Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Подушка для беременных и отдыха Sleepingg U-Shape формы Антиаллергенное волокно с наволочкой и молнией Пудра (4820227283477)

Оценка пользователей 4.68/5
  • AI аналіз відгуків
    41 відгук:  позитивних — 71%, нейтральних — 17%, негативних — 12%
    Покупці здебільшого задоволені подушкою для вагітних: відзначають її зручність, комфорт для сну й відпочинку, універсальність у використанні всією родиною, включаючи дітей та партнерів. Багато позитивних згадок стосуються якості матеріалів і зручності під час вагітності. Серед недоліків згадуються жаркий матеріал, часте злежування наповнювача та окремі претензії щодо дефектів виробу чи недостатньої кількості наповнювача. Деякі користувачі вважають виріб занадто громіздким. Загалом, подушка гарно зарекомендувала себе, особливо для майбутніх мам, хоча має низку дрібних недоліків.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Карина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75

Товар мне просто не положили

• Любов О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75

Подушка чудова, нею я дуже задоволена!

• Марина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75

это прям лучшая вещь, придуманная человечеством как бы ни лег, удобно в любой позе.

Достоинства:
    съемная наволочка

• Лера К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75

Подушка удобная, сразу можно принять удобную позу для сна. Немного громоздкая, но достаточно комфортная

Дякуємо за вибір та гарну оцінку

• Владимир Ш***

Классная подушка

• Татьяна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75

Дуже класна, комфортна подушка, рекомендую, і ціна доступна

Достоинства:
    Легка, і добре тримає форму
    Недостатки:

Дякуємо за вибір та високу оцінку

• Галинка Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75

Повелася на відгуки . Не купуйте саме цю подушку ! Краще додати купити норм якість ! Коментатори мабуть не мали нічого в порівнянні .. чи взагалі не розумію такі захоплені відгуки !
    Матеріал жаркий не вартий до вашого тіла особливо вагітним ! Вона пласка ! Й саме це найгірше !
    Збилася за два тижні ! Дешева не варта уваги річ !
    Все що в описі не правда !

Достоинства:
    Не має
    Недостатки:
    Дешева не варта уваги!

Доброго дня! Дуже шкода, що вам не сподобалася U-подушка.
      Однак в своєму відгуку ви не враховуєте, що смаки та відчуття комфорту у різних людей різні. І наше завдання – надати максимально широкий вибір виробів. Щоб кожен міг ознайомитись з описом, фотографіями та відгуками інших покупців. Зробити свідомий вибір.
      Це не просто недорога U-подушка. Вона компактна, що заявлено в описі. Розміри 140x75x20 см дозволяють використовувати U-подушку в різних умовах. У неї знімна верхня наволочка. Регульована висота. Є можливість додати або зменшити наповнювач. Все для того, щоб кожний користувач міг підлаштувати її параметри під свої вимоги.
      Що звісно не змінює того факту, що вона вам не сподобалася. Просимо вибачення за незручності.

• Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75

Сама подушка не погана, але нажаль є дефект який я побачила вже вдома.
    В точці видачі оглянула через прозоре пакування, на перший погляд усе було добре, уже після повної розпаковки побачила невеликий рівний розрив чи поріз на зовнішньому чохлі, враховуючи не можливість обміну даного товару враження зіпсоване повністю.
    Тому виходить, що в точці видачі потрібно розривати вакуумне пакування і оглядати виріб максимально уважно.

Добридень! Дуже шкода, що ви зіткнулися з подібною ситуацією. Текстиль, у разі наявності дефектів, підлягає обміну. Будь ласка, зверніться до техпідтримки Розетки - ссылка

• Юрій

Дружині сподобалась.
    Каже що дуже зручно спати.
    Рекомендую.

Достоинства:
    Комфортно для сну.
    Недостатки:
    Було б добре якби в комплекті продавалася ще б одна наволочка до неї.

Дякуємо за вибір та чудову оцінку

• Юлія Н***

Купила подушку на 10 тижні, і це найкраще рішення

Достоинства:
    Зучна
    Недостатки:
    Трохи за м'ягка, було б добре якби в комплекті продавалася ще б одна наволочка до неї)

Дякуємо за вибір та гарну оцінку

• Катерина

Дуже зручна, рекомендую

Достоинства:
    Комфортно для сну
    Недостатки:
    Не виявили

Дякуємо за вибір та чудову оцінку

• дмитрий с***

Годится

Недостатки:
    Побольше бы наполнителя

Дякуємо за вибір

• Кулида Ж***

Дуже класна

Дякуємо за вибір та схвальну оцінку

• Егор Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75

Дуже гарна подушка. Дружині сподобалась і мені теж. Доставка була два дні. Дякую

Дякуємо за вибір та схвальну оцінку

• Анастасия
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75

Купувала для сестри, вона дуже задоволена, каже що дуже зручно спати

Дякуємо за вибір. Дуже раді що все підійшло

• Драч В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75

Подушка просто супер сон в ній чудовий, комфортний. Вона м'яка і закинути один край на верх, щоб вилізти, дуже легко

Достоинства:
    Можна зняти наволочку для прання
    Недостатки:
    Чоловік та дитина хоче забрати собі

Дякуємо за вибір та чудовий відгук. Що до недоліків - мабуть буде необхідно замовляти ще )))

• Алексей Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75

Добрий вечір! Щиро вдячні за Вашу оцінку! Користуйтесь з задоволенням!

• Дарья

Самое лучшее, на что я потратила 799 грн

Добрий вечір! Щиро вдячні Вам за гарну оцінку і теплі слова. Ми дуже раді, що вам сподобалась якість нашої продукції. Користуйтесь з задоволенням! Будемо раді бачити знову!

• Гарбуз М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75

Дуже виручила під час вагітності, зробила відпочинок та сон більш комфортним

Достоинства:
    Зручність
    Недостатки:
    Займає пів двухспального ліжка

Добрий вечір, Маріє! Щиро вдячні за Ваш вибір, оцінку і враження! Раді, що наша подушка зробила вагітність комфортнішою! Ваша правда, місця вона забирає добряче. Але ж і комфорт того вартий!))) Мирного неба нашим діточкам у переможній країні!

• Ольга Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75

Дуже дуже зручна подушка! Користувалась під час вагітності. Без неї взагалі би спати не могла. Розмір ідеальний, і по наповненню в самий раз. Рекомендую вагітним.

Достоинства:
    Зручна, розмір ідеальний
    Недостатки:

Добрий вечір, Ольго! Щиро вдячні за Ваш вибір, оцінку і враження! Нашим діточкам мирного неба у переможній країні!

• Олеся Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75

Дуже задоволена подушкою, якісно пошита та достатньо наповнена. Наповнювач не збивається, при необхідності можна просто і швидко його поправити. Без неї тепер не можу заснути) всім вагітним рекомендую)

Достоинства:
    Достатнє наповнення, охайність пошиття

Добрий вечір, Олесю! Щиро вдячні за зворотний зв'язок! Мирного неба нашим діточкам у переможній країні! Користуйтесь з задоволенням!

• Алина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75

Пройшло 4 місяці,збився наповнювач, або треба добавляти,або наволочку меншого розміру шити...але можливо так розраховано, щоб невдовзі придбали нову...
    Син використовує для сну, він звик і задоволений,але як на мене якість могла б бути кращою...

Добрий вечір, Аліно! Нам щиро шкода, що покупка Вас засмутила. Кількість наповнювача розрахована з огляду на середньостатистичну статуру людини. І якщо відразу класти його більше, подушка тривалий час буде жорстка і не дуже комфортна. Водночас враховуйте, що на подушку чиниться постійний тиск по всій площі. Це не може не впливати на стан наповнювача. Поліпшує ситуації регулярне струшування подушки. Так наповнювач здатний довше зберігати обсяг. Але з часом він дійсно просідає. Та це фізика, над якою ми не владні. З розрахунку на це конструкція передбачає можливість додавати наповнювач. Верхній чохол і внутрішня подушка мають блискавку, аби можна було відновити властивості подушки, додавши туди наповнювач. Дякуємо, що дали змогу пояснити свою позицію. Мирного вечора!

• Олександр Т***

Зручна і приємна подушка

Добрий день! Дякуємо за оцінку і враження! Стараємось для Вас! Користуйтесь з задоволенням!

• Алина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75

В користуванні місяць, поки що син задоволений), але в жару жарко)

• Олександра А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75

Купувала просто для відпочинку. Нормальна подушка, мені особисто наповювача вистачило, за розміром подушка величезна (ніби ще хтось у ліжку) , плюс, що можна випрати чохол . Для сну не використовую, мені заважає, а от щоб відпочити, просто зручно сісти чи прилягти, норм.

• Антон Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75

Користуюся більше місяця. Спати та засинати дуже комфортно. Сидіти в ней теж супер. Додав трохи сінтапону щоб була жорсткіше.

• Виктор Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75

Покупку зробив для коханої дружини яка подарує мені кумочок радості, для кращого сну лише невистачало гарної та чудової подушки яка дарує гарний сон. Говорить що відчуває себе як на хмаринці жодної думки як спати ️

Достоинства:
    Дуже зручна подушка
    Недостатки:
    Відсутні
  • тетяна м***

Дуже задоволена!!!

Недостатки:

Дякуємо Вам за відгук!) Нам приємно, що Ви задоволені нашою роботою) Обов'язково повертайтесь до нас знову.

• Фаіна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75

спать невозможно, жарко, взбилась в первую неделю, шуршит) для сна вообще не подходит, но вот сидеть облокотившись полусидя удобно, есть опора под локти)
    пс. беременных нет, возможно им будет удобно)

Достоинства:
    съемный чехол, удобно в ней сидеть) хорошая упаковка с ручкой, быстрая доставка
    Недостатки:
    жаркая, шуршит, взбилась, не получается на ней спать

Доброго дня. Ми почули Ваше занепокоєння та цінуємо кожного клієнта. Для кращої експлуатації подушок, радимо збивати наповнювач, тоді подушка прослужить Вам більш довгий проміжок часу, також заборонено прати подушку при високих температурах, тоді вона втратить свою пружність. Вся продукція антиалергенна та відповідає стандартам якості та пройшла перевірку OEKO-TEX STANDARD 100 та має не тільки сертифікати якості, а ще й сертифікат ЕКО-френдлі, що означає, що ми дбаємо про збереження довкілля та використовуємо безпечні для здоров’я перероблені матеріали.Дякуємо, що допомагаєте нам стати кращими.

• Яна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75

Очень хорошего качества, удобная, полностью соответствует описанию

Дякуємо за схвальний відгук. Приємно знати, що Вам подобається наш товар, приходьте до нас ще!

• Мила К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75

Гарна річ! Вважаю що потрібна в кожній оселі. Зручна і м'якенька. Задоволена що придбала. Бо вагалася. Дякую Розетці за приємну ціну. П'ять зірочок)

Достоинства:
    Багато
    Недостатки:
    Невиявила

Мила! Дякуємо за схвальний відгук. Приємно знати, що Вам подобається наша продукція, чекаємо на Вас знову!

• Марійко О***

Все добре, дякую

Достоинства:
    Товар відповідає сподіванням
    Недостатки:
    нема

Доброго дня, Олег. І Вам щиро дякуємо за покупку та оцінку. Завжди раді будемо знову бачити ваші замовлення. Бажаємо Вам тільки вдалих та приємних покупок.

• Владислав П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75

Купував жінці, але сподобалася усім, навіть кіт любить спати в ній.

Достоинства:
    Начебто все якісно зроблено, зручна.

Доброго дня, Владислав. Щиро дякуємо Вам за відгук та оцінку. Нам дуже приємно, що вашій родині сподобався товар нашого виробництва. Завжди раді будемо знову бачити ваші замовлення. Бажаємо Вам тільки приємних та вдалих покупок!

• Алина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75

Покупали на подарок, подруга довольна

• Заіка К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75

Для беременной то что надо. Со временем правда слеживается, и периодически надо подбить. После родов у меня уже очередь, кто на ней будет спать ( старшая дочь уже ее забронировала). Ни разу не пожалела что купила.

Достоинства:
    Удобная и большая подушка. Есть снимающийся чехол.
  • Вячеслав Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75

Купила жена себе, но по итогу сплю в ней я, крутая штука, мужики - советую!=)

Достоинства:
    Мягкая, большая
    • Дмитрий Г***

Согласен 100 %