує циркуляцію крові та зменшує набряки. Наносила не лише на стопи, а я на гомілки, результат і відчуття після використання приємно вразили
- Достоинства:
- Приємний тонізуючий запах, зручний дозатор
- Недостатки:
- Для себе ніяких недоліків не відмітила
- Наталія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл
Для літа це знахідка, він не морозить, але класно освіжає. Інші якості як у крема. Напитує, живить. Купляла разом з скрабом. Лінейка дуже гарна
- Достоинства:
- Зволожує, напитує, шкіра як бархат, надає свіжесті
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл
Це моя любов на літо!!Придбала охолоджуючу лінійку від shelly. Скраб та гель. Гель використовую щодня,гарно зволожує шкіру та має легкий охолоджуючий ефект,приємний легкий аромат. Після важкого дня,нанести на ніжки - це просто фантастичні відчуття)))Рекомендую спробувати-не пожалкуєте
- Достоинства:
- Якість,вартість, український виробник,склад
- МартаПродавец: Rozetka. Объем: 200 мл
Я займаюсь професійно великим тенісом і ноги після тренувань гудуть та набрякають. Мені дуже допомагає цей гель від Shelly. Він має ефект охолодження та добре знімає набряки. Після тренувань без нього не можу, особливо влітку. Підсадила на нього всю команду))) Рекомендую для всіх влітку, особливо після занять спортом чи для тих, в кого схильність до набряків.
- Достоинства:
- знімає набряки, охолоджує
- Недостатки:
- невелика липкість