Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Лосьон DSD de Luxe 3.4.1 Crexepil Forte Lotion для снижения выпадения волос и стимуляции их роста 10 х 10 мл (8437011863072)

Оценка пользователей 1.67/5
  • Ірина
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10. Объем: 10 мл

Після нанесення не пече і не дає гіперемію. Якщо від випадіння більше спрацьовують, як для мене ампули 3.4.

Достоинства:
    Живить волосся по всіх довжині, робіть мʼяким і шовковистим.Волосся не обтяжує.
    Недостатки:
    Результат дає, але не настільки помітний.
  • Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10. Объем: 10 мл

По інструкції цим засобом потрібно користуватися 4 місяці. Я користуюся лише 3 тижні. Результату поки що немає. Я користувалася різними лосьйонами. В порівнянні з тим що я користувалася і написала + і -

Достоинства:
    Гарний запах, однією ампулою користуюсь 1,5 тижні, приємне тепле відчуття на шкірі голови, немає почервоніння, свербіжу, лупи з цим ок.
    Недостатки:
    Немає результату поки що зовсім. Волосся жирне на наступний день. Хотіла спробувати і інші їх продукти ( ампули, маски, бальзами) але вже не хочу бо результат нуль
  • Діана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10. Объем: 10 мл

Одна ампула приїхала пустою, вона не якісно зроблена, в ній маленька дірка через неї певно і витікла сироватка, вона не пошкоджена а не якісний сплав
    Прикріплю фото де видно в порівнянні з іншою ампулою

• Муза М***

Підробка! Не купуйте!
    Забрала з Розетки і вдома протестувала на шкірі, нема відчуття тепла і почервоніння як у оригінально продукту
    В офіційного дистриб'ютора наразі даного препарату нема в наявності, сподівалась що на Розетці буде оригінальна продукція але нажаль це підробка

Недостатки:
    Підробка

Доброго дня! Запевняємо Вас, що у нас в продажу тільки оригінальна продукція.
      У разі виникнення додаткових питань зверніться, будь ласка, в техпідтримку.

• Олег Б***

Цена?