Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Бумажные полотенца Smart Classic 2 слоя 365 отрывов (5944582100169)

Оценка пользователей 4.4/5
  • Олександр

Нормальная здесь толщина, бумага мягкая, пушистая, не пахнет как некоторые варианты украинского производства с жёсткой бумагой. Возможно предыдущий комментатор счёл относительную пушистость этих салфеток как недостаток в толщине, не знаю. Для моих нужд подошло идеально, перешёл на эти из-за отсутствия какого-либо запаха и мягкости.

Добрий день, Олександр.

Дякуємо вам за відвертий та розгорнутий відгук!
      Дуже раді, що ви задоволені рушниками Smart та оцінили їх якість.

Бережіть себе!

• Ігор Т***

Дуже тонкі. Брати треба по 3-4 за раз.
    Но то може в мене очікування були завищені, насправді не самий гірший варіант рушників.

Недостатки:
    Дуже тонкі

Добрий день, Ігор.

Дякуємо вам за відгук.

Ми тестували рушники у відповідній ціновій категорії та розуміємо, що SMART 365 є одним з найкращих у своїй ціновій категорії серед 2-шарових рушників за параметром ціна/якість. Кращі продукти, де можна використовувати менше відривів, - це вже 3-шарові та більш дорогі продукти.

Сподіваємося, ви ще будете задоволені якістю Smart.

Всього найкращого вам!

• Людмила

Суперові. Щільні, гарно вбирають вологу. Буду купувати ще.

Добрий день, Людмила.

Дякуємо вам за відгук.
      Дуже раді, що ви задоволені рушникамі.

Всього найкращого вам.

• Анна Ч***

Дуже не погані рушники, добре витираю і вбирають вологу.Але я раніше використовувала selpak поки що вони фаворити.

Добрий день, Анна.

Дякуємо вам за такий відвертий відгук та позитивну оцінку основних властивостей рушників Smart 365.

Будемо дуже раді вас бачити серед наших шановних клієнтів!

• Олександр

Раніше купували рушник українського виробника 500 аркушів, але звернули увагу на довжину. В цьому рушнику більше метрів ніж в тому, що купували раніше. Дуже гарно поглинає вологу. Не розшаровується і не приліпає до мʼяса, риби.

Достоинства:
    Дуже довгий. Аркуші значно довші ніж у тих, що раніше купували. В цьому рушнику метрів більше, тому і довгі аркуші виходять. За необхідності розриваємо навпіл)
    Недостатки:
    Немає. Реально краща ціна за таку якість

Добрий день, Оклесандр.

Дякуємо вам за такий об'ємний відгук.

В цьому рушнику 365 дуже широких відривив та 84 метри.

Ймовірно ви порівнюєте з досить популярним рушником 500 відривів, але в якому 77 метрів.
      За такої довжини відриву у Smart було б 545 відривів.