- ІринаПродавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10. Объем: 10 мл
Після нанесення не пече і не дає гіперемію. Якщо від випадіння більше спрацьовують, як для мене ампули 3.4.
- Достоинства:
- Живить волосся по всіх довжині, робіть мʼяким і шовковистим.Волосся не обтяжує.
- Недостатки:
- Результат дає, але не настільки помітний.
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10. Объем: 10 мл
По інструкції цим засобом потрібно користуватися 4 місяці. Я користуюся лише 3 тижні. Результату поки що немає. Я користувалася різними лосьйонами. В порівнянні з тим що я користувалася і написала + і -
- Достоинства:
- Гарний запах, однією ампулою користуюсь 1,5 тижні, приємне тепле відчуття на шкірі голови, немає почервоніння, свербіжу, лупи з цим ок.
- Недостатки:
- Немає результату поки що зовсім. Волосся жирне на наступний день. Хотіла спробувати і інші їх продукти ( ампули, маски, бальзами) але вже не хочу бо результат нуль
- Діана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10. Объем: 10 мл
Одна ампула приїхала пустою, вона не якісно зроблена, в ній маленька дірка через неї певно і витікла сироватка, вона не пошкоджена а не якісний сплав
Прикріплю фото де видно в порівнянні з іншою ампулою
- Муза М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10. Объем: 10 мл
Підробка! Не купуйте!
Забрала з Розетки і вдома протестувала на шкірі, нема відчуття тепла і почервоніння як у оригінально продукту
В офіційного дистриб'ютора наразі даного препарату нема в наявності, сподівалась що на Розетці буде оригінальна продукція але нажаль це підробка- Недостатки:
- Підробка
Експерт RozetkaДоброго дня! Запевняємо Вас, що у нас в продажу тільки оригінальна продукція.
У разі виникнення додаткових питань зверніться, будь ласка, в техпідтримку.
- Олег Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10. Объем: 10 мл
Цена?
- Анна