Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Нож Skif Frontier SW Black (17650500)

• Сергій Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый

Отличный нож

Достоинства:
    Режет с упаковки , точить не нужно
    Недостатки:
    Я бы сделал толще рукоятку немного

Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку гостроти ножа! Нам приємно, що ви задоволені якістю заводської заточки — ми приділяємо цьому особливу увагу, щоб інструмент був готовий до роботи відразу після розпакування.

Щодо товщини руків'я — дякуємо за конструктивне зауваження. Ця модель розроблялася як максимально пласка та компактна для комфортного щоденного носіння (EDC), щоб ніж не заважав у кишені. Проте ми обов'язково передамо ваше побажання виробнику.

Нехай ніж служить вам довго та надійно! Будемо раді вашим новим замовленням.

• Володимир Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый

Надійний, приємний в роботі

Дякуємо за відгук!

• Андрій Ш***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Непоганий китаєць!

Достоинства:
    Ціна-якість
    Недостатки:

Андрію, вітаємо! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку ножа Skif Frontier. Раді, що ви залишилися задоволені балансом ціни та якості. Бренд Skif дійсно вміє створювати надійні робочі інструменти для туризму та щоденного використання. Нехай ніж служить вам довго та надійно!

• Дмитро К***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый

Компактний, легкий. Але жорстке відкриваня-закривання. Якщо фліпер ще можна якось спробувать відрегулювать то лайнер дуже жорсткий. Якщо пофліпувать разів 10 то зявляється неприємне відчуття в великому пальцю.

Достоинства:
    Легкий, компактний
    Недостатки:
    Жорсткий фліпер та лайнер. Завищена вартість.

Добрий день! Дякуємо за ваш відгук і чесну думку.

Дійсно, перші 100–200 фліпів у багатьох ножів Skif (і не тільки) можуть бути жорсткими — це нормально для моделі на шайбах (без підшипників). Зазвичай після цього відкривання помітно полегшується. Якщо бажаєте, спробуйте:

1. Розкрутити вісь на 1/8–1/4 обороту (викрутка Torx T6/T8) — це часто допомагає.
      2. Додати краплю легкого мастила (Ballistol, KPL, Nano-Oil, навіть WD-40 Specialist Dry Lube) на вісь і liner lock.

Щодо ціни — це одна з найпопулярніших моделей в бюджетному сегменті саме через співвідношення ціна/якість 440C + G10
      Ще раз дякуємо за відгук — це допомагає нам і іншим покупцям!

• Антон О***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Frontier це гідний колекції ніж. Є у ньому щось особливе.

Достоинства:
    Красивий ніж
    Недостатки:

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Ви влучно підмітили — модель Skif Frontier дійсно має свій особливий характер.
      Його впізнаваний дизайн у поєднанні з практичним покриттям Stonewash та надійним замком Frame Lock робить ніж не лише робочим інструментом, а й гідним екземпляром для поціновувачів сучасної ножової естетики. Приємно, що ви оцінили цю індивідуальність.
      Нехай він приносить задоволення від використання та стане перлиною вашої колекції!