- Настя К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 44.5. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink
Годинник сподобався з першого дня. Виглядає акуратно на руці, екран великий і яскравий, повідомлення та час добре видно навіть на вулиці. Дзвінки через блютуз працюють хорошо, співрозмовника чути чітко, мікрофон також нормальний. Заряду вистачає майже на тиждень. Покупкою задоволена))
- Христина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 44.5. Цвет корпуса: Silver. Цвет ремешка: Silver
В комплекті немає зарядного пристрою до годинника
- Євген П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 44.5. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Доволі не поганий годинник за свою ціну
Перед цим були в декілька разів дорожчі, ці нічим не гірші, навіть кращі- Достоинства:
- Заряду фатає на 5-6 днів
Доволі швидкі, воду витримують, стильні, є багато функцій
Звінок добрий, я чую співрозмовника а він чує мене - Недостатки:
- Програма годинника не дуже, але думаю це виправлять з часом, переклад на українську просто жахливий, краще залиште на англійській
- Лариса Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 44.5. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
все добре
- Достоинства:
- дуже гарний годинник.
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук та вибір продукції HiFuture.
- Роман Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 44.5. Цвет корпуса: Silver. Цвет ремешка: Silver
Первый день часы работали.На второй день появились проблемы. Постоянно сбивается вызов что я только не делал.Часы никакие.Буду пробовать обмен
- Достоинства:
- Никаких переваг
- Недостатки:
- Не принимают звонки или принимают через раз.
Представник постачальникаДоброго дня! Шкода, що у Вас виникла така ситуація з товаром. Таке трапляється дуже рідко та можливо Вам попався брак. У будь-якому випадку, Ви маєте 14 днів для обміну чи повернення товару.
- Наталия Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 44.5. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink
Все супер,за таку ціну багато фунцій
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук та вибір продукції HiFuture.