Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Эргономичный комплект для домашней уборки легкая вращающаяся 360° швабра лентяйка с складной ручкой и компактным ведром для отжима 9л, В бело-сером дизайне (9219719455)

• Василь Я***
    Достоинства:
    Недостатки:
    Не висушує зриває тряпку не зручна розвалюється
    • Продавец  Brands_Market7777

Вітаємо! Нам прикро, що у вас виникли труднощі. Цей комплект є абсолютно робочим і зручним, якщо правильно його зібрати та використовувати:

Фіксація мікрофібри : Насадка кріпиться не лише на липучки. Спочатку її обов'язково потрібно надіти спеціальними кишеньками на три пластикові зубці-«прищіпки» на краю платформи швабри, а вже потім притиснути до липучок. Тоді її не зриватиме під час віджимання.

Якість віджиму : Опускайте швабру у відсік для віджимання строго вертикально та впевненими рухами вгору-вниз 3–5 разів. Механічна система віджимання працює за рахунок тертя, і ви можете самостійно регулювати ступінь сухості ганчірки кількістю цих рухів.

Стійкість конструкції : Секції ручки мають різьбове кріплення — їх потрібно щільно та до упору закрутити між собою. Також переконайтеся, що кришка відра зафіксована в пазах по всьому периметру до характерного клацання. Після цього комплект буде повністю готовим до роботи.

Бажаємо гарного дня!

• Олійник В***

Вау!!!

Достоинства:
    Швидко підготовлена до роботи! Працює тихо, в залежності від ширини Ваших кінцівок))) звісно жартую, але апарат відповідає вказаній ціні, і все чудово відмиває, слідів не залишає!!! Команда чудова, працюють злагоджено!!! Дякую за швидкість!!! Рекомендую!!!
    Недостатки:
    Без Вас не працює!!! Потрібна підтримка Ваших рук
    • Продавец  Brands_Market7777

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір

• Даша К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777

Очень удобно, и хорошая швабра

• Євгеній Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777

Товаром задоволений. Свої функції виконує. На початку було трохи незрозуміла техніка для віджимки води, але через пару спроб все почало виходити

Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777

Придбали швабру, яка виявилася заводським браком - сама швабра фізично не входить в отвори відра. Товар одразу повернули, але на цьому нормальний сервіс закінчився.

Минув уже місяць, а ми досі залишилися ні з товаром, ні з грошима. Продавець просто ігнорує: телефон не відповідає, складається враження, що мій номер взагалі внесли до чорного списку. Підтримка Rozetka теж не допомагає - лише обіцянки та відписки, жодного реального вирішення проблеми.

Абсолютно неприйнятна ситуація. Покупець не повинен місяць чекати повернення коштів за очевидний брак. Якщо на вашому майданчику працюють такі продавці, то ви також несете відповідальність за якість сервісу.

Категорично не рекомендую цього продавця. Якщо не хочете втратити свої гроші, час і нерви - обходьте стороною.

• Продавец  Brands_Market7777

Вітаємо! Ми дуже відповідально ставимося до репутації нашого магазину та якості обслуговування, тому детально перевірили всю історію вашої покупки за внутрішньою системою обліку та логами комунікації. Хочемо надати чітке фактологічне роз’яснення щодо цієї ситуації, оскільки опублікована вами інформація повністю спростовується зафіксованими даними:

Хронологія комунікації: Ви отримали замовлення 12.06.2026. Вже 16.06.2026 від вас надійшов запит про допомогу. Того ж дня наш менеджер зв’язався з вами по телефону, після чого о 15:39 надіслав детальну інструкцію з використання виробу в чат Rozetka. Ця інструкція була вами прочитана, але залишена без відповіді.

Узгодження повернення: Наступного дня, 17.06.2026, під час телефонної розмови (запис якої наявний у нашій системі) ви повідомили, що все ж бажаєте повернути товар. Менеджер без жодних заперечень підтвердив готовність прийняти повернення та надав чітку інструкцію — відправити або принести товар на точку видачі Rozetka.

Після цієї розмови і до моменту публікації відгуку ви жодного разу більше не зверталися до нашої служби підтримки чи в чат, а головне — товар фактично так і не був повернутий. Ми фізично не можемо здійснити повернення коштів, поки товар не надійшов назад на склад чи на точку видачі.

Звинувачення в ігноруванні чи внесенні у «чорні списки» є абсолютно безпідставними — наші менеджери завжди на зв'язку в робочий час і чітко зафіксували кожен етап спілкування з вами

Бажаємо гарного дня!

• Владислав В***

Ваша відповідь не відповідає реальній ситуації.

Товар був відправлений на повернення три тижні тому. За цей час зі мною ніхто так і не зв'язався, а кошти досі не повернуті. Навіть з Китаю кошти повертаються швидше.

Також хочу зазначити, що номер телефону не працює - додзвонитися неможливо.

Зв'яжіться зі мною та повідомте, на якому етапі перебуває повернення товару і коли нарешті буде здійснено повернення коштів.

• Владислав В***

Станом на сьогодні зі мною так ніхто і не зв'язався, а кошти досі не повернуті.

На жаль, проблема досі не вирішена. Прошу припинити формальні відповіді та нарешті виконати свої зобов'язання - зв'язатися зі мною та повернути кошти.

• Андрій С***

Товаром задоволений, доставили швидко

• Дмитро К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777

Все чудово. Магазин відправив замовлення швидко. Прийшло ціле. Сам товар виглядає якісно. Свою функцію також виконує.
    Єдине: раджу всім заклеїти клапани, якщо є клацнуті на голову коти. Бо мій кіт видер його зубами під час мийки)
    Але це недолік когнітивних здібностей кота Валєри, а не безпосередньо відра зі шваброю.
    В принципі, все влаштовує.
    Фото недоліка додаю.

Достоинства:
    Гарний комлект
    Недостатки:
    Не знайшов
    • Продавец  Brands_Market7777

• Олександр Р***

Доволен качеством уборки

Достоинства:
    Задов
    • Продавец  Brands_Market7777

• Елена Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777

Отвратителтный комплект. Такая же проблема, как и у предыдущего покупателя-швабра не входит в отсек для отжима, она и с сухом виде заходит оооочень тяжело и с усилием. Присоски не держат, когда вытаскиваешь швабру-ведро надо придерживать. Вся вода, которая выходит со швабры, когда вставляешь ее в отсек в ведре, вытекает на пол., никаких отверстий и углублений не предусмотрено. Швабра складывается только в одну сторону, соответственно вторая сторона так и останется грязной . Не рекомендаю

Достоинства:
    Быстрая доставка
    Недостатки:
    Не продуманная модель
    • Продавец  Brands_Market7777

Вітаємо! Дякуємо за ваш розгорнутий відгук. Нам прикро, що у вас виникли труднощі, проте хочемо пояснити технічні особливості даної моделі, які допоможуть зробити прибирання комфортним.

Відсік для віджиму: Щільне проходження швабри через отвір — це не недолік, а конструктивна необхідність. Саме такий сильний тиск дозволяє максимально якісно віджати мікрофібру та очистити її від зібраного сміття. Щоб швабра заходила легше, важливо переконатися, що насадка рівно зафіксована на всіх кріпленнях і не має перекосів.

Вода на підлозі: Конструкція передбачає, що основна частина вологи залишається всередині під час вертикального руху. Рекомендуємо не переповнювати відро вище встановленої відмітки, щоб уникнути переливання води під час інтенсивного віджиму.

Особливості конструкції: Механізм складання в одну сторону є стандартним для багатьох систем вертикального віджиму — це дозволяє зберегти міцність кріплення голови швабри. Для рівномірного промивання ми рекомендуємо періодично змінювати положення швабри під час полоскання.

Ми впевнені в ефективності цієї моделі, оскільки вона стабільно демонструє високі результати при правильному використанні. Найближчим часом наш менеджер зв’яжеться з вами, щоб допомогти розібратися з нюансами експлуатації та переконатися, що набір працює належним чином. Дякуємо за розуміння!

• Сергій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777

Отсек, что с оранжевой планкой, не пропускает швабру с мокрой насадкой для отжима от слова СОВСЕМ. В другом отсеке процедура ополаскивание осуществляется. А вот с отжимом не случилось. За такие деньги слишком затратно иметь половину обещанного функционала. Оценка - неудовлетворительно.

Недостатки:
    отсек для отжима имеет слишком узкую щель и не пропускает швабру накрытую микрофиброй. функционала..
    • Продавец  Brands_Market7777

Вітаємо! Дякуємо за ваш зворотний зв’язок. Нам прикро, що у вас виникли труднощі, проте хочемо пояснити особливості роботи даної системи, щоб використання було комфортним.

Конструкція відсіку для віджиму з помаранчевою планкою спеціально розроблена максимально щільною. Це зроблено для того, щоб ефективно видаляти зайву вологу та сміття з мікрофібри, залишаючи її практично сухою — саме в цьому полягає головна перевага професійних систем для прибирання.

Як показує досвід, складнощі з проходженням швабри у відсік зазвичай пов’язані з тим, що насадка не була зафіксована до кінця на всіх кріпленнях (кишенях та липучках). Якщо мікрофібра закріплена рівно і щільно, вона проходить через отвір без надмірних зусиль. Також важливо, щоб швабра входила у відсік вертикально, без перекосів.

Ми впевнені у повному функціоналі нашої продукції, оскільки ця модель пройшла численні тестування саме на ефективність віджиму. Сподіваємося, ці поради допоможуть вам повноцінно використовувати всі можливості системи та змінити вашу оцінку на кращу. Дякуємо за розуміння!

• Василий С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777

Хороший товар на свои деньги, ведро хорошо держится на присосках, моется и отжимается норм, материал швабры конечно желает лучшего, но на свои деньги супер, от меня пятерочка !

• Василь В***

Хороший товар,швабра миє якісно

• Олександра М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777

Зручна швабра, легке відро, миє і віджимає . Коштує своїх коштів

Достоинства:
    Легкий
    • Продавец  Brands_Market7777

• Ксенія Ш***
    Продавец: Brands_Market7777

При надходженні до відділення, мене не влаштувала нажаль якість цього товару, тому відмовилась від нього.

Достоинства:
    ніяких
    • Продавец  Brands_Market7777

Вітаємо! Нам прикро, що товар не виправдав ваших особистих очікувань під час огляду, проте ми впевнені в його високій якості.

Ми співпрацюємо з перевіреними виробниками та надаємо актуальні фото та характеристики у картці товару, щоб кожен покупець міг заздалегідь оцінити вигляд та параметри виробу. Ця модель користується попитом і має багато позитивних відгуків від клієнтів, які вже успішно нею користуються.

Ви скористалися своїм правом на огляд та відмову у відділенні — саме для цього ми відправляємо замовлення з можливістю перевірки, оскільки цінуємо чесність у відносинах з клієнтами. Бажаємо вам вдалих покупок у майбутньому!