Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Увлажняющий крем для рук Shelly Spring Touch с маслом макадамии и жасмином 30 мл (4823109411326)

• Лілія К***

Нормальний крем, сподобається тим, хто полюбляє аромат жасмину

• Юлія

Крем сподобався, буду замовляти ще.

• Юля Ш***

Кремчик сподобався , весняне гарне упакування, ціна адекватна. Гарно зволожує, поміщається в сумочку чудово

• Пастушенко Э***

Побачила вперше цей кремчик у свого майстру з манікюру , перевершив всі мої очікування за таку ціну ! Рекомендую

• Анна

Нарешті знайшла крем, що дійсно зволожує, ручки після нього доглянуті і гладенькі) Аромат неймовірний, довго тримається на шкірі. Задоволена на всі 100!

Достоинства:
    Зручний формат, добре зволожує, шикарно пахне
  • Ірина

Я в захваті від цього аромату. Консистенція приємна, швидко поглинається і гарно зволожує, брала собі для використання в офісі, так моїм дівчатам теж зайшов. Лайк

Достоинства:
    Аромат, зволоження, добре поглинається без плівки на руках
  • Анастасія К***

Спробувала цей крем у подруги і зрозуміла, що хочу замовити собі. Це саме той аромат, який підходить для покращення весняного настрою. Крем доволі густий, але дуже добре поглинається і, що найголовніше, не залишає на руках відчуття жирності. Однозначно рекомендую! До того ж, невеличкий об'єм допомагає завжди носити його з собою. А ще пакування настільки красиве, що шкода було розривати коробочку, тому намагалася дістати кремчик обхідними шляхами.

Достоинства:
    Приємний квітковий аромат, не залишає жирних слідів на шкірі, шкіра після нанесення м'яка та зволожена.
  • Аліна

Завжди маю кремчик у сумочці. Вирішила спробувати крем цього бренду. Задоволена. Зручний формат, гарно зволожує, приємний аромат. Не жирний, швидко вибирається, що для мене величезний плюс.

• Юлиіана

Крем бомба) Мені пахне тропічними фруктами, маракуєю, ананасом) легкий і невагомий, швидко вибирається. Зручно брати з собою в сумочку

• Валерия

Мініатюрний як раз в сумочку, аромат ніжний, ноти жасміну, як раз на весну

• Аліна

Завжди маю в сумці крем для рук, бо маю суху шкіру. Дуже задоволена кремчиком, не жирнить і добре зволожує

• Віка

Цей крем - найкраща знахідка для моїх ручок! Дуже швидко поглинається, не залишає липкості, а квітковий запах це просто щось неймовірне)

• Анна

Крем дуже гарний, ідеально на подарунок. Замовила три штуки колегам

• Вікторія

Цей крем має таку весняну упаковку, що піднімає настрій. Хороший крем як і всі крема від Shelly, завдяки оліям він добре зволожує та пом'якшує шкіру, усуває сухість, добре поглинається не залишаючи слідів та має дуже приємний аромат.

• Нагребецька С***

Гарно зволожує, не жирний, має приємний аромат, прям нішевий

• Олександра

Крем гарно зволожує шкіру, зручно носити в сумці, запах непоганий

• Дарія

Вперше спробувала у своєї майстрині з манікюру і вирішила купити і собі. Крем гарно зволожує, швидко вбирається і шкіра не жирна після нього. А аромат просто неймовірний.

• Наталья

Користуюсь давно кремами цього бренду, завжди задоволена якістю. Цей також вирішила спробувати, я в захваті від аромату, він наче квітковий, але з такими нотками цікавими, важко описати, але наче дорогий парфум. Ходжу і руки нюхаю))).

Достоинства:
    неймовірний аромат
  • Валерія

Такий гарний кремчик. Купила на подаруночок, собі тепер хочу.

• Дарина

Дуже сподобався аромат і приємна легка текстура

Достоинства:
    Чудовий весняний аромат