Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Аромат для дома Sister's Aroma Манго 120 мл (8687790004306)

Оценка пользователей 4.08/5
на основе 91 отзыв
  • Вікторія З***

Для кімнати підійшло.

Достоинства:
    Дуже гарний аромат.
    Недостатки:
    Немає.
  • Микола
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 120

Приємний не занадто насичений запах. На приміщення 16кв.м дві палочки вистачило на один місяць, ще трохи залишилося. Фото додав

Достоинства:
    Запах приємний
    Недостатки:
    Дороговато на такий малий період

Дякуємо за теплі слова та натхнення. Користуйтеся із задоволенням!

• Тетяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 110

Запах супер!!! Разом із тим, станом на 03.07.2024 повністю випаровувся із 3-ма паличками. Отримання товару 26.06.2024??????

Достоинства:
    Запах супер
    Недостатки:
    Надшвидке випаровування

Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже прикро, що аромадифузор не відповів вашим очікуванням. Важливо розуміти, що відчуття аромату є індивідуальним і може залежати від багатьох факторів, таких як розмір приміщення, кількість використаних паличок, вологість повітря, робота кондиціонера чи обігрівача, а також наявність протягів. Крім того, вплив має обраний вами аромат: деякі аромати є легкими і фоновими, тоді як інші - більш насичені. Також на поширення аромату може впливати зміна температури.

Рекомендуємо використовувати аромат у приміщенні площею до 40 кв. м, при цьому слідкувати за належною вологістю, уникати протягів, джерел тепла та прямого сонячного світла. Також корисно час від часу перевертати палички для підтримання інтенсивності аромату.

Ми використовуємо тільки натуральні масла для виготовлення наших ароматів для дому, уникаючи будь-яких хімічних закріплювачів, які можуть подовжити життя аромату, але водночас шкодять здоров'ю. З цієї причини з часом насиченість аромату може зменшуватись.

Ми сподіваємось, що ви спробуєте інші наші аромати і вони вам більше сподобаються.

• Анастасия К***

Запах дуже класний, але вистачило на 2-3 тижні. Більше не замовлятиму

Анастасія, дякуємо за відгук, нам дуже шкода, що аромадифузор вам не сподобався(
      На відчуття аромату впливає особисте сприйняття, а також ряд зовнішніх факторів: площа приміщення, кількість паличок, вологість повітря, використання кондиціонера/обігрівача, наявність протягів.
      Рекомендуємо розміщувати аромат у приміщенні до 40 кв м, з достатньою вологістю, уникаючи протягів, джерел тепла та прямого сонячного освітлення та час від часу перевертати палички.
      Для виготовлення наших ароматів для дому ми використовуємо виключно натуральні масла і жодних хімічних закріплювачів, які подовжують життя аромату, але при цьому шкодять організму. Тому з часом насиченість розповсюдження аромату може зменшуватись)
      Сподіваємось, ви спробуєте наші інші аромати та вони вам більше сподобаються)

• Елена В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 120

Запах декілька днів відчутний і приємний. Потім менше, зміна паличок допомагає на лише на деякий час відновити аромат. Можливо, вивітрюється згодом...

Достоинства:
    Аромат
    Недостатки:
    Вивітрюється швидко, кришка покрилась як іржею (там де палички вставляти), втратила презентабельний вид.

Дякуємо за ваш відгук. Ми раді, що вам сподобався аромат на початку.
Ваші зауваження щодо швидкого вивітрювання аромату та проблем з кришкою дуже важливі для нас. Ми розуміємо, що аромат може змінюватись з часом, особливо в залежності від умов приміщення, таких як рівень вологості та наявність протягів.
Ми рекомендуємо періодично перевертати палички, щоб зберегти інтенсивність аромату.

Для створення наших ароматів ми використовуємо виключно натуральні масла, не застосовуючи хімічних закріплювачів, які можуть збільшити тривалість аромату, але водночас можуть бути шкідливими для здоров'я. З цієї причини насиченість аромату може зменшуватись з часом. Щодо проблеми з кришкою, ми обов’язково звернемо на це увагу і перевіримо якість наших матеріалів. Дякуємо, що допомагаєте нам ставати кращими. Сподіваємося, що ви знайдете інші наші аромати такими ж приємними, як і на початку використання.

• Виктория В***

все супер!

Дякуємо за теплі слова та натхнення. Користуйтеся із задоволенням!

• Влад
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 120

Пахло тиждень-півтора з однією паличкою дуже добре, в ванній кімнаті. Зараз стоїть 3 палички і запаху не відчутно взагалі. 700 грн за тиждень аромату, таке собі

Нам дуже шкода, що аромадифузор вам не сподобався(
      Сподіваємось, рекомендації допоможуть і аромат ще вас порадує.

• Anastasia L***

Май лав

Достоинства:
    Яскравий насичений літній і дуже мангровий
    Недостатки:

Дуже радіємо таким коментарям. Дякуємо, що обираєте нас!

• Юлия Ц***

Класний аромат

Дуже радіємо таким коментарям. Дякуємо, що обираєте нас!

• Роман П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 120

Роман, щасливі, що змогли порадувати вас. Ви - наше натхнення!

• Олег Т***

Супер стойкий, дорогой запах

Дякуємо за теплі слова та натхнення, нам дуже приємно, що вам сподобався аромат.
      Користуйтеся із задоволенням!

• Антон Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 120

Дуже смачний аромат, приємний стійкий, солодкуватий. Але нажаль, при усіх палочках, вистачає тижні на 2-3

Достоинства:
    Стійкий запах
    Недостатки:
    Дорого

Дуже дякуємо за вибір нашого дифузору, гарну оцінку та зворотний зв'язок!
      Ціна наших продуктів формується під впливом різних чинників: для виробництва ми використовуємо кращу сировину, ароматичні олії поставляються з країн Європи (Італія, Іспанія, Франція). Кришка виконана з натурального бетону.
      Будемо раді, якщо спробуєте також інші наші аромати та продукти.

• Тетяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 120

Супер аромат!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Рекомендую. Дуже жалію, що не взяла декілька за акційною ціною. Дійсно, з часом залишаються сліди на бетоній закрутці, але це повністтю компенсовано неймовірним запахом.

Достоинства:
    Запах супер!!!!!
    Недостатки:
    Повна ціна дуже зависока

Дякуємо за відгук та ваші враження;) Ви - наше натхнення!

Ціна формується під впливом різних чинників: для виробництва ми використовуємо найкращу сировину, ароматичні олії поставляються з країн Європи (Італія, Іспанія, Франція).

Будемо раді вам знову)

• Юлия

Запах стійкий, але закінчується дуже швидко - 2 місяці((

До нього, користувалась багатьма диффузорами, і всі трималися від 6 місяців, а тут… дивно, зі знижкою ок, але за повну ціну не варте уваги, на жаль…

Недостатки:
    Швидко закінчується - 2 міс

Дуже дякуємо за ваш відгук;)

Наші дифузори розраховані на 4-8 тижнів, бо для їх виробництва ми використовуємо лише натуральні масла і жодних хімічних закріплювачів, які шкідливі для організму. Водночас на випаровування впливає площа приміщення, кількість паличок, вологість повітря, використання кондиціонера/обігрівача, наявність протягів і ще багато факторів.

Будемо раді, якщо спробуєте також інші наші аромати )

• Ольга В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 120

Була пошкоджена пляшка, яка тріснула.

Достоинства:
    Гарний аромат

Дякуємо за відгук!
      Ми раді, що вам сподобався аромат і водночас, засмучені, що виникла така ситуація з флаконом. Скоріш за все, герметичність була порушена під час транспортування.
      З питань якості та цілісності продукції, ви зможете звернутись в службу підтримки:
      ссылка
      Ми зажди зацікавлені в тому, щоб наші клієнти комфортно користуватись продуктами Sister's Aroma:)

• Олена Д***

Абсолютна якість

Достоинства:
    Аромат, дизайн — прекрасні
    Недостатки:
    Звикання — виникає бажання придбати всю продукцію одразу.

Дякуємо за теплі слова та натхнення :)
      Користуйтеся із задоволенням!

• Ірина Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 120

Гарний аромат, як на мене не зовсім манго, більше на персик схоже, але це все індивідуально. Аромат приємний.

Достоинства:
    Виглядає дуже стильно, приємний аромат
    Недостатки:
    Не виявила

Щасливі, що змогли порадувати вас. Ви - наше натхнення;)

• Наталия Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 120

Действительно очень приятный сладкий аромат. Покупала по акции. На мой взгляд, полная цена сильно завышена.

Достоинства:
    Прмяный аромат
    Недостатки:
    Полная цена слишком высокая

Дякуємо за ваш відгук!

• Евгения М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 120

Дуже дивно, але аромат не манго, а кавун, причому накштал хімозних жуйок з 90, огидно.

Недостатки:
    Просто розлили невідомо що і продають по акції потім

Доброго дня, Євгенія, вдячні за відгук. Нам прикро, що аромат вам не сподобався.

Для виготовлення наших парфумів для дому ми використовуємо виключно натуральні масла і жодних хімічних закріплювачів, які подовжують життя аромату, але при цьому шкодять організму.
      Обираємо найкращу сировину. Для нас важливо, щоб клієнт отримав якійсний та безпечний продукт.

Будемо раді, якщо розглянете для себе інші наші аромати.

• Лана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 120

Посмотрела видео покупательницы за 2020 год - и крышечка, и упаковка были другими. Крышечка была из дерева и смотрелась очень экологично. Вероятно, что и запах был другим. Купила по акции, потому аромадифузор того стоит. Но полная цена явно завышена. Аромат с 2-мя палочками выветривается в среднем за 4 недели. Как по мне, то слишком сладкий, но для зимы подходит. Летом будет слишком приторным.

Достоинства:
    Цена по акции
    Недостатки:
    Быстро заканчивается

Лана, доброго дня, дякуємо за ваш відгук та вибір бренду!)

Наші дифузори розраховані на 4-8 тижнів, адже для їх виробництва ми не використовуємо жодних хімічних закріплювачів, які шкідливі для організму.
      Водночас на випаровування впливає площа приміщення, кількість паличок, вологість повітря, використання кондиціонера/обігрівача, наявність протягів.

На формування ціни впливає багато чинників.
      Завжди піклуємося про якість - використовуємо лише найкращі компоненти, ароматичні олії поставляються з країн Європи (Італія, Іспанія, Франція). Дифузор має паспорт безпеки MSDS. Ми постійно вдосконалюємося, командою було прийняти рішення змінення кришки на бетонну, кожна з яких виготовлена вручну вручну.

Рекомендуємо спробувати також інші наші аромати)

• Николай К***

То, что хотел

• Евгения Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 120

Очень любим этот запах, ненавязчиво сладкий., очень приятный. Нам хватает одной баночки на 4 недели, но используем только 2 палочки.

Достоинства:
    Лучший аромадиффкзор
    Недостатки:
    Цена/Заканчивается быстро
  • Евгения Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 120

Самый любимый аромадиффузор. Очень приятный аромат Mango. Все кто приходят в гости спрашивают чем у нас так приятно пахнет

Достоинства:
    Приятный аромат
    Недостатки:
    Цена
  • ольга о***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 120

Запах очень понравился, мне хватило на 2,5 месяца.

Достоинства:
    приятный запах
    Недостатки:
    не нашла
  • Діана Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 120

Незнаю що трапилося з новою версією цього аромату, але вона кардинально відрізняється від попередньої версії з дерев’яною кришечкою! Помістивши 4 палички запаху немає - взагалі! Аромат також не такий приємний, як був колись:(

Недостатки:
    Відсутний аромат!
  • Анастасия
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 120

Запар просто супер но цена очень кусается.Закончилось ровно через месяц ,при том что стояла 1 палочка и ту я заклеила.

Достоинства:
    Запах
    Недостатки:
    Цена,быстро закончился
  • Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 120

Замовляю не вперше, але цього разу повне розчарування. Після тижня користування запаху не чути зовсім. Підробка чи така партія, не знаю. Більше замовляти точно не буду.
    До речі, бетонна кришечка теж не сподобалась, рідина впитується в неї і має не зовсім гарний вигляд. На дерев'яній це менш помітно.

• Татьяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 120

Шикарная вещь и долгоиграющая. Запах- рекомендую! ненавязчивый и приятный.

Достоинства:
    крутая цена по скидке)
  • татьяна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 120

По скидке очень приемлимая цена)

Достоинства:
    шикарный запах
  • Екатерина Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 120

Супер- аромат! Долго держится и приятен!

Достоинства:
    Очень хорошего качества
    Недостатки:
    Кроме цены не обнаружено
  • Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 120

Приємний запах, уже 4та баночка. Вигідно брати з промокодом, виходить навіть дешевше як у виробника.
    Прийшли в новому дизайні, але палички чомусь зі старої колекції, а не чорні як на фото.

• Galuna K***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 120

Перший день, після отримання...я була дуже задоволена....запах м'який...те що треба...але це було лише один день...дальше ніякого запаху уже не було...я є постійний покупцем магазину розетка і вперше розчарована товаром .

Недостатки:
    Не рекомендую
  • Ксения Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 120

Довольно приятный запах манго.
    Если не любите слишком насыщенный запах, рекомендую сначала поставить 1-2 палочки и принюхаться :)

Недостатки:
    Цена
  • Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 120

Какая крышка? Бетон или дерево?

• Лиана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 120

Аромат дуже насичений але приємний, необхідно регулювати силу аромату кількістю паличок, рекомендую почати з однієї штуки, так, як на 17м2 приміщення навіть однієї палички, як на мене, забагато.

Достоинства:
    Приємний та насичений запах
    Недостатки:
    Необхідно враховувати, що дерев'яна кришка через паличку також насичується розчином, я паличку ізолювала від кришки і твльки після цього насиченість запаху зменшилась до норми..
  • Ольга

#моєрозпакування
    Дизайн флакона минималистичный, будет хорошо смотреться в любом интерьере. Запах стойкий, интенсивность можно регулировать количеством вставленных в колбу палочек, которых всего в комплекте 5 штук. Аромат сладковатый, но не приторный. Покупала по промокоду, быстрая доставка

Достоинства:
    очень приятный аромат, удобная упаковка, запах стойкий
    Недостатки:
    не обнаружила