Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Набор носков для педикюра Shelly 25 шт (4823109404106)

• Ольга М***

Сподобались.

• Інна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10. Вес: 40 г

Велика кількість в упаковці!
    Гарний крем!
    Ніжки м'якенькі та зволожені!
    Дякую виробнику!

Достоинства:
    Якісний товар!
  • Наталья Г***

Товар супер

• Анна О***

Класні

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10. Вес: 40 г

Вирішила спробувати ці шкарпетки в роботі і не прогадала. Працювати з ніжками стало набагато простіше, загрубіла шкіра та кутикула легко прибирається

• Марина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10. Вес: 40 г

На педикюрі майстер вдягла мені ці носочки і тепер купую упаковку додому)
    Мені подобається що це легко, зручно, я поки читаю - одягаю на ноги і кайфую))
    А після використання дійсно дуже зволожені ніжки

Марино, дякуємо за ваш зворотний зв'язок. Раді, що завдяки вашим засобам ви маєте змогу поєднувати хобі та догляд.

• Лейла
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 25. Вес: 80 г

Це прям дуже крутий продукт для пʼяточок. Після шкарпеток ноги такі зволоженні та насичені, ніби тобі 5 років)
    Десь раз на місяць влаштовую собі такий релакс та догляд.

Достоинства:
    Гарно зволожують і доглядають за нідками
  • Анна О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10. Вес: 40 г

Купую не вперше, п'яточки, як у немовля

• Марія Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10. Вес: 40 г

Використовую не для педикюру, а для зволоження і заживлення шкіри на ногах. Шкарпетки зручні у використанні, що дуже підкупляє, одягнув і насолоджуєшся!
    Особливо мені здається круто влітку їх використовувати))

• Ксенія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10. Вес: 40 г

Ці шкарпетки одні із топ товарів Shelly. Зручність застосування, якість матеріалу і ефективність результатів
    Вони дійсно допомагають вирішити проблеми з грубою шкірою на стопах і забезпечують приємний догляд за ногами, дуже круто, що можна зробити спа для ніжок вдома!

• Оксана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 25. Вес: 80 г

Ці шкарпетки, це просто знахідка!!! Дуже зволожують шкіру, ніжки після них мʼякенькі і ніжні! Я в захваті!!! Раджу тепер всім!

Достоинства:
    Лише одні переваги
    Недостатки:
    Немає!
  • Аліна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 25. Вес: 80 г

Дуже сподобались ці шкарпетки. Значно полегшують виконання домашнього педикюру. В кожній шкарпетці достатньо багато емульсії, яка має приємний запах. Після використання шкіра на ногах м'яка та зволожена. Крім того дуже зручна упаковка, кожен набір шкарпеток герметично запакований.

Достоинства:
    Зручні у використанні
    Недостатки:
    Відсутні
  • Оля М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10. Вес: 40 г

Гарно зволожує ніжки. Дуже зручний та швидкий догляд вдома. Результатом задоволена

• Вікторія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 25. Вес: 80 г

ці шкарпетки - це справжній спа релакс, який можна робити дома)) а якщо одягти ще звичайні теплі шкарпетки то це прям вау) неодноразово робила цю процедуру і дома, і у майстра) пяточки потім дуже мякенькі)

Достоинства:
    приємні відчуття, мʼякі пяточки
  • Катерина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 25. Вес: 80 г

Все супер гарно помʼякшує, зволожує шкіру , якість на висоті, як завжди і вся продукція загалом дуже подобається )

• Джебраїл А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10. Вес: 40 г

шкарпетки зі спеціальною емульсією дуже зволожують шкіру ніг. взяв по рекомендації знайомих в регулярний домашній догляд. нарешті мої ноги та п'яти м'які та доглянуті)

Достоинства:
    нове життя сухій шкірі
  • Виктор Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 25. Вес: 80 г

Моя дівчина обожнює такі штуки. Навіть мені робила, тому замовив ще)
    Воно реально зволожує і ноги потім м'які))

Достоинства:
    Зручна упаковка, економія за великий об'єм, гарно зволожує
  • Виктория Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10. Вес: 40 г

Сподобалися. Шкіра приємна на дотик і зволожена

• Наталия

Какой у них размер и 10- это 10 пар? Уточните пожалуйста

• Рикка Н***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10. Вес: 40 г

Беру не в первый раз, летом помогают быстро привести ножки в порядок, зимой смягчают и увлажняют кожу. Особого отбеливания ногтей не замечала, но они явно стали более гладкими. Кожук не повреждают.