Отзывы покупателей о Наушники Skullcandy Hesh ANC True Mod White (S6HHW-N747)
Нет в наличии
- Альона О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Купляла в 22 році. На перший час не вистачало гучності. Зараз все супер і все достатньо)
Якісні, не скрипаль не рипять. Пережили падіння і дощі. Десь за рік почали образити амбюшури, і нажаль я не знайшла замінник на верхню частину, лише на вуха.
З фарбованим волоссям обережно, вони досить добре поглинають колір, у мене злегка поруділи- Достоинства:
- Якісні
- Недостатки:
- Можуть здатись не достатньо гучними
- Максим Г***
Підкажіть будь ласка де ви купували амбушюри?
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
шикарные
- Достоинства:
- звук шикарный
- Недостатки:
- не советую белые, желтеют
- Мілана З***
Так! В мене відразу затерлись по краям і не відмилися
- Володимир М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Зроблені по багатому. Пластмасова дужка посилена металевою пластиною.
- Достоинства:
- Якість матеріалів,чудові баси.
- Недостатки:
- Не вистачає гучності))).
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за відгук. Щодо гучності, пропонуємо розглянути Crusher ;)
- Костянтин Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Навушники супер. Гарний звук, мікрофон гарно ловить голос навіть у вітряну погоду і міський фоновий шум, наявність AUX (останні роки сприймається як перевага, а не належне), шумодав бімба тушить паршиву музику ТЦ на ура.
Головний недолік для мене - проговорює голосом стан і коли увечері, під час дзвінка чи наради, сідає заряд то навушники неспішно говорять "Battery low", повністю подавляючи інший звук (в тому числі співрозмовника). Можна пропустити цілу фразу. Дрібна незручність - вмикаються одразу в режимі шумодаву, доводиться щоразу переходити в звичайний режим після включення.
Але загалом задоволений. Вже пів року користуюся, а батареї досі вистачає на 2 дні (дзвінки + музика).- Достоинства:
- AUX, шумодав, мікрофон
- Недостатки:
- текстові повідомлення, шумодав увімвнений за замовчуванням
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за відгук.
- Юрій О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Телефон Poco F5 Pro не видит эти наушники.
- Достоинства:
- Хорошее шумоподавление. Для зала, где, как правило ставят ерунду и хочется слушать что-то свое самое то.
- Недостатки:
- Телефон не видит наушники.
Представник постачальникаДобрий день! Підкажіть будь ласка версію операційної системи.
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Користуюсь більше року, ідеальні навушники, як для роботи. Працюють чудово з шнура, але дещо глухо. Звук трохи викривлюється і прибираються баси при активному шумозаглушенні. Ідеальний варіант прослуховування - увімкнути їх, тоді звук стає краще, але увімкнені через шнур в моєму випадку дають "звук напруги" через, можливо, недостатню ізоляцію звукової карти.
Але це все нюанси, ставлю 5 за непоганий звук і напхані можливості.- Достоинства:
- Безпровідний і провідний режими. Хороше активне шумозаглушення.
- Недостатки:
- Мікрофон працює погано в безпровідному режимі
- Роман
Так все погано з мікрофоном?
Представник постачальникаДобрий день! Не зовсім зрозуміло, що саме не так. Прохання надати інформацію більш детально.
- Богдан К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Загалом чудові навушники, підвів лише застосунок Skullcandy, на жаль, не зміг приєднати навушники, є думка, що програма не підтримує навушники Hesh версії. Мікрофон для галочки, баси хороші
- Достоинства:
- Ціна, ергономічність, шумодав, відносно малий розмір, комфорт, 22 години безперервної роботи
- Недостатки:
- Поки не знайдено
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
Користуюся цими навушниками вже деякий час. Дуже задоволений формою, адже ідеально підходять під анатомію вуха, на відміну від круглих, які сильно давлять (але це індивідуально). Стосовно якості звуку та збірки гадаю немає сенсу розписувати, адже за таку ціну було б дивно отримати поганий звук та якість. Окрема повага басу, дуже об'ємний та глибокий. Мікрофон особисто мені дуже сподобався, гарна якість звуку як при записі голосових повідомлень, так і при дзвінках чув позитивні відгуки. Проводжу в цих навушниках майже цілий день і заряду вистачає на 2 дні приблизно.
- Достоинства:
- Якість звуку та збірки, автономія, бас.
- Недостатки:
- Не виявив.
- Альфонс К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Вбудований мікро такий собі, ледь можна розібрати шо ти там сказав. Заряд тримає +- 2 дні активного використання на максимальних гучностях. Працюють на дуже великій дистанції.
Можу рекомендувати- Достоинства:
- Шумодавка дуже добре працює, зручно сидять, гарненькі
- Недостатки:
- Досить часто не вистачає гучності, але якщо сидіти в цих навушниках з комп'ютера, то більш менш голосно
- Федір К***
Хочу у вас спитати якщо ви кажете що гучність недостатня чи підійде ця модель для тренувань у залі?
Представник постачальникаДобрий день! З гучністю все гаразд, ви ж розумієте, що слух у нас у всіх різний. Щодо тренувань, то залежить які саме тренування. Це накладні навушники без додаткових кріплень, тому при різких рухах вони можуть спадати. В цілому ніяких проблем.
- Вадим В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
Як для людини , яка особо не замарачується з еквалайзером ,ці навушники ідеальні , батарея тримає реально довго , це мої перші блютузно-повнорозмірні навушники, і їхнє звучання просто ідеальне . Рекомендую !
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
подобається покупка, задоволена їх зовнішнім видом і якістю
- Достоинства:
- Вже більше ніж півроку їх використовую, якість для своєї ціни дуже хороша, купила їх для використання у подорожах при перельоті і в потязі, компактні і зручні, в підсумку купила ще сину навушники-вкладки цієї ж фірми
- Недостатки:
- можливо хто від них хоче якоїсь якісної акустики і знаходить недоліки, але для моєї мети мене все влаштовує
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Брав ці навушнки для домашнього використання, шумодав виявився повністю непотрібною функцією, погіршує якість звучання тому постійно виключаю. Грають як звичайні навушнкики через aux але якість і потужність значно зменшується якщо не включати їх.
- Достоинства:
- Хороший бас і досить збалансовані частоти, зручні амбушури які не тиснуть при довгому користуванні, батареї вистачає на два дні роботи.
- Недостатки:
- Неможливо використовувати під час зарядки, якщо не виставити у фіксоване положення то вони скреплять, шумодав "давить" на вуха і досить слабо працює, залишає неприємні високі частоти
- Ярослав Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Наушники удобные, на уши не давят при длительной эксплуатации. Шумодав неплохой, звучание классное. Держат заряд долго.
- Достоинства:
- Шумодав, микрофон, звук
- Недостатки:
- Отсутствует приложение для детальной настройки
- terriful
Є офіційний додаток skullcandy для налаштування усіх навушників цієї компанії
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Не понимаю - почему при подключенной зарядке невозможно включить наушники???
- Достоинства:
- На удивление очень хорошее звучание и шумоподавление.
- Недостатки:
- По сути польностью пластиковое крепление - как долго проживет неизвестно.
- Виктор В***Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Я не аудиофил, и ничего в этом не понимаю) Как для меня звук шикарен и шумоподавление тоже отлично работает. Но при подключаении к macbook есть проблемы, звук идет рывками и приходится выключать блютуз и подключаться заново
- Достоинства:
- Качество звука, хорошо держит заряд
- Недостатки:
- проблемы с подключением к макбуку
- Влад К***Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Я думаю по цене эти наушники сложно превзойти. У них хороший звук и очень четкий режим Ambient. Микрофоны тоже очень хорошие, никаких проблем с общением по телефону. Моя жена понятия не имела, что я общался с ней через наушники. Функция поиска, которая поможет вам найти их, если они потеряются – это вообще что-то. Если пофантазировать на предмет минусов, мне бы хотелось еще больше громкости и поддержку приложений. В остальном отличные наушники!
- Достоинства:
- цена, качество
- Недостатки:
- реальных нет
- Никита М***
Не подскажете: настройку микрофона делали какую-то? У меня что на компе, что на телефоне очень тихо пишет звук
Представник постачальникаДобрий день! Спробуйте налаштування через додадок Skullcandy, або перезавантажити навушники.
- Tamara S***Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Очень удобно носить, хорошее качество звука и хорошее шумоподавление. Честно говоря переживала за шумоподавление, не все производители умеют делать хорошо, но мои собеседники уверяют меня, что они не слышали никаких шумов, кроме моего голоса, так что два больших пальца за качество.
Единственная проблема, которая у меня возникла, скорее всего, связана с Windows, а не с наушниками. Каждое приложение, похоже, хочет запускаться с громкостью примерно 50%, поэтому мне приходится постоянно регулировать громкость при переходе от приложения к приложению. Опять же, я думаю, что это проблема Windows, а не наушников.- Достоинства:
- удобные, хорошее шумоподавление
- Недостатки:
- пока нет
- Карина О***Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Очень удобные наушники с отличным звуком. Купила их для тренировок и активного отдыха, но шумоподавление не подходит для езды на велосипеде, мешает ветер, поэтому для чего угодно кроме велосипеда.
- Достоинства:
- качество звука
- Недостатки:
- шумоподавление не работает при встречном ветре
- Юрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Black
Навушниками задоволений, використовую їх виключно на вулиці для спортивних тренувань, шумодав працює дуже достойно, якісне звучання. За час використання восени та взимку постійно під дощем, снігом та морозом показали себе тільки з гарного боку.
- Достоинства:
- Якісний звук
- Недостатки:
- Немає.
- Олег П***Продавец: RozetkaEU. Цвет: Black
Добрий день. Телефон перестав бачити навушники, не можу підключити до телефона, менше року пройшло з моменту покупки