- Павел Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Нож в цілому гарний, зручно лежить в руці, нормально відкривається за плавник з невеличким рухом кісті. Подобається зовнішній вигляд, немає жодних люфтів, якість збірки добра. Ріже ніж з коробки досить гарно продукти, як для заводської заточки. Відкривання за бонку абсолютно не зручне і жодного разу відкрити в мене не вдалось, добре що це не є необхідність і плавник набагато зручніший. Присутна зручна насічка для велика пальца на клинку та на накладці.
На кишені сидить зручно через достатньо плоску форму. Вага у ножа середня, надмірною не виглядає, хоча і не є цей ніж легеньким.
Єдиний мінус це дуже сильна пружина frame lock з коробки, однієї рукою жодного разу не склав цей ніж. За день користування навіть другою рукою вже було боляче закривати ніж. Наче це можна послабити, але під рукою немає необхідного торкса. Якщо це виправлю і послаблю замок для закривання однією рукою це було б 5 зірок.- Достоинства:
- Зручність, якість заточки, матеріал та форма клинка, дизайн, матеріали, якість зборки
- Недостатки:
- Сильна пружина замка frame lock для складання клинка з коробки, через що неможливо закрити однією рукою
- Павел Г***
Хочу оновити свій відгук. Після тижня користування ножем скоба фіксації стала трошки м'якішою і тепер ніж в цілому комфортно складати однією рукою, при цьому фіксація леза залишається абсолютно надійною. Тому ножем задоволений по ітогу
Дякуємо за відгук!
- СёмаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Пока одна звезда.
Нож острый, сделан добротно.
Но, срез на самой части клинка не под 90.
Сам стопор имеет 90 градусов, а вот срез со стороны клинка уже под углом. Из-за этого при складывании происходит клин и приходится складывать усилием 2 руками, отгибая сам фреймлок.
Да и при раскрытии на стопор становится лишь краем(на фото видно)
Думаю, что это брак.
- Семен К***
По гарантии заказал новый. Проблем нет, закрывать можно одной рукой.
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший ніж, але є питання.
- Достоинства:
- Приємне відкривання, зручний у руці, гарний.
- Недостатки:
- Не дуже легко складати однією рукою.
Я не експерт у ножах, тому мене цікавить, як називається ця чудова технологія яка виглядає як шматок ВІДЛАМАНОГО металу??? Наче працює, але виглядає дуже дивно.
- SergHighlanderПродавец: Rozetka
А копія довідки експерта буде при покупці?)
Не хочеться мати проблем.- Юрий Ф***
Думаю, можно запросить через чат например.