Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Парфюм Sister's Aroma Sugar Porn 50 мл (4820227785865)

Код :  241988533
Оценка пользователей 4.3/5
  • Наталія М***

Найкращі рекомендації!

Достоинства:
    Запах стійкий і цікавий! Дуже сподобався!
  • Юлія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Таке враження сладається, наче підробка. Навіть колір парфумів не такий( в оригіналі колір типу трішки помаранчевий), наліпка на флаконі теж відрізняється від оригінальної.Скажу чому бачу різницю: 4 роки тому купувала в торговому центрі на Мінській, Київ. Закохалася в них. Стійкі, яскраві, чути перчик, солод, такі в основному на зиму купують. А ці, що замовила не варті уваги і грошей. Одним словом, більше не замовлятиму

Достоинства:
    Запах схожий на оригінальні парфуми
    Недостатки:
    Не стійкий зовсім
  • Юлия С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Взагалі нічого спільного із описом. Дуже різкі та неприємні.

Достоинства:
    Навіть не знаю що тут можна сказати
    Недостатки:
    Запах із тієї серії, що люди поряд з тобою не хочуть поряд стояти

Нам дуже шкода, що вам не підійшов аромат парфуму(
Сприйняття аромату - річ дуже індивідуальна і залежить не так від характеристик, як від взаємодії аромату зі шкірою, особистих вподобань, індивідуальної чутливості і ще багатьох нюансів.
Сподіваюсь, що аромат вам все ж таки сподобається та ви дасте шанс нашому товару або спробуєте інший аромат)

• Анатолий К***

Спасибо!Все отлично!

Щасливі, що змогли порадувати вас.
      Користуйтеся з задоволенням!

• Анна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Мне очень понравился аромат, сладющий

• Инна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Дуже незвичний аромат, мені пахне солодким цукром з приємною пряною ноткою. Сподобається не всім, але запах особливий, прекрасно на прохолодну пору року. Придбала 50мл з помітною знижкою, це тішить)

Достоинства:
    Аромат
    Недостатки:
    Для мене немає

Інна, дякуємо за ваш зворотний зв'язок та лояльність!
      Користуйтесь із задоволенням)

• Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Стійкий та насичений аромат, тримається протягом всього дня, на речах також залишається приємний запах

Достоинства:
    Швидка доставка, забрала замовлення вже на наступний день
    Недостатки:

Такі відгуки - наше натхнення. Ви - наше натхнення!
      Щиро вдячні, що обрали нас та поділились враженнями:)
      Нехай парфум радує вас довго!

• Віка М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Ідеальний аромат на зиму, з цукром та перцем. Мені дуже подобається, цікавий аромат, ще й українського виробництва. Колись давно почула їх на подрузі і не могла забути.

Дуже радіємо таким коментарям. Дякуємо, що обираєте нас:)

• Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Замовляла цей парфюм собі на день народження, аромат тримається довго, стійкий. Отримала швидко, вже на наступний день забрала з відділення. Дякую!

Достоинства:
    Стійкий, швидка доставка

Дуже радіємо таким коментарям. Дякуємо, що обираєте нас)))

• Оля Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Як же я обожнюю аромати сестер. Класний парфюм для дівчат, стійкість ближче до середньої, тримається добре. Аромат незвичний, солодкий

Дякуємо за ваш відгук!)

• Татьяна
    Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Очень понравился! Насыщенный вкусный аромат, раскрывается через пару часов, стойкий - утром нанесла и держится до ночи

Достоинства:
    Стойкий, приятный

• Марина П***
    Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Це перший парфум,який мене вразив своєю незвичайністю. Пристрасний, солодкий, іноді терпкий та різкий, але дуже подобається. Назва парфуму відповідає його наповненню на 100%. Для мене цей парфум не на кожен день, а лише на особливі та незабутні моменти.

Достоинства:
    Незвичайний аромат

• Максим Ф***

Може бути гарним подарунком

Достоинства:
    Дуже сподобалося підбір ароматів
    Недостатки:

Дякуємо, що обираєте нас. Користуйтеся із задоволенням!

• Василь Л***
    Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Я просто зайшов в магазин, присканув на себе їх, продавець сказав що так неможна і тепер їх треба купити, ну я тупанув, і сказав що через один день куплю їх, прийшов через тиждень, продавець мене впізнала, ну я сказав ладно куплю, ну короче прийшлось купити, бо мене зафіксували камери... а такто духи норм, рекомендую

Доброго дня, Василь, дякуємо за ваш відгук та вибір бренду;)

Завжди пропонуємо наші аромати до затесту на всіх фізичних точках продажу.

Будемо раді вас бачити ))

• Ганна
    Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

український бренд, який пішов працювати в московію... Це такий позор продавати ось цю нібито парфумерію.

Достоинства:
    нема
    Недостатки:
    купа

Доброго дня, бренд Sister’s Aroma, у лиці всієї команди та співзасновниць Юлії і Дарини Бурковської офіційно повідомляє, що станом на 24 лютого 2022 року компанія припинила своє співробітництво з партнерами на території російської федерації. Ми офіційно відкликали франшизу, закрили офіційний сайт sistersaroma.ru та офіційну інстаграм- сторінку @sistersaroma.ru
      Інформацію про припинення роботи у росії бренд опублікував на всіх офіційних майданчиках - 27 лютого 2022 року, як тільки у співробітників з‘явився доступ до робочих місць.
      Ми як офіційний бренд припинили свою роботу на російському ринку остаточно і назавжди.

Офіційна позиція бренду однозначна і непохитна. Український бʼюті-бренд Sister’s Aroma жодним чином і способом не представлений на території російської федерації та офіційно немає там: зареєстрованого суб’єкта господарювання, складів, виробництва чи будь-чого іншого, що може пов’язувати бренд Sister’s Aroma з країною - терористом.

Сьогодні наша місія продовжувати будувати успішний український бізнес, сплачуючи податки в Україні, забезпечуючи українців робочими місяцями. З початку війни на благодійність ТОВ "СІСТЕРС АРОМА" передали більше 5 млн. грн.

• Elena
    Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Аромат цікавий, але не зовсім гурманський і ніякої тягучої карамелі я не відчуваю. Одразу після нанесення чутно цукор, та він швидко зникає, а далі солідує рожевий перець з кашеміром десь на задньому фоні. Перед покупкою флакону раджу взяти пробник або спробувати аромат в одному з корнерів бренду.