Отзывы покупателей о Цифровая видеоняня SisKis с экраном в режиме VOX дисплей 2.8 IPS (8949461832322)
- Олександра Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже чекала на цю няню, бо постійно хвилююсь за малюка. З нею набагато легше, робляться справи, навіть можу спокійно займаись вдома, поки він спить. Я роблю онлайн йогу та паралельно пильную кроху. Теж саме з посудом, готовкою та якимось своїми справами. Рекомендую її
Представник постачальникаОлександро, вітаємо! Щиро дякуємо за відгук
Раді, що відеоняня допомагає вам почуватися спокійніше та впевненіше. Це безцінно, коли можна займатися домашніми справами, улюбленою йогою чи просто приділити час собі, не хвилюючись за малюка.
Раді, що вона стала для вас надійним помічником у щоденних турботах. Дякуємо за рекомендацію та довіру!
- Марія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купувала цю відеоняню сестрі на подарунок і ми дуже задоволені вибором. Найголовніша перевага — вона працює не через Wi-Fi, а по власному радіоканалу. В умовах відключень світла це просто порятунок, адже техніка залишається автономною.
Що найбільше сподобалося:
Стабільність сигналу: Камера чудово "пробиває" навіть через кілька цегляних стін, зв’язок не переривається.
Автономність: Обидва блоки можна підключити до павербанку, що дуже зручно.
Екран: Дисплей 2.8 IPS дає чітку та яскраву картинку, кути огляду хороші.
Режим VOX: Дуже корисна функція — екран вмикається лише тоді, коли дитина починає шуміти, що значно економить заряд акумулятора.
Також у моделі багато додаткових корисних функцій. Якісна річ, яка реально полегшує життя мамі. Рекомендую!- Достоинства:
- Завдяки антені, стабільний сигнал через д-ка цегляних стін, що в нашому випадку дуже важливо.
- Недостатки:
- Користуємося д-ка тижнів,недоліків поки немає.
Представник постачальникаМаріє, вітаємо! Щиро дякуємо за такий детальний і теплий відгук!
Раді, що відеоняня стала корисним подарунком і повністю виправдала очікування. Особливо цінно чути, що автономність та стабільний сигнал допомагають навіть в умовах відключень світла — саме на такі практичні потреби ми й орієнтувалися.
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом користування — це дуже допомагає іншим батькам зробити правильний вибір.
Бажаємо вашій родині спокійних ночей і тільки приємних моментів у користуванні!
- Григорій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже корисна річ у домі відчуваю себе спокійніше, коли малий спить
Представник постачальникаГригорію, вітаємо! Щиро дякуємо за відгук!
Раді, що відеоняня допомагає вам почуватися спокійніше, поки малюк спить. Саме для цього ми й створюємо такі рішення — щоб батьки мали більше впевненості та душевного комфорту щодня.
Нехай у вашому домі завжди буде затишок, а сон малюка — міцним і солодким.
- Олеся К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дисплей зручний, звук чистий, користуюсь із задоволенням.
Представник постачальникаОлесю, вітаємо! Щиро дякуємо за відгук!
Раді, що відеоняня виправдала ваші очікування — зручний дисплей і чистий звук справді створені для того, щоб дарувати батькам спокій та комфорт.
Раді, що ви користуєтесь із задоволенням!
- Виктор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Просто must-have кожним батькам
Представник постачальникаВікторе, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.
Раді що цифрова відеоняня стала для вас справжнім must-have і корисним помічником у щоденному догляді за малюком. Спокій батьків — це найцінніше, і ми раді, що пристрій допомагає вам почуватися впевненіше.
Дякуємо, що обрали нас і поділилися своїм досвідом.
- Олеся Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дитина спокійно спить -я не нервую
Представник постачальникаОлесю, вітаємо! Дякуємо за відгук.
Найбільша цінність для нас — це ваш спокій і безпека малюка. Дуже раді, що відеоняня допомагає вам почуватися впевнено, поки дитина солодко спить.
Нехай у вашому домі завжди буде затишок, тиша й тільки приємні моменти батьківства.
- Диана А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нічне бачення і датчик температури реально допомагають у нічні години
Представник постачальникаДіано, вітаємо! Щиро дякуємо за відгук!
Раді, що нічне бачення та датчик температури справді стають у пригоді вночі. Ми знаємо, як важливо для батьків мати повний контроль і спокій у темну пору доби, тому ці функції створені саме для максимального комфорту та впевненості.
Нехай кожна ніч буде спокійною, а сон — міцним і для малюка, і для вас
- Захар О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Як включу йойку, то се вже правда круто бо я тепер спокійний, той малий хай спить, але я все бачу
Представник постачальникаЗахаре, вітаємо! Щиро дякуємо за відгук!
Раді, що відеоняня дарує вам спокій і впевненість, поки малюк солодко спить. Саме для цього ми й працюємо — щоб батьки могли розслабитися і бути впевненими, що з дитиною все гаразд.
Нехай користування й надалі приносить тільки комфорт і спокій!
- Ксенія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ну, реально файна ця няня: і звук, і нічне видіння - все чітко видно, як на долоні.
Представник постачальникаКсеніє, вітаємо! Щиро дякуємо за відгук.
Раді, що ви задоволені якістю звуку та нічним баченням.
Нехай відеоняня і надалі дарує вам спокій та впевненість.
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличная видеоняня, отлично показывает даже в темноте, удобно следить за малышом.
Представник постачальникаСвітлано, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.
Дуже раді, що відеоняня виправдала ваші очікування та забезпечує чітке зображення навіть у темряві — нічний режим справді важливий для спокою батьків.
Нехай вона і надалі допомагає вам зручно та впевнено стежити за малюком.
- Руслан П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все чітко, картинка класна, працює без лагів.
Представник постачальникаРуслане, вітаємо! Дякуємо за відгук!
Раді, що відеоняня вам сподобалась та її робота вас задовольнили.
Користуйтесь із задоволенням!
- Олена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дитина в мнене тепер під наглядом та я спокійна
Представник постачальникаОлено, вітаємо! Дякуємо за відгук!
Нам дуже приємно, що відеоняня допомагає вам бути спокійною та впевненою, коли дитина під наглядом.
Бажаємо вам і малюкові затишку, спокою та тільки приємних моментів разом
- Алина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Я брала за порадою йне шкодую, дійсно гарна няня та з нею життя простіше.
Представник постачальникаАліно, вітаємо! Дякуємо за відгук!
Дуже раді, що відеоняня виправдала очікування та справді зробила повсякденне життя простішим і спокійнішим.
Нехай користування приносить лише зручність і впевненість!
- Лілія І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень удобно контролировать ребёнка из другой комнаты. Хорошо, что есть звук и температура. Большущий плюс
- Достоинства:
- характеристики
- Недостатки:
Представник постачальникаЛіліє, вітаємо! Дякуємо вам за відгук!
Раді що відеоняня стала для вас зручним помічником. Функції передачі звуку та відображення температури дійсно створені для додаткового комфорту й спокою батьків, тому приємно, що ви оцінили їх як важливу перевагу.
Бажаємо вам і вашій родині лише приємного користування!
- Любава С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мені сподобалась відеоняня, легко налаштувала, все працює, ще й пакування таке мімішне.
Представник постачальникаЛюбаве, вітаємо! Дякуємо за такий теплий відгук!
Дуже раді, що відеоняня вам сподобалась, легко налаштувалась і працює бездоганно. А приємне пакування — це наш маленький бонус для гарного настрою
Нехай користування буде зручним і дарує вам спокій та впевненість щодня!
- Мирослава П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Няня класна, мені легше в організації свого дозвілля, поки мала спить.
Представник постачальникаМирославо, добрий день! Щиро дякуємо за відгук!
Дуже раді, що відеоняня стала для вас зручним помічником і допомагає легше організувати свій час, поки малеча спить.
Нехай користування й надалі приносить комфорт і спокій.
- Жанна Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Удобная видеоняня, звук работает, мне спокойно.
Представник постачальникаЖанно, вітаємо! Дякуємо за відгук!
Раді, що відеоняня зручна у користуванні, добре передає звук і дарує вам відчуття спокою.
Нехай вона й надалі допомагає вам бути впевненими та спокійними.
- Ліза Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зручно, що є ночне бачення, бо легше контролювати дитину навіть в темноті. Мені дуже понижує тревожність)
Представник постачальникаЛізо, вітаємо! Дякуємо за відгук!
Раді, що цифрова відеоняня з нічним баченням допомагає вам почуватися спокійніше та комфортніше.
Нехай вона й надалі дарує вам впевненість і спокій.»