- Олена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 175x210
Отримали ковдру, колір сліпуче-білий, навіть блакитнуватий. Якість гарна, упаковка теж чудова. За такі гроші немає про що говорити. Дуже дякую, Розетка!
Розмір 175х210.- Представник бренду
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 140x210
Все чудово!
Дякуємо за вибір та гарну оцінку
- Віталіна З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 175x210
Задоволена якістю даної ковдри.Набагато краща ніж за такі ж гроші придбана ковдра виробника Руно і ще й в меньшому розмірі.Гарно прошита і тканина приємна та якісна.Замовлю ще таку ж доньці меньшого розміру.
- Достоинства:
- Тепла
- Недостатки:
- Покі відсутні
- Представник бренду
- Юлія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 140x210
Ковдра дуже легенька й тепла
- Достоинства:
- Легенька й тепла
- Недостатки:
- 1) тканина якась дуже синтетична на дотик. Але вона тонка, і мої інші ковдри з цупкішої тканини дійсно важчі
2) в мене 1,5 розмір, і я ледве запхала її в пралку на 6 кг. Я не уявляю, як прати більші
- Представник бренду
Дякуємо за вибір та гарну оцінку
- кропивна м***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 175x210
Все супер.
Дякуємо за вибір та високу оцінку
- Юлія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 155x210
Ковдра дуже зручна , мьяка ,качество супер рекомендую а головне тепла
Дякуємо за вибір та чудову оцінку
- Олена Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 200x220
Ковдра гарної якості, легке,ну дуже тепле,отримала швидко,ціна приємна.Дуже задоволена.
Дякуємо за вибір та чудову оцінку
- Елена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 140x210
Супер!!!Брала для дитини. Гарне, м'ягеньке, якість теж не підвела. Поки тільки почали використання. Покупкою задоволена))))
- Достоинства:
- Прийшло швидко, без дифектів
- Недостатки:
- Не виялено
- Представник бренду
Дякуємо за вибір та гарну оцінку
- Оксана О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 140x210
Добра ковдра.тепленько під нею восени.
- Достоинства:
- Ціна-якість.
- Представник бренду
Дякуємо за вибір та гарну оцінку
- Світлана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 175x210
Сподобалось ,приємна на дотик тканина . Ковдра прийшла швидко . За ці гроші дуже не погана якість .
- Достоинства:
- Приємна і тепла .
- Недостатки:
- Поки ще не виявила
- Представник бренду
Дякуємо за вибір та приємну оцінку
- Амина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 140x210
Отлично
- Достоинства:
- Есть
- Інна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 140x210
Хороше одіяло, легеньке, дитині подобається.
- Достоинства:
- Легеньке
- Представник бренду
Щиро вдячні за зворотний зв'язок! Користуйтесь з задоволенням!
- Володимир Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 200x220
Комфортное одеяло
Дякуємо за ваш відгук!
- Олена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 140x210
Купувала сину для заміни старої ковдри. Дуже задоволений-ковдра легка й тепла,хоча на вигляд не дуже товста. Вже маю дві подушки цього виробника (Sleepingg), досить гарної якості при помірній ціні. Тому при виборі ковдри зупинилася саме на цьому варіанті.
Товар прийшов щільно упакованим, поверхня ковдри біла й приємна на дотик,без зауважень.Дякую Розетці.- Достоинства:
- Легка й тепла
Дякуємо за вибір та приємну оцінку
- Олена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 200x220
Ковдра супер! Легенька, тепленька!
Дякуємо за вибір та гарну оцінку
- Оксана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 175x210
Дуже класна ковдра,я задоволена
- Достоинства:
- Не тяжка,тепла.
Дякуємо за вибір та чудову оцінку
- Ларіса П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 140x210
Гарне замовлення та швидка, надійна доставка.Дуже сподобалось!
- маша г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 155x210
Все сподобалось
Дякуємо за вибір та схвальну оцінку
- Тетяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 155x210
Дуже гарна якість
- Достоинства:
- Мяке
Дякуємо за вибір та високу оцінку
- Наталія Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 200x220
Дуже гарна та якісна ковдра. Якісно пошита, легка та тепла.
- Достоинства:
- Легкість, тепло, ціна
Дякуємо за вибір та гарну оцінку
- Світлана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 200x220
Хороша ковдра
Дякуємо за вибір та схвальну оцінку
- Евгений Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 140x210
Одеялко просто находка
- Достоинства:
- Лёгкое большое и теплое
Дякуємо за вибір та гарну оцінку
- Евгений Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 175x210
Ковдра доброї якості.
- Достоинства:
- Не дорого
Дякуємо за вибір та приємну оцінку
- Галина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 175x210
Дуже легке та тепле
Дякуємо за вибір та гарну оцінку
- Олександра Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 200x220
Мені сподобалось,дуже м'яка і легка ковдра
- Достоинства:
- Легка
Дякуємо за вибір та чудову оцінку
- Елена Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 175x210
Отличное одеяло, пушистое, очень комфортно спать под ним
Дякуємо за вибір та гарну оцінку
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 155x210
Рекомендую
Дякуємо за вибір та чудову оцінкуи
- Стас М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 140x210
Дякую за чудову ковдру
- Достоинства:
- М'яка
Дякуємо за вибір та чудову оцінку
- Олександра К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 175x210
Дуже гарна ковдра, достатньо тепла, легка
- Достоинства:
- Тепла, легка
Дякуємо за вибір та чудову оцінку
- Анастасія Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 175x210
чудова ковдра!
Дякуємо за вибір та гарну оцінку
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 140x210
Гарна ковдра, подивимось, як буде після викорстання.
- Тетяна З***Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 175x210
Дякую за ковдру (м'ягенька, тепленька, ніжненька), дякую за порядність та відповідальність (все ідеально, без браку чи помилок у моєму замовленні). Однозначно, рекомендую.
- Оксана К***Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 155x210
Написано, что одеяло ЗИМНЕЕ, а по факту очень тоненькое.
Для зимы не подходит!- Представник бренду
Доброго дня! Дуже шкода, що ви розчаровані покупкою. Це недорога, але досить якісна зимова ковдра. Вона легка - що скоріше є плюсом, а не мінусом. Однак щільність наповнювача, 300 г/м.кв., робить ковдру досить теплою. Звісно, за наявності опалення в спальні.
При проблемах з опаленням рекомендуються ковдри щільністю 370-400.
В асортименті компанії є ковдри різної щільності, з різним наповнювачем, різної цінової категорії. Ми намагаємося забезпечити максимально широкий вибір, щоб догодити покупцю з різними потребами та уподобаннями.
- Ольга Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 175x210
- Достоинства:
- Легке , ручне велике
- Недостатки:
- Прийшло з диркою
- Юрий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 140x210
Прислали одеяло другого производителя, без подарочной упаковки, хотя в характеристиках есть подарочная упаковка и наполнитель другой, пока не развернешь одеяло - не увидишь, бирочка очень маленькая, ни вкладыша, ничего, просто целлофан
- Недостатки:
- Полное разочарование в продавце, одеяло покупалось на подарок
Доброго ранку, Юрію!
Дякуємо за зворотний зв’язок. Нам дуже прикро, що у вас виникла така ситуація.
Хочемо зазначити, що виробник, на жаль, не має доступу до деталей індивідуального замовлення. Проте ваш коментар викликає кілька уточнюючих запитань.
З фабрики ковдра відправляється у фірмовій коробці, всередині якої знаходиться пакет ПВХ. Така упаковка передбачена для захисту виробу від ушкоджень чи забруднення під час транспортування.
У характеристиках на сайті вказано наповнювач - поліефірне волокно. Підкажіть, будь ласка, як саме ви визначили, що всередині інший матеріал? На вшитій етикетці має бути зазначено бренд Sleepingg - чи не могли б ви уточнити, що саме зазначено на ярличку вашого виробу?
Якщо дійсно сталася прикра помилка і Розетка відправила інший товар, а не нашу модель, - це вагома підстава звернутися до служби підтримки платформи щодо обміну або повернення коштів. І в такому разі, очевидно, йдеться не про оцінку якості товару виробника, а про логістичну або складську помилку.
Будемо вдячні за уточнення - це допоможе нам краще розібратися в ситуації.
- Олеся С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 175x210
Дуже тонке
- Недостатки:
- Пише що зимове , но дуже сильно тоненьке
- Представник бренду
Доброго дня! Дуже шкода, що ви розчаровані покупкою. Це недорога, але досить якісна ковдра, яка пошита з якісних сучасних матеріалів. Щільність наповнювача – 300 г/м.кв. Ковдри із щільністю наповнювача від 250 відносяться до розряду зимових. Її легкість при цьому ніяк негативно не впливає на якість теплоти та основною масою покупців сприймається позитивно.