Отзывы покупателей о Подарочный набор для рук и ногтей Shelly Hand and Nail Set Крем 45 мл + Масло для ногтей и кутикулы 30 мл (4823109411418)
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Як на мене то краще багатьох дорогих кремів.
- Андрей В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дружині сподобався
- Елизавета М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Покупала на подарунок, тому не знаю який, але пакування гарне, все було добре запаковане
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Люблю, щоб на робочому столі під рукою був крем для рук та олійка, тому завжди шукаю засоби в маленьких форматах. І набір від цього бренду мені дуже дуже сподобався)) Радію, що є можливість купляти дійсно якісну українську косметику!
- Достоинства:
- Зручний формат, добре зволожує, шикарно пахне
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Спочатку спробувала масло , а потім побачила набір і одразу придбала. Дуже суха шкіра та кутикула ,використовую постійно , дійсно видно еффект . Обожнюю
- Достоинства:
- Дуже класний набір
- Недостатки:
- Не помітила
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший набір. Кремчиками для рук від Shelly користуюсь вже декілька років, це була любов з першого погляду. Коли побачила цей набір, то зрозуміла, що обов'язково придбаю його, адже це найзручніші варіанти, які завжди можна взяти з собою. Подарункове пакування виглядає неперевершено. Дякую, що цим наборчиком нагадали як важливо самій собі теж робити подаруночки.
- Достоинства:
- Хороша якість засобів, ідеальний варіанти для сумочки, класні подарункове пакування та аромат
- Юля Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купила сестрі на подарунок. В мене був такий кремчик, він класний , не жирний, швидко впитується і плюс що в подарунок входить олійка для кутикули, і ціна суперова.
- ЭмилияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купувала для мами на подарунок , сподобався формат , кремчик легкий по текстурі , приємний запах )
- ЮліанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брала на подарунки вчителям в школу. Гарний презент за свою ціну) крем і олійка чудові, я їх купую вже давно) гарно спакований і зручний
- ЛераОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купила на подарунок, подрузі сподобалось, гарне пакування. Користуюсь цим брендом сама, тому в якості впевнена!
- Аліна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користувалась неодноразово таким кремом, задоволена. Взяла набір з олійкою, щоб завжди був в сумочці під рукою
- ВікаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купувала мамі на подарунок) Чудовий та зручний формат, а кремчик з півонією просто супер. Зволожує шкіру рук на цілий день)
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовила подарунок подрузі на свято, дуже миленький і корисний усім в сумочку)
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий набір для подарунку, бо містить кремчик і олійку для кутикули. Крем добре зволожує шкіру рук, вони стають гладенькими, м'якими та доглянутими. Гарно поглинається та не залишає слідів. А олія завдяки легкій масляній текстурі добре пом'якшує кутикулу та має приємний аромат.
- Нагребецька С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Обожнюю крема від шеллі , всі супер, на весну цей набір бомба , також на подарунок ідея
- ОлександраОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Придбала на подарунок, дуже люблю крема цієї фірми, а тут ще й олійка для кутикули. Рекомендую!
- НатальяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюсь кремами для рук тільки цього бренду, вони легкі і в той же час класно зволожують. Набір купила на подарунок, виглядає дуже мило та ніжно. Всередині мій улюблений крем та олія в форматі олівця.
- Достоинства:
- ніжний і весняний
- ВалеріяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Знаю бренд дуже давно. Цей наборчик виглядає бомбезно
- Достоинства:
- Вигляд і товари
- ДаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дарую своїм подружкам, вони у захваті - крем поживний і завжди знадобиться! І олійка в сумочці не буде зайвою
- Достоинства:
- Класний варіант подарунку
- ДаріяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купила на подарунок своєму майстру манікюру. Вона обожнює цей бренд. Круто що у них є такі подарункові набори.