- Юрій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Кратность приближения: 7x
Класний бінокль 2 роки користуюся. От тільки заглушки загубив із-за інтенсивного використання.
- Евгений Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Кратность приближения: 7x
Чудова річ. Рекомендую
- ТамараОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Кратность приближения: 7x
Класний Все хорошо Швидка доставка
- Достоинства:
- Швидко доставили
- Недостатки:
- Немае
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Кратность приближения: 7x
Сподобався
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Кратность приближения: 7x
Все актуально
- Олександр О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Кратность приближения: 7x
Аппарат, не плохой, стандарт за свои деньги. Ожидал лучшего, но это на первый взгляд, посмотрим как поведет себя дальше, брал на подарок, спрошу поздже у владельца.
- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Кратность приближения: 7x
Чоловік сказав,що чудовий бінокль
- Достоинства:
- Можливість регулювання під зір
- ІванОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Кратность приближения: 7x
Не скажу за сам бінокль, замовляв за запитом військових, не користувався.
АЛЕ! Хочу поділитись досвідом користування Розетка. Потрібно було терміново відправити бінокль хлопцям на передову, які мали 2 дні перед виходом на позиції.
При оформленні замовлення 4.01 Розетка вказала, що бінокль буде відправлено "новою поштою" 5.01. Сплатив. Відповідно, знаючи, як працює НП, розраховував, що 6.01 він вже буде у хлопців на сході. Так як Розетка відправляла бінокль третій особі через НП, в мене не було жодних смс чи даних про ТТН.
6.01 об 11:00 я звернувся в технічну підтримку (чат), і попросив дати мені ТТН, щоб побачити, де була посилка на той момент. Відповідь отримав більше, ніж через 4(!) години, о 15:20. Так от, згідно з ТТН, посилка була відправлена 6.01 о 14:13, вже після мого звернення! Менеджер написав "не встигли відправити вчора, через велику кількість замовлень".
Тоді логічне питання: навіщо ви пишете, що зможете відправити 5.01, якщо це не так? Раніше ніколи не було з Розеткою таких проблем, тому був впевнений, що воїни 6-го числа ввечері вже отримають бінокль, і виїдуть з ним працювати.
Надіслав скаргу, по телефону зі мною зв'язався менеджер, цей хлопчина, почав виправдовуватись, що посилка йде 1-3 дні.. Ну так то вже не ваша проблема, ваша задача - відправити вчасно, тоді, як було вказано при оформленні замовлення! А НП, до речі, доставила за один день! Та ще цей хлопчина в якості вибачення хотів відкупитись якимось подарунком чи бонусом, від якого я відмовився, втім через кілька днів Розетка зарахувала мені на карту 289 гривень, які мені не потрібні! Мені потрібен якісний сервіс!
Якби замовив деінде, бінокль вже дійшов би на той момент, але ж довірився Розетці, на якій купую вже років 10..
В результаті, хлопці поїхали на позиції без бінокля, і дуже сильно намучились, щоб змогти приїхати його забрати, коли він таки прийшов вже наступного дня.
Це неприпустимо! Особливо у такій ситуації, коли люди, які нас захищають, на щось розраховують, а ми їх підводимо! - Світлана Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Кратность приближения: 7x
все ок
- Володимир Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Кратность приближения: 7x
Бінокль бомба✌️
- Віктор Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Кратность приближения: 7x
Вперше побачили данний бінокль у колег
Дуже сподобався і взяли собі
Тепер інші наші колеги побачили його у нас і замовили і собі такі)- Достоинства:
- Дуже чітка картинка
- Ігор С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Кратность приближения: 7x
Хороша річ за свої гроші.
- Достоинства:
- Гарна якість, компас, вимірна сітка
- Недостатки:
- Яскравий шнурок не підходить військовим
- Артем Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Кратность приближения: 7x
Якість та зручність..хлопці задоволенні
- Андрій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Кратность приближения: 7x
зручній, якісній, вбудованій компас - супер зручно
- Достоинства:
- профісійні військовізаздрять)
- Недостатки:
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Кратность приближения: 7x
Біноклі якісні ,замовляю вже 3.Зображення якісне все працює .Добре лежить в руках .
- Достоинства:
- Якісний товар.
- Ірина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Кратность приближения: 7x
Купувала три біноклі для військових, хлопці сказали "люкс видно". Якихось зауважень поки не надходило
- Достоинства:
- Можливість доставки Укрпоштою та самовивозу в розетці
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Андрій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Кратность приближения: 7x
Взяв у руки маєш вещь!
- Достоинства:
- Все згідно опису
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Кратность приближения: 7x
Рекомендую
- Достоинства:
- Перші враження: достойний функціонал для спостереження в польових умовах. Наявність сітки, механічного дальноміра і компаса.
- Недостатки:
- В принципі, щодо знеособленого застосування недоліків поки не виявлено. Але щодо застосування в бойових умовах є пара зауважень. 1. Сумка достатньо добротна, але не передбачена сумісність з MOLLE. 2. Ремінь яскравого кольору надто виділяється і демаскує.
- ГеннадийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Кратность приближения: 7x
Бинокль во всех смыслах хорош, но комплектация не содержит инструкции, что не есть хорошо - для подсветки компаса нужно установить элементы питания, а как это делать - придется искать в интернете.
- Достоинства:
- Добротный
- Недостатки:
- Нет инструкции
- Натали
Напишите Розетке через форму обратной связи, вышлют инструкцию, или в электронном виде на Email: ссылка
- Николай Б***
Батарейки то хотя бы в комплекте?
- Владимир И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Кратность приближения: 7x
хороший бинокль , мне понравился
- Достоинства:
- компас, призмы BaK-4 , мягкая сумка, которую можно прицепить на ремень
- Недостатки:
- бинокль милитари, а ремень желтого цвета
- Представитель бренда
Спасибо за ваш отзыв. Эти бинокли действительно высокого качества. По поводу плавающего съемного ременя желтого цвета поясним, что он добавлен в комплект для того, чтоб в случае необходимости, бинокль имел яркий "маяк" для лучшего его обнаружения на поверхности воды.
- Bandit777Продавец: Rozetka. Кратность приближения: 7x
Хороший бінокль за свої гроші
- Достоинства:
- Чіткість картинки
- ВладиславПродавец: Rozetka. Кратность приближения: 7x
Дякую Розетка, все чітко і вчасно.
- Достоинства:
- Тактильно приємний, продумана конструкція, картина вночі і вдень, компас з підсвіткою, дальномірна сітка, комплектація
- Недостатки:
- Поки нема. Абсолютно задовольняє вимоги. Головне - довговічність.
- Андрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: DEA Market
копія barska wp batallion 7x50.
Гарна оптика, достатня кратність, широкий кут огляду, далекомірна сітка і компас, кільце для визначення дальності, яке позбавляє необхідності обчислювати.- Достоинства:
- копія barska wp batallion 7x50. Гарна оптика, достатня кратність, широкий кут огляду, далекомірна сітка і компас, кільце для визначення дальності, яке позбавляє необхідності обчислювати.
- Недостатки:
- прийшов з яскраво жовтим ремінцем