- ЛейлаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2.772 л
Мені напевно попався максимально не розбавлений, бо наливаю зовсім трошки і білизна пахне на всю квартиру) Такий штин стоїть, що думаю ще менше брати, буквально пару мл. Запах трохи хімозно-квітковий, але терпимо
- Достоинства:
- Густота, об'єм
- Недостатки:
- Дуже сильно пахне
Представник постачальникаЛейла, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Антон Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1.364 л
Отличный запах
Представник постачальникаАнтон, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Олег Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1.364 л
Нічого надзвичайного, але і все гаразд. Ополіскувач відповідає опису товару.
Представник постачальникаОлег, дякуємо за вибір! Користуйтеся із задоволенням!
- Дина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1.45 л
Ополаскивателем этой фирмы пользуюсь около года, запах нежный, на мозги не давит, аллергию не вызывает, спасибо Розетка за приятные акции на этот ополаскиватель.
- Достоинства:
- Экономный, приятный запах
- Недостатки:
Представник постачальникаДіна, дякуємо за ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Андрей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2.7 л
Потрясающий аромат. Беру Перволь много лет, не надоедает и цена доступная.
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2.772 л
Дуже гарний
Представник постачальникаОльга, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Наталія Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2.772 л
Хороша ціна
- Достоинства:
- Класний аромат
- Недостатки:
Представник постачальникаНаталія, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Любов П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2.772 л
Чудовий
Представник постачальникаЛюбов, дякуємо за довіру! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!
- Людмила С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2.772 л
Користуююсь цим ополіскувачем не перший рік.Білизна з ним мʼяка,аромат дуже ніжний.Періодично використовую інші засоби,але все одно повертаюсь до цього.Я алергік,але мені підходить
Окремо Дякую за оперативну доставку і гарне пакування Нової пошти- Достоинства:
- В більшому обʼємі ціна краща
- Недостатки:
Представник постачальникаЛюдмила, дякуємо за вибір! Користуйтеся із задоволенням!
- Ірина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2.772 л
Після нього мʼяка білизна та чудовий аромат
- Достоинства:
- Приємний аромат
- Недостатки:
Представник постачальникаІрина, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Елена В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2.772 л
Фантастичний аромат! Одяг після прання пахучий та м'який на дотик! Рекомендую! Дякую Розетці за швидку доставку та гарний товар!
- Достоинства:
- Великий об'єм, чудова ціна та якість товару
Представник постачальникаOлена, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- ЛарисаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2.772 л
Купляю не перший раз, це мій улюблений.
- Достоинства:
- Якість та ціна.
- Недостатки:
- Відсутні.
Представник постачальникаЛариса, дякуємо за вибір! Користуйтеся із задоволенням!
- Анна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2.772 л
Хороший ароматний ополіскувач, великий обʼєм
- Достоинства:
- Аромат, обʼєм, ціна
- Недостатки:
Представник постачальникаАнна, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Саня Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2.772 л
Отличный запах
Представник постачальникаОлександр, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Елена В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1.364 л
Мій улюблений аромат. Речі пахнуть довго і приємно, а іще стають м'які. Рекомендую!!!
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
Представник постачальникаOлена, дякуємо за довіру! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!
- Алла К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1.364 л
Всё превосходно, довольна. Быстро, чётко.
Спасибо- Достоинства:
- Скорость
- Недостатки:
Представник постачальникаАлла, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2.772 л
Завжди користуюсь тільки цим ополіскувачем , аромат після прання на білизні залишається надовго
- Достоинства:
- Аромат
- Недостатки:
Представник постачальникаОльга, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Иван К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2.772 л
Очень хороший кондиционер
Представник постачальникаIван, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2.772 л
Найкращій засіб! Я дуже задоволений! Інші це замінникі!
Представник постачальникаДмитро, дякуємо за довіру! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!
- Вікторія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2.772 л
Сподобалось, приємний аромат залишається на речах)
Представник постачальникаВікторія, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Елена У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2.772 л
Дуже обожнюю цей аромат.Дуже довго триває на білизні.Я задоволена на всі 100%.Дякую Розетці за швидку доставку!!!
- Достоинства:
- Аромат
- Вікторія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 770 мл
Чудовий ополіскувач,я в захваті від аромату і пом'якшення білизни після використанні
- Достоинства:
- Аромат і свіжість
- Вікторія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 770 мл
Чудовий кондиціонер,речі залишаються свіжими довше.Економний у використанні
- Достоинства:
- М'яка білизна і запах
- Недостатки:
- Не кожному запах може сподобатися
Представник постачальникаВікторія, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2.772 л
Пахнет приятно, аромат очень насыщенный, брала по скидке
Представник постачальникаМарина, дякуємо за вибір! Користуйтеся із задоволенням!
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2.772 л
Аромат неймовірний! Коли сушиться білизна пахне в цілому домі. Рекомендую, бо то любов
- Достоинства:
- Аромат
Представник постачальникаАнна, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося!
- Евгения П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1.45 л
Дуже вагалася чи замовляти цей кондиціонер і не пожалкувала
- Достоинства:
- Швидка доставка,ціна.Дуже вигідний об'єм і просто чудовий аромат кондиціонера
- Недостатки:
- Їх нема
Представник постачальникаЄвгенія, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2.772 л
Дуже подобається запах. Довго тримається на речах. Достатньо не великої кількості.
Представник постачальникаАнна, дякуємо за ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Смелик А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2.7 л
Заказываю не первый раз..очень выгодно по акциям.
Представник постачальникаАнастасія, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Фролова Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2.7 л
Суперский ополаскиватель. Пахнет отлично, 5 из 5. Одежда после стирки более мягкая и пахучая. Соотношение размера и цены очень выгодное, советую
- Достоинства:
- Запах, функция ополаскивания соответсвует заявленой
- Недостатки:
Представник постачальникаТаіна, дякуємо за ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Вікторія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2.7 л
Постійно користуюсь цим кондиціонером. Запах супер! Рекомендую.
- Достоинства:
- Економний
Представник постачальникаВікторія, дякуємо за відгук. Silan Ароматерапія з 4-ма ідеально збалансованими ароматами, які зберігаються до 140 днів, був спеціально розроблений для того, щоб піклуватися про м'якість вашого одягу і дарувати неймовірні аромати. Унікальні подвійні парфумовані капсули Silan активуються при кожному русі, створюючи свіжий аромат. Користуйтесь із задоволенням!
- Ксения Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2.7 л
Отличного качества
- Достоинства:
- Мягкость ткани на ощупь
- ТарасОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 800 мл
Аромат не різкий.
Все, що написано в описі до цього ополіскувача правда.
Дійсно німецька якість. ????????
До речі, в асортименті ще три аромати з не менш цікавими ароматичними оліями.- Достоинства:
- - Економний
- Екологічний
- Гіпоалергенний
- Ненав'язливий Аромат
Замовив з доставкою на УкрПошту.
Приїхав в картонній коробці.
Задоволений.
Однозначно рекомендую!
- Наталья Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2.772 л
Понравился запах. Аромат прекрасный. Не приторный для постельного белья. Квартира пропиталась этим приятным ополаскивателем.
- Достоинства:
- Цена небольшая. Качество хорошее.
- Недостатки:
Представник постачальникаНаталiя, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Мельник Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2.772 л
трохи різкуватий запах, добре підійде для аромату холодної пори року
Представник постачальникаЛеся, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Світлана В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2.772 л
все чудово, рекомендую, дякую
Представник брендуСвітлана, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Сергей П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2.772 л
Представник постачальникаСергiй, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!