- Ірина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1.1 л
Запах просто бомбічний, я задоволена
- Недостатки:
Представник брендуІрина, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Вадим Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1.1 л
Душе гарный запах
- Достоинства:
- Запах
- Недостатки:
- Пока не обнаружил
Представник брендуВадим, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Людмила П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1.1 л
Неймовірний аромат, концентрований.
- Достоинства:
- Ціна ,якість.
- Недостатки:
Представник брендуЛюдмила, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Алла Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1.1 л
Представник брендуАлла, дякуємо за вибір! Користуйтеся із задоволенням!
- Зоя Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1.1 л
Гарно пахне
- Достоинства:
- Чудовий запах
- Недостатки:
Представник брендуЗоя, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Дмитрий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2.772 л
Хороший
Представник постачальникаДмитрo, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Леся Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 770 мл
Відкрила,а там навіть 770 мл немає,там до краю 200 мл не вистачало
- Людмила В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 770 мл
Напевно самий класний аромат!
- Достоинства:
- Пахне гарно
- Недостатки:
Представник постачальникаЛюдмила, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- НатальяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1.1 л
Все чудово , речі довго пахнуть
- Недостатки:
Представник постачальникаНаталiя , дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- сергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2.772 л
Приятний аромат
Представник постачальникаCергій, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Так К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 770 мл
Товар прийшов з наповненням 3/4 від загального об'єму. Дуже прикро, раніше розетка не порушувала цілісність тари
- Достоинства:
- Чудовий запах
- Недостатки:
- Пошкоджена цілісність
Представник постачальникаТак , ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
- Игорь К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1.1 л
Запах супер
Представник постачальникаIгор, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Аліна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2.772 л
Користуюсь цією лінією давно, цей взяла вперше, аромат супер.
- Достоинства:
- Об'єм, ціна, аромат.
Представник постачальникаАліна, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося!
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1.1 л
неймовірно класний запах
- Достоинства:
- супер
- Недостатки:
- нема
Представник постачальникаОксана, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- ЛіліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1.1 л
Швидка доставка, дякую. Хороша якість, приємний аромат.
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
Представник постачальникаЛілія, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Людмила М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1.1 л
Дуже приємний та довготривалий аромат
Представник постачальникаЛюдмила, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Денис О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1.1 л
Кондиціонер просто супер
- Достоинства:
- Приємний запах
Представник постачальникаДенис, дякуємо за вибір! Раді, що вам все сподобалося!
- Светлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1.1 л
Це найкращий ополіскувач для білизни, яким мені приходилось користуватись. Білизна після нього м'яка і дивовижно пахне
Представник постачальникаСвiтлана, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Анастасия Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1.1 л
Дуже приємний запах
Представник постачальникаАнастасія, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Татьяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1.1 л
Улюблений аромат. Дякую!
- Недостатки:
Представник постачальникаТетяна, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Марія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2.772 л
Дуже ніжний та приємний запах
Представник постачальникаМарія, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося!
- Наталія Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1.1 л
Приємний аромат! Замовлю ще!
Представник постачальникаНаталія, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося!
- ВикторияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1.1 л
Нереально вкусно пахнет! Буду брать ещё!!!
Представник постачальникаВiкторiя, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Оксана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1.1 л
Гарно пахне
Представник постачальникаОксана, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Виктория Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 770 мл
Беру вдруге
- Достоинства:
- Аромат прекрасний
Представник постачальникаВікторія, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Тарасюк М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1.1 л
Дуже сподобався. Аромат нереальний !
- Достоинства:
- Все
Представник постачальникаМирослава, дякуємо за вибір! Раді, що вам все сподобалося!
- Дмитро М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 770 мл
Хороший кондиціонер, приємний аромат, речі м'які після прання.
- Достоинства:
- Ціна/якість
- Недостатки:
- Для себе не виявив
Представник постачальникаДмитро, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Наталья С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1.1 л
Дуже приємний аромат, і речі м'якенькі після нього. Я задоволена.
Представник постачальникаНаталiя, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- ЛіліанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 770 мл
Приємний аромат, який тримається довго не тільки на речах, але і в приміщенні. Мені подобаються кондиціонери цієї марки, особливо червоний і зелений.
Представник постачальникаЛіліана, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Світлана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 770 мл
Кондиціонер ніби і не поганий,але об"єм
Скоро по пів пляшки наливати будуть.Або виробник економе,або .....- Достоинства:
- Запах не поганий
- Недостатки:
- Зняла зірку за об"єм .!!!
Представник постачальникаСвітлано, вітаємо! Дякуємо за відгук! Пляшки наповнюються не по вінця, щоб уникнути проливань. Радимо перевіряти кількість мілілітрів у пляшці. Якщо мілілатраж не збігається з указаним на упаковці - 770 мл, будемо вдячні за зворотній зв'язок на гарячу лінію компанії Хенкель за номером +38 080 050-13-13.
- Дмитро М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1.1 л
Хороший кондиціонер, приємний та стійкий аромат, на довго вистачає.
- Достоинства:
- Ціна/якість
- Інна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1.1 л
Мені дуже подобається))
Представник постачальникаІнна, дякуємо за вибір! Раді, що вам все сподобалося!
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1.1 л
Обожнюю цей кондиціонер
- Недостатки:
Представник постачальникаНаталія, дякуємо за вибір! Користуйтеся із задоволенням!
- Александр З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 770 мл
приемний запах
- Достоинства:
- добре
- Недостатки:
Представник постачальникаOлександр, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Олексій О***
Так чому тоді 3 зірки з 5? Що саме вам не сподобалося?
- НаталіОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1.1 л
Приємний аромат
Представник постачальникаНаталія, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- ИринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1.1 л
рекомендую
Представник постачальникаIрина, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!