Отзывы покупателей о Набор антиаллергенных подушек Sleepingg 50х70 см аналог лебяжьего пуха белая х 2 шт (2200004314471_1)
- Оксана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Вирішила обновити подушки, повелась на відгуки, мені можливо не пощастило..мало наповнювача, дуууже м'які, спати не зручно.
- Достоинства:
- Подушки
- Недостатки:
- Занадто м'які, лягаєш і провалюєшся до матраца.
- Представник бренду
Доброго дня. Дякуємо, що поділилися своєю думкою.
Ця модель наповнена штучним пухом і створена саме для поціновувачів дуже м'яких, комфортних подушок. Такий наповнювач природно прогинається під вагою голови й не може забезпечувати щільну або жорстку підтримку.
Саме тому в описі товару, характеристиках ми акцентуємо увагу на її м'якості, щоб покупці могли обрати модель, яка найкраще відповідатиме їхнім звичкам та вподобанням.
Шкода, що ця подушка не виправдала саме ваших очікувань. Якщо ви надаєте перевагу більш щільним і високим моделям, радимо звернути увагу на подушки з поліефірним волокном, закрученим у кульки.
- ОлександраОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Мені зазвичай важко підібрати подушку, бо всі здаються високими, а ці виявилися дуже зручними і мʼякими. Вже купила декілька наборів. За свою ціну просто супер. Рекомендую для любителів мʼяких подушок
- Представник бренду
Щиро вдячні за ваш відгук! Приходьте ще)
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Если коротко, то не рекомендую :( Хоть и выглядят надутыми, но голова прям проваливается. Изначально не держат форму
- Представник бренду
Доброго дня. Дякуємо за ваш відгук.
Описані вами відчуття пов’язані з типом наповнювача — штучний пух забезпечує саме м’якість і ефект “занурення”. Багато користувачів обирають такі подушки саме за цей комфорт і цінують цю м'якість.
Водночас розуміємо, що не всім підходить такий формат. І створили моделі з різним рівнем м'якості та пружності. Якщо потрібна більш відчутна підтримка та пружність, рекомендуємо звернути увагу на моделі з наповнювачем поліефірне волокно, закручене у кульки — саме вони дають більшу пружність, а також звертати увагу на вагу наповнювача.
Рекомендовано також збивати подушки до сну та після сну. Це помагає наповнювачу тримати форму. При належному догляді вони здатні служити 1,5-2 роки.
- Виталий Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
З початку була висока , не дуже зручно було спасти. Але за декілька місяців зменшилась в тричі..... Не рекомендую!!!!
- Достоинства:
- Не має.
- Недостатки:
- За три місця перетворилась в ганчірку.... Зменшилась на половину.
- Представник бренду
Доброго дня. Подушки зі штучним наповнювачем належать до категорії м’яких і комфортних моделей, для яких поступове просідання з часом є природною особливістю експлуатації. Саме тому ми рекомендуємо регулярно збивати подушки до сну та після сну — це допомагає наповнювачу краще тримати форму та рівномірно розподілятись усередині виробу.
Також зазначимо, що середній термін служби подушок зазвичай становить близько 1,5–2 років залежно від інтенсивності експлуатації та догляду. Буде не гігієнічно використовувати їх довше. Регулярна заміна - це про комфорт та здоров'я.
Шкода, що модель не повністю виправдала ваші очікування. Водночас дана колекція має велику кількість позитивних відгуків від покупців та стабільно високий рейтинг саме завдяки своєму співвідношенню - ціна/якість.
- Наталія З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Подушки якісні, все влаштовує! Задоволені придбаним товаром.
- Достоинства:
- Швидка відправка.
- Представник бренду
Щиро вдячні за зворотний зв'язок! Користуйтесь з задоволенням!
- Тетяна І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Чудові подушки дуже комфортні використанні брала кілька наборів повторно задоволена на 100 відсотків!
- Представник бренду
Дякуємо за вашу оцінку і зворотний зв'язок! Користуйтесь з задоволенням!
- Тамила М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Брала мамі на подарунок подушки були чудові, гарної якості, взяла собі через пару днів такі самі, втратили форму,збилися за тиждень.
- Недостатки:
- Збилися, втратили форму
- Представник бренду
Доброго дня! Дуже шкода, що ви розчаровані покупкою. Це недорогий, але досить якісний набір з двох дуже ніжних подушок. Саме це поєднання ціни та ніжності високо оцінено більшістю покупців. Штучний пух – ніжний наповнювач. Він вимагає регулярного збивання – до сну та після сну. Також подушки не рекомендується піддавати будь-яким навантаженням між сном – наповнювачу потрібен час на відновлення після тривалого навантаження, усю ніч. При дотриманні цих правил подушки довгий час тішать своєю ніжністю та об'ємом.
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Достойные подушки на эту цену.
- Представник бренду
- Валерій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Тримають форму
- Достоинства:
- Зручні
- Недостатки:
- Гнвиявив
- Представник бренду
- Юлия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Ужасные подушки! Ложишься на нее и голова как будто не на подушке , а на матрасе! Не рекомендую
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не плотная, от слова совсем
- Представник бренду
Доброго дня! Дуже шкода, що ви розчаровані покупкою. Це недорогий, але досить якісний набір з двох подушок. Подушки відносяться до розряду ультрам'яких, що забезпечується властивостями наповнювача – штучний аналог пуху. Подушки заслужено мають багато позитивних відгуків від поціновувачів саме такої категорії подушок. В асортименті компанії широко представлені моделі різної жорсткості, щільності, з різним наповнювачем, різної цінової категорії. Ми намагаємося запропонувати максимально широкий вибір, щоб задовольнити попит покупців із різними потребами та побажаннями.
- Марина Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
В листопаді 2024го купувала. Зараз січень 2026. Моя оцінка - три. Отой "лебединий пух" перетворився на однорідну не дуже пухку масу. Якість наповнювача стала як у дешевих подушок. Тому не рекомендую!
- Достоинства:
- Легка
- Недостатки:
- Наповнювач перетворився на м'який камінь.
- Представник бренду
Доброго дня! Дуже шкода, що ви розчаровані покупкою. Це недорогий але досить якісний набір із двох подушок за приємно доступною ціною. При належному відношенні подушки з подібним наповнювачем довго зберігають об'єм і м'якість, про що ви і вказали у своєму відгуку. Довго, але не безкінечно, кожен матеріал має свій ресурс. З урахуванням медичних рекомендацій регулярно міняти подушки, ця модель пропонує оптимальне поєднання ціни та якості.
- Татьна Г***
Купувала у жовтні 2024 і задоволена станом подушок. В цілому тримають форму.
- Тетяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Зручні подушки, м'які.
- Лариса Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Чудові подушки, але на одній зламана блискавка
- Достоинства:
- М'які, зручні,
- Недостатки:
- Зламана блискавка
- Представник бренду
Дякуємо за вибір та схвальну, попри деякі нюанси, оцінку
- Світлана Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Подушки сподобались. Буду замовляти ще такі ж.
- Представник бренду
- Инна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Купувала як набір гостьовий (ну раптом гості на ніч), то нормальні, не погані.
- Достоинства:
- Приємна текстура , однорідна. Пухнасті
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Чудові подушки, ми задоволені, вже півроку спимо, недоліків не бачимо
- людмила З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
чудові подушки !!!
- Достоинства:
- гарні дуже гарні
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Дуже якісні, приємні, мають застібки - можна додати або замінити наповнювач
- Катерина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Подушки дуже сподобались. Мʼякесенькі, як хмаринки. Зручно спати.
- Достоинства:
- Добре тримають форму
Дякуємо за вибір та чудову оцінку
- Надія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Легкі, зручні
- Гордієнко Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Подушки норм.
- Недостатки:
- Поки не виявив.
- Представник бренду
- Світлана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Подушки дуже гарні,форму тримають,рекомендую
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Прийшли чисті не заплановані, першу ніч було дуже не привично бо до них спав на твердій що шию ломило, а на них навіть виспатись можливо, чудова покупка.
Пишу після тижня їх використання.- Представник бренду
- Ольга З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Хороші подушки. Мякенькі, завдяки застібці можна добавити наповнювача. Акуратно пошиті, якісні
- Ольга П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Суперські подушечки,задоволені!!
- Виктория С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Купила б ще раз
- Достоинства:
- Приємні, пухкі подушки!
- Представник бренду
- Ирина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Хорошие подушки, мягкие но в меру.
- Ліна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Спати норм , але для перегляду телевізора замʼякі треба складати вдвоє
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Чудові подушки, купила їх десь рік назад, користуюся приблизно стільки ж, але вони своєї форми, здається, взагалі не втратили. Дуже зручні, купляла подушки в інших магазинах, збиралися за пару місяців. Ці - супер!
Дякуємо за вибір та чудову оцінку
- Карина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Гарні,легкі.У використанні два місяці,форму тримають.
- Достоинства:
- Зйомні чохли.
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Представник бренду
- Олег А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Норм. )
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Подушка як мене занадто мʼяка, ще й одна приііхала брудна
- Ольга Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Добре
- Дмитрий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
нормальный вариант, среднее наполнение и мягкость
- Катерина Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Подушка така як на фото, Але вона занадто пухка. Хто полюбляє спати майже без подушки - чудовий варіант!
- Анастасия Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Дуже зручні подушки. Придбала їх в лютому. Зараз липень. Я дуже задоволена.
- Достоинства:
- Зручні