Отзывы покупателей о Сковорідка Tescoma i-Premium Stone 18 см антипригарна (602418)
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
В свій час купував подібну сковорідку в Чехії, у фірмовому магазині. Ніяких нарікань. У купленої в Україні сковорідки є неприємна особливість-при нагріванні поверхня вигинається всередину і як наслідок, олія розподіляється тільки по краю. Середина підгорає.
- Достоинства:
- Враховуючи суттєвий недолік, переваг немає.
- Недостатки:
- Деформація при нагріванні.
Представник постачальникаДоброго дня, Андрій! Ми відправили Ваш коментар виробнику - на що отримали таку відповідь - Запевняємо Вас, що ми в жодному разі не робимо різницю між товарами, що продаються в Чехії та в Україні. Всі продукти, які розповсюджуються в Україні, такі ж, я і в Чехії. В інструкції для споживачів даної сковороди i-Premium Stone 24 см 602424 вказано: Готуйте на низькій чи середній потужності. Не перегрівайте порожній посуд.
Важливо нагрівати такі сковороди повільно та разом із їжею, щоб не погнути сковороду. Нагріту сковороду також можна використовувати при високій температурі, наприклад для смаження стейків.
- Оксана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
До готування вирішила сполоснути, провела рукою, знайшла ось таку прекрасну дірку в покритті. Що це за покриття, яке змивається водою? Там залізо блищить. Не чекала такого від Тескоми.
- Достоинства:
- Не встигла знайти
- Недостатки:
- Ціна якість
Представник постачальникаДоброго дня, Оксана!
Нам дуже шкода, що у вас трапилась така ситуація.
Будь ласка, зверніться до Розетки, де купували товар, щоб вам обміняли сковороду, тому що це явний скол, який міг статися при транспортуванні товару, від води такого точно не може бути.
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 20
Отличная сковорода- толстое дно, ничего не пристает! Одно удовольствие пользоваться качественной вещью!
- Достоинства:
- Еда не пристает
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Марина!
Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару.
Ваш позитивний відгук – найкраща нагорода для нашої команди. Дуже дякуємо за вашу підтримку!
Впевнені, що продукція Tescoma принесе затишок та комфорт у Ваш будинок.
Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців.
Приємних та вдалих Вам покупок!
- Наталья Л***Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Сковорода спочатку була вау.
Але через 3 місяці використання все почало липнути, якість приготування їжі страждає.
Сковороду використовували згідно інструкції, не перегрівали, не було різких змін температур, не мили в посудомийній машині. Готували тільки тушені овочі і тушкували м'ясо.
За такі гроші просто жахливий товар.
Була надія, що нарешті знайшла сковороду мрії, яка слугуватиме роками, але, на жаль, лише витрачені дарма кошти.- Достоинства:
- Прослугувала аж 3 місяці
- Недостатки:
- Покриття злізло
Представник постачальникаДоброго дня, Наталья!
Хочемо зауважити, що такі ушкодження зі сковородою відбуваються тільки при неправильному її використанні.
НЕ МОЖНА:
1) Перегрівати порожній посуд;
2) Використовувати металеві прилади, гострі предмети, ножі тощо;
3) Різати у сковороді;
4) Використовувати агресивні хімічні засоби, металеві губки, абразивні засоби;
5) Треба перед миттям, остудити сковороду, у разі сильного забруднення-замочити.
- Нина Ж***Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Классная Сковорода, у меня есть блинная Tescoma, уже 6 лет пашетнадеюсь и эта будет мне помощницей. Еда просто скользит по ней, моется легко, выглядит дорого.