Отзывы покупателей о Ночной успокаивающий крем Simple Skin Quench Sleeping Cream Water Boost 50 мл (8720181476877/8720181709753)
Нет в наличии
- Алла С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Цей крем-гель - справжнє чудо! Завдяки йому в мене нарешті зникли "підліткові" прищі) Я про те, що якимось дивом він за ніч прибирає будь-які подразнення шкіри.
- Софія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер, найкращий крем житті
- Наталья Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зволожуючий крем добре використовується взимку. Покупкою задоволена.
- Достоинства:
- Приємна ціна.
Добрий день.
Дякуємо за відгук!
- Стелла Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Крем прийшов в коробці без слюди, під кришкою також не має додаткової ущільнюючої кришки (мабуть виробником не передбачено). Крем легко розподіляється по шкірі, не утворює жирної плівки. Консистенція більш гелева, ніж кремова. Практично не має аромату (ледве-ледве чутний приємний аромат). Після тижня користування можу сказати, що ніякого супер ефекту немає, але його і не обіцяли. Бюджетний крем, після якого шкіру не стягує (це плюс). До речі, виробник обіцяє мінімум (або взагалі відсутність) шкідливих хімічних домішок (це ще один великий плюс). Покупкою задоволена.
- Достоинства:
- Зручне упакування, крем має приємну консистенцію, швидко вбирається, не залишає жирної плівки
- Недостатки:
- Для зими хотілось трохи жирніше.
Стелло, добрий день. Дякуємо за Ваш відгук. Сподіваємось, що продукт Вам сподобається.
- СоняПродавец: Rozetka
Кремчик дуже сподобався. Дуже ніжний, не липкий, швидко вбирається. Буду брати ще, бо об'єм маленький, доволі швидко закінчується.
- Достоинства:
- Якість, ціна, відсутність запаху, відчуття зволоження
- Недостатки:
Добрий день.