- МирославОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Суперовий, якісний матрац! Спиш наче у повітрі! Зранку вставати не хочеться)))
- ИгорьПродавец: Rozetka
Отличный матрас daily 2 в 1 macro, очень понравился, за такие деньги, супер-матрас
- Достоинства:
- Матрас Daily 2 в 1 macro супер матрас
- Недостатки:
- нету
- ВасильПродавец: Rozetka
Матрасу один день. Звигляду все ніби гарно, але коли зняли клійонку то чути специфічний запах, який чути лише коли лежиш на ньому, що не дуже приємно для сну. І другий недолік - коли присідати чи просто надавлювати на матрас чути посторонні звуки всередині практично у всіх зонах, особливо по краях, таке краження що це пружини, ніби зміщуються і потім знову стають на своє місце, що не є приємно.
поки що не можу зрозуміти чому всі такі задоводені цим матрасом. При виборі керувались відгуками яких про дану модель дуууже багато.
матрас жорсткий, але спати на жорсткій стороні нормально.
запах думаю зникне з часом, а от звуки не впевнений. - ГеоргійПродавец: Rozetka
За матрац щиро вдячний.Матрац був якісно упакованний плівкою і створенний для нього деревянний каркас.Жодних пошкоджень під час доставки не виявлено.Конструкція і якість,відповідають вказаній характеристиці.Раджу іншим придивитись і обрати cаме цей товар в Rozetka/ua.Але доставка "новою поштою " ніяка! Довелося самому знаходити інформацію про місцезнаходження матраца.Без жодного повідомлення від нової пошти отримав матрац (за день до його відправлення до виробника!!!?)