Отзывы покупателей о Фитнес-браслет Xiaomi Smart Band 7 Pro Black
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Єдина функція яка нормально працює - це годинник. Оптичній вимірювач пульсу здебільшого вимірює якісь випадкові значення, про підрахунок кроків я взагалі мовчу.
- Володимир М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень классная модель. Стильные и шустрые
- Достоинства:
- Качество хорошее и удобный в использовании
- Недостатки:
- Ремешок можно качественнее
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Классный браслет рекомендую! Есть всё что нужно, браслет съёмный, воду держит на ура. У жены и у дочери такие же только у меня черный. Все очень довольны.
- Достоинства:
- Качественная вещь действительно стоящая своих денег.
- Недостатки:
- Пока не обнаружил и думаю не обнаружу.
- Андрей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Всё ок. Рекомендую.
- Луговая Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Красивий. зручний, компактний, зручно перемикати музичні треки. Заряд тримає 6 днів. Але... регулярно злітає з'єднання і іде перезагрузка, пишуть що це проблема не глобальної версії. Але ж Розетка заявляє що це глобал версія((
- Достоинства:
- Компактний. зручний.
- Недостатки:
- Регулярно злітає з'єднання і перегружається
- Валентина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купила браслет 6 июня, сам браслет мне нравится, в нем есть все что мне нужно, хороший большой экран, идеально смотрится на руке, но есть ложка дегтя во всем этом, это аккумулятор. Он держит 3 суток, для браслета это очень мало. Можно конечно все отключить, но это же не часы, а браслет, и он должен выполнять свои функции.
- Достоинства:
- Большой экран, можно читать без очков
- Недостатки:
- Мало держит аккумулятор
- Володимир Д***
К вам устройство пришло полностью разряжено? Есть мнение что если разрядить аккумулятор в ноль и долго не заряжать он "портится"
- Павло Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добре. Відношення ціни до якості.
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Виставляла на початку українську мову, але чомусь збилося на російську. Але поки що все влаштовує. Дякую.
- Достоинства:
- Добре лежать на руці.
- Дмитро С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарно виглядають. Ношу перший тиждень.
- Достоинства:
- Інформативний екран. Великий функціонал
- Недостатки:
- Не працює помічник, так як пише в даному регіоні не підтримується.
- Рудь Л***Продавец: Rozetka
Пользуюсь почти год. Вполне довольна.
Даже случайно постирался в стиральной машине, работает! ))- Достоинства:
- Водонепроницаемый
- Недостатки:
- Не заметила
- Антон П***Продавец: Rozetka
Останій час зависає дісплай браслет, не як не можу його перезавантажити, чекаю тільки поки розрядиться, щоб заного запрацював. Я способ перезавантажити через смартфон або якось?
- Достоинства:
- Дитині подобається
- Недостатки:
- поки тільки дісплай зависає
- Абрамова Е***Продавец: Rozetka
Купила в іншому місці, але теж глобал. Вже скоро рік, але терпіти вже складно. Немає інфо по крокам та ккал за день у mi fitness(а це єдиний додаток), якщо не зайти до додатка укінці дня до 00:00, то там буде пусто за цей день по крокам чи тільки кроки за ранок якщо заходила у додадок вранці, хоча тренування які вмикаються з браслету завжди є у додатку і сон теж, а кроків ні))) ще погоди періодично немає данних, ну що за маячня? всі налаштування та дозволи є, телефон теж сяомі, після оновоення на mui 14 нещодавно ще й постійно роз'єднуються зв' язок з браслетом якщо відійти на кілька метрів(
Тепер шукаю інший...
До цього був хуавей та їх додаток здоров'я, зайшов раз на тиждень у додаток та продивився історію кроків та іншого за всі дні, саме все сінхронізувалося...- Максим Б***
mi band 5 в парі з Poco X3 pro на miui14 - така ж історія. але раніше було норм. скоріше за все проблема в самому додатку, а не у браслеті
- Євген Л***Продавец: Rozetka
Не має інформації по досягненнях за минулі дні, тільки 00:00 і все інформації за вчора вже немає на годиннику. Можливо будуть оновлення
- Оксана М***
А в програмі для браслета на телефоні є дані, чи ви не дивилися?
- Абрамова Е***
такаж сама проблема до 00:00 і інфи немає якщо у цей день не зайшов до додатка mi fitness, я так розумію не в усіх...
ау, люди... якщо ви кілька днів не заходили до самого додатка, буде потім інфо по крокам за ці дні у графіку за тиждень чи місяць?