Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Набор подушек антиаллергических Sleepingg Dream с молнией гипоаллергенная 50х70 см 2 шт (4820227289219)

Оценка пользователей 4.43/5
  • Леся К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Мені сподобались подушки, дуже пухкі, тримають форму, спати було зручно)

Достоинства:
    Тримають форму, пухкенькі, стандартний розмір

• Зінаїда Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Коли вирішила купити нові подушки — обрав набір Sleepingg Dream, і результат перевершив очікування. Обидві подушки мають зручний розмір 50×70 см — ідеально для комфортного сну. Стьобаний чохол із блискавкою приємний на дотик, акуратно виглядає на подушці, і дає змогу легко зняти та випрати чохол за потреби — це великий плюс. Наповнювач з антиалергенного матеріалу зробив сон легким: подушки м’які, при цьому тримають форму й не ковзають.

Завдяки набору з двох подушок, відчувається одразу комфорт і “домашня” атмосфера — ідеально для двоспального ліжка або якщо любиш мати дві подушки. Задоволенина покупкою — у випадку потреби обов’язково розглядатиму подібні варіанти від Sleepingg.

• Ярослава

Хороші наволочки. Рекомендую

• Ігор
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Подушки топ, виробнику велика подяка, більше добавити нічого.

Достоинства:
    Сама подушка.
    Недостатки:
    Немає.
    • Представник бренду

• Тетяна У***

Подушки сподобалися!!!

Достоинства:
    Пружненьки, наповнювача не пошкодували.
    Недостатки:
    Невияалено
    • Представник бренду

• Марія Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Супер. М'які, можна більше або менше робити . Я люблю коли мала подушка , для моєї шиї саме те що треба) Дякую!

• Вікторія С***

Подушки хороші.

Дякуємо за вибір та високу оцінку

• Юрий П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Пухкі та дуже зручни , сон відмінний

Недостатки:
    Наповнювач треба в окремому чохлі

• Ольга Г***

Подушки м'які.

Достоинства:
    Застібка. Можно при необхідності докласти наповнювача для зручності для сна. Бо ну прям дуже мякусенькі.
    Недостатки:
    Немає.

Дякуємо за вибір та схвальну оцінку

• Яна К***

Хорошее качество

Достоинства:
    Прострочено

Дякуємо за вибір та високу оцінку

• Надія Д***
    Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Дуже чудові подушки . Приємні

Достоинства:
    Приємні

• Дмитро Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Спочатку подушка розчарувала мене - менше ніж обіцяна, якщо лягти на неї, то голова опускається майже до ліжка. Але якщо одягнути наволочку правильно розміру, то подушка достатньо пружна і голова тримається на комфортному рівні. Схожа на подушки з недорогих готелів.

Достоинства:
    Легка. За правильного використання може бути м'яка.
    Недостатки:
    Розміри менше ніж заявлено - десь 45*62 см (може без наповнювача і 50*70), але з наповненням точно менше. Мало наповнювача.

Доброго дня! Дякуємо за вибір та схвальну оцінку, попри деякі нюанси.
      Це недорогий, але досить якісний набір подушок. Подушки відшиваються у заявлених розмірах, але ви можете звернутися для перевірки до сервісного центру Розетки. За результатами контрольних вимірів прийматиметься рішення.
      Кількість наповнювача – 550 грамів. Вона зазначена у характеристиках до набору.
      Чохол кожної подушки має застібку, що дозволяє регулювати об'єм наповнювача та подушки під будь-який смак.

• Уляна Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Зручні подушки, краще ніж готельні з Китаю, рекомендую

Достоинства:
    Ціна -якість
    Недостатки:
    Не знайдено
    • Представник бренду

Дякуємо за ваш відгук! Користуйтесь з задоволенням!

• Оксана Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Раньше брала эти подушки и качество меня радовало, но в этот раз я очень огорчена, за месяц пользования подушки сбилось, да так, что стали в 2 раза тоньше (

Достоинства:
    Удобно, что чехол на молнии и можно добавить наполнитель.
    Недостатки:
    Сбились в 2 раза за месяц пользования
    • Представник бренду

Доброго дня! Дуже шкода, що ви розчаровані покупкою. Це недорогі, але досить якісні подушки. При належному догляді вони тривалий час зберігають об'єм, м'якість та форму. Подушки з подібним наповнювачем вимагають регулярного збивання – до сну та після – та повної відсутності навантажень між сном. Наповнювачу потрібен час на відновлення після тривалого навантаження. Однак навіть у зазначеному вами випадку властивості наповнювача підлягають відновленню - наявність застібки-блискавки дозволяє розпушити наповнювач, що злежався.

• Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Ні в якому разі не раджу ці подушки!
    Наповнювача вкрай мало, через що під час сну він збирається весь під потилицею, а шия залишається без підтримки. На ранок все болить - від потилиці до лопаток.

Недостатки:
    Шия під час сну лишається без подушки. Зранку все болить.
    • Представник бренду

Доброго дня! Дуже шкода, що ви розчаровані покупкою. Це недорогий, але якісний набір з двох подушок. Його особливість – наявність застібки-блискавки на кожній подушці. Що дозволяє регулювати кількість наповнювача, збивати наповнювач, що злежався, замінювати наповнювач тощо.
      У нашому асортименті широко представлені подушки з різних матеріалів, різної щільності, різної ціни. Ми намагаємось запропонувати вибір, здатний задовольнити будь-який попит. Але робити вибір безумовно має покупець