Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Набор Sleepingg Одеяло всесезонное полуторное 140х210 см антиаллергенное волокно + подушка 50х70 см Белый (4820227283224)

Оценка пользователей 4.85/5
  • AI аналіз відгуків
    202 відгуки:  позитивний: 88%, нейтральний: 7%, негативний: 5%
    На основі аналізу 202 відгуків, більшість покупців залишилися дуже задоволені комплектом ковдри та подушки SleepingG. Користувачі найчастіше відзначають приємне співвідношення ціни та якості, зручність, легкість, м'якість і тепло ковдри, а також компактність та практичність подушки. Особливо хвалять швидку доставку та якісну упаковку. Однак частина клієнтів зіткнулась із відсутністю подушки в комплекті або не зовсім зимовою теплотністю ковдри. Декому подушка виявилась занадто мʼякою чи низькою, траплялися рідкісні нарікання на шурхотіння матеріалів і якість пошиття. Загалом комплект вважається вдалим вибором для свого цінового сегменту, з основними плюсами у м'якості, теплі та легкості, але мають місце й поодинокі функціональні чи комплектаційні недоліки.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Маргаритка

Прекрасный комплект!Бюджетная цена!Качественный пошив!Белоснежный!На год-два хватит,и отлично)ранее приобретала дорогие модели:так вот одеяла:220 на 240 не влазят в стиральную машину,а в прачечной стирка 600-700 грн.Так лучше новое покупать))))Одинаково качественные,что дорогие,что дешевые

Достоинства:
    цена,качество пошива
  • Олександр Г***

Писати багато не планую тому скажу що я спав в той день 19 годин

Достоинства:
    Під ковдрою є те саме відчуття, коли тобі байдуже, що відбувається навколо тебе
    Недостатки:
    Випрати не встиг, ковдра у мене всього кілька днів

Добрий вечір, Олександре! Дякуємо за креативний відгук і гарну оцінку! Користуйтесь з задоволенням! Але будьте обережні - гарний текстиль викликає залежність))). Аби не було проблем з роботою))). Коли постане необхідність випрати враховуйте, що наповнювач не любить високої температури, це його губить.

• Світлана В***

Чудовий набір навіть котику зайшов

• Вікторія С***

Подарували мамі, каже все чудово нічого не збилось, купували в минулому році

Добрий день, Вікторіє! Щиро вдячні за те, що знайшли час залишити враження! Мамі здоров'я, нехай користується з задоволенням!

• Литвин В***

Все нормально !

Достоинства:
    Тепло и удобно !
    Недостатки:
    Мы стареем... На подушке с
    одеялом .

Приємні Ваші теплі слова. З нетерпінням чекаємо, коли Ви завітаєте до нас знову!

• Євгенія П***

Суперовий набір, ще й по знижці. Легенький, теплий, кіт в захваті, а це - показник))

Достоинства:
    Комфортний і якісний набір за хорошу ціну
  • Светлана П***

Приобрела данный комплект, пока всё устраивает, прикрепляю распаковку #мояраспаковка

Достоинства:
    Мягкое
  • Людмила П***

вирішила залишити ще один відгук)) дуже задоволена цим набором, ковдра ленка, але під нею було дуже тепло зимою, подушка теж сподобалась...вирішила замовити ще один набір) дякую за якість

• Світлана М***

Якісна,відповідає опису

Добрий день, Світлано! Дякуємо за покупку і Ваше враження! Будемо раді бачити Вас знову!

• Кузнецова Т***

Набір купляли 19.12.2021, нічого ніде не збилось, якість подобається, подушки не втратили свою упругість.Дякую.

Достоинства:
    Ціна, якість
    Недостатки:
    Не виявили
  • Людмила А***

Дуже задоволені покупкою! Ковдра легенька, гарно прошита і тепла. Подушка зручна. Все прийшло швидко і вчасно! Дякуємо "Rozetka" за якісну та швидку доставку!!!

Достоинства:
    Гарний постільний набір: ковдра і подушка. Якісно прошиті, легкі, м'які, зручні.
    Недостатки:
    Недоліків немає.
  • Ксения

Заказали в начале июня. Доставку выбрала Укрпочтой, т.к. забирать ближе всего. Упаковано было отлично, приехала посылка без приключений. Набор заказывала для ребенка, но подушка для него высоковата, поэтому оставила ее себе. Одеяло ребенку понравилось, легкое, но сейчас под ним жарко. Осенью и зимой отлично будет, думаю, тем более, что комната не прохладная. #мояраспаковка

Достоинства:
    Одеяло легкое, отлично подошло ребенку
  • Сергій
    Продавец: Rozetka

Я досить давно шукав собі недорогу нову ковдру та подушку. Ці моделі ідеально підходять для будь-якої пори року. Вони виготовлені якісно та міцно зшиті, всередині класний, пухкий на надзвичайно м'який наповнювач. Ковдра дуже тепла та легка. Набір легко переться та не має неприємного запаху. Я хочу подякувати українському виробнику за цю ковдру та подушку. Рекомендую Вам замовити саме їх, прекрасний вибір.

Достоинства:
    Ціна, набір, якість, теплі, м'які
    Недостатки:
    Не знайшов
  • Віта Т***

Легкий, зручний та теплий комплект. Шви якісні. За пів року подушка не збилась. Прала і ковдру і подушку. Все ок.

• Юлія С***

Дуже гарний товар.

Доброго ранку! Щиро вдячні за Вашу оцінку! Користуйтесь з задоволенням!

• Ніна

користуємось лише тиждень, тому не можемо оцінити повністю. Але на даний час комплект сподобався. Приємний на дотик, м’яка подушка і ковдра. Якщо наповнювач найближчим часом не зіб’ється, то якість для такої ціни - супер.

Достоинства:
    Недостатки:
    Поки нема

Добрий день, Ніно! Щиро вдячні за покупку і що знайшли час повернутись, поставити оцінку та поділитись враженням! Ми дуже раді, що Вам сподобалась наша продукція! Користуйтесь з задоволенням! Частіше збивайте подушку, тоді вона служитиме тривалий час.

• Олег Л***

Супер набір, проглянувши всі відгуки та фото/відео, вирішив замовити й собі по акційній пропозиції, все прийшло у заявлений термін, забрав швидко у одному із відділень м. Ірпінь, набором дуже задоволений поки що. Побачимо, як воно буде гріти восени та взимку.

Достоинства:
    Гарна ковдра та подушка, чудова якість!
    Недостатки:
    Поки не знайшов)

Дякуємо за позитивний відгук . Приходьте до нас знову)

• Олександр

Хорошее одеяло, теплое, легкое, не шелестит. Подушка обычная, немного потеряла форму после месяца использования, но за такую цену комплект можно брать.

• Влад

Ранее обходили стороной синтетические наполнители.
    Хороший комплект.
    Одеяло: красивое, теплое, не парит, после шерстяных тяжёлых, необходимо привыкнуть к его лёгкому весу.
    Подушка в вакууме, распаковка - это маленькое трансформация- шоу, а форму держит, достаточно упругая.

• Яненко А***

Взяла 3 комплекти, а потім дозамовила іще один і дві подушки окремо цієї ж марки. Ковдра легка, м*яка , тепла. Така, що *дихає*. Подушки спочатку були ніби завеликі і тверді, але через пару днів експлуатації все прийшло в норму. Дуже рідко бувають такі покупки, що не розчаровують, а тут все на рівні! Рекомендую.

Достоинства:
    Дуже якісний комплект, все відповідає опису.
    Недостатки:
    Немає.

Доброго дня, Анна. Щиро дякуємо Вам за відгук та рекомендацію. Нам дуже приємно, що Вам сподобався товар нашого виробництва. Завжди раді будемо знову бачити ваші замовлення!

• Татьяна Л***

М'який, легкий комплект. Для дитини підходить, тому що подушка на вигляд об'ємна а насправді дуже м'яка, і коли лягаєш то буде не висока, а пласка. Також приємно здивована тим що дуже швидко під ковдрою нагріваєшся, і що найкраще - не пітнієш ( на відміну від інших не бавовняних силіконових, синтепонових ковдр). Взяла доньці, але тепер хочу ще і собі, тому що сплю під бавовняною, повітря пропускає але важка.
    Прати ще не пробувала

Достоинства:
    Легке, м'яке, тепле, пропускає повітря
    Недостатки:
    Не має
  • Алла Ш***

#мояраспаковка
    Одеяло лёгкое, но тёплое. Верхний материал приятный, не скользит в пододеяльнике. Размер соответствует заявленному, 140×200. Подушка после вскрытия вакуумного пакета очень быстро приобрела форму, как по мне, мягкая, проваливается под весом головы. Доставка на следующий день. Спасибо Розетке.

Достоинства:
    Легкое, красивое
  • Яна М***

Я неделю выбирала одеяло и подушку, переживала не мало ли одеяло и удобна ли подушка будут, сегодня первую ночь спали, подушка очень удобная, одеяло очень тёплое, по размеру для взрослого отлично подходит. Все такое лёгкое и мягое, приятное. Единственное, я заказала два комплекта и одна упаковка была немного разорвана , комплект не испачкался, но мог и если бы на подарок, то уже как-то не очень красиво. А так все супер.

Достоинства:
    Все супер
    Недостатки:
    Порвана одна из двух упаковок

• Любов П***

Купувала своїй дитині і залишилась дуже задоволена.Дякую Rozetka за якісний товар.Замовляю ще один комплект для мами️️.Всім рекомендую.

Доброго дня, Любов. Щиро дякуємо Вам за покупку та рекомендацію. Нам дуже приємно, що Вам сподобався товар нашого виробництва. Завжди раді будемо знову бачити ваші замовлення. Бажаємо Вам тільки приємних та вдалих покупок!

• Ольга П***

Дуже легка і гарна ковдра. Для літа затепла, а на осінь-зиму буде чудово. Подушка м'яка, спати зручно. Ціна приємна

Доброго дня, Ольга. Щиро дякуємо Вам за відгук та оцінку. Нам дуже приємно, що Вам сподобався товар нашого виробництва. Завжди раді будемо знову бачити ваші замовлення. Бажаємо Вам тільки приємних та вдалих покупок!

• Лариса М***

Купила недавно. как по мне, для лета одеяло тепловато, пока пользуемся подушкой, одеяло отложили для более прохладного времени.
    Набор очень понравился, хорошая цена, к обслуживанию тоже нет претензий. Рекомендую!

Достоинства:
    цена

Добрый день, Лариса. Благодарим Вас за покупку и рекомендацию. Мы очень рады тому, что Вам понравился набор нашего производства. Всегда рады будем снова видеть ваши заказы. Желаем Вам только удачных покупок!

• Aleksandra H***

Просто бомбовый набор. Купила 2 и не пожалела. Очень приятный на ощуп, мягусенький, подушки для взрослого мягкие, а вот моим детям в самый раз. Я в восторге. Посмотрим в эксплуатации как себя покажет. Доставка на высоте. Благодарю розетку за оперативность

Достоинства:
    Я в восторге. Посмотрим в эксплуатации как себя покажет.
    Недостатки:

Добрый день, Aleksandra. Благодарим и Вас за покупку и оценку. Мы очень рады тому, что Вы остались довольны набором нашего производства. Всегда рады будем снова видеть ваши заказы. Желаем Вам только приятных и удачных покупок!

• Евгений Д***

За такую цену комплект просто супер! Набор пришел всего за пару дней. Отдельное спасибо сотрудникам Розетка за оперативность

#мояраспаковка

Достоинства:
    Прекрасный набор! Подушка очень мягкая, одеяло теплое, размер соответствует указанному
    Недостатки:
    Не нашел

Добрый день, Евгений. Благодарим Вас за покупку и оценку. Нам очень приятно, что Вы оценили качество нашей продукции. Ваш отзыв вдохновляет нас, делать все больше качественной и комфортной для вас продукции. Всегда рады будем снова видеть ваш заказ! Желаем только удачных покупок!

• Людмила В***

Чудовий якісній набір. Дяка виробникам

Дякуємо за вибір та приємну оцінку

• Микола Г***

Все чудово

• Олександр М***

Гарна тепла ковдра та непогана подушка

Достоинства:
    Тепла
    • Представник бренду

• Тетяна М***

Непогана якість, ковдра досить тепла. Навіть зараз при 13 в квартирі під нею тепло.

Достоинства:
    Тепла ковдра
    Недостатки:
    Не виявила
    • Представник бренду

• НАТАЛІЯ К***

Легеньке,тепленьке,гарно прати в пралці

Достоинства:
    Легеньке

Дякуємо за вибір та приємну оцінку

• Марина М***

Відмінна тонка, легка тепла ковдра. Швидка доставка.

Достоинства:
    Тепла, але легка. Подушка теж влаштовує.
    Недостатки:
    Не знайдено
    • Представник бренду

• Наталия М***

Спасибо, очень довольны

Достоинства:
    Класс

• Сергій Р***

Рекомендую!

Достоинства:
    Дуже легка і при цьому тепла ковдра та м'якенька подушка.
    Недостатки:
    Відсутні
    • Представник бренду

Дякуємо за вибір та схвальну оцінку