Годинник гарний. Все працює як треба. Усі повідомлення приходить вчасно. По годиннику є можливість приймати дзвінки.
Добрий день.
Honor є окремою компанією з 2020 року і не має жодного відношення до Huawei. Тому для підключення носимих пристроїв Huawei до смартфонів Honor (та інших) потрібно завантажувати застосунок Huawei Health.
Вітаю.Часи не погані ,але пропрацювали 6 місяців і з'явився сірий єкран.
Добрий день,
Співчуваємо ситуації. Гарантія на годинник складає 1 рік, контакти сервісного центру нижче:
Крок ТТЦ
Київ, просп. Червоної Калини, 26
Пн-Пт 10:00 - 19:00, Сб, Нд - вихідний
0-800-211-501
Пока оценку дать сложно, часы только включили и настроили. Но что не понравилось сходу - не предусмотрена активация экрана тапом. При том, выключение экрана ладонью работает.
А вот с активацией печаль - только по поднятию запястья или по кнопке.
Вопрос представителю бренда - возможно в следующих обновлениях ПО добавить функцию активации экрана тапом?
Часы классные, мне очень понравились! Смотрятся супер! Подключились к Самсунгу пошагово, но пришлось дополнительно 2 программы закачать. Еще не полностью разобралась, для тренировок пока не использую
Годинник за свої гроші топ.
Не можу підключити годинник до телефону Xiaomi 12T постійно видає помилку
Добрий день,
Такі проблеми можуть виникати через реєстрацію акаунта Huawei на неправильну країну.
Ви можете видалити існуючий акаунт на сайті: id1.cloud.huawei.com/AMW/portal/home.html, щоб повторно використати ту ж пошту/телефон через деякий час або відразу зареєструвати новий акаунт на інші облікові дані.
Радимо виконати скидання налаштувань годинника та перевстановити додаток, не зайвим буде переключити інтерфейс/регіон вашого смартфону на Україну.
При реєстрації акаунта обов’язково обирайте всюди вірну країну (Україна), приділіть цьому максимальну увагу.
Дякую за відповідь, проблему вирішив за допомогою скидання мережевих налаштувань, то біш скинули всі паролі на WiFi та Bluetooth і всі під'єднання до телефону і одразу все підключилося.
Чудовий годинник, гарний функціонал, комфортні не важкі.
Але виникла проблема коли підключив до iPhone 13, не надходять від слова зовсім сповіщення з месенджерів, коли хтось телефонує все гаразд, світиться номер і ім'я абонента.
Незнаю в чому причина, перепід'єднував, перезавантажував декілька разів недоромогло.
Якщо не знайду рішення мабуть буду повертати.
Добрий день.
Радимо видалити додаток, відключити годинник від телефона і пройти налаштування з самого початку. Ви могли пропустити запит на надання необхідного дозволу або просто не включити його в налаштуваннях, варто уважно слідувати інструкціям в самому застосунку та не закривати додаток під час використання, якщо ви маєте таку звичку.
В разі потреби ви завжди можете звернутися в онлайн-чат підтримки на сайті: consumer.huawei.com/ua/support/
Розібрався, вся проблема була у налаштуваннях сповіщень в самих додатках, і цю дію треба зробити в усіх додатках від яких потрібно отримувати сповіщнння
Раді чути. На iPhone сповіщення включаються через налаштування конкретної програми. Якщо сповіщення для неї взагалі виключені - їх не буде на годиннику. На Android можна отримувати сповіщення від програми на самому смартфоні, але не транслювати їх на годинник.
Трохи в замішанні скільки зірочок ставити. Годинник симпатичний. А ось приєднати до телефону Самсунг не вийшло. Причому, найімовірніше, основна проблема з програмою «Huawei Health», яку сам годинник просить встановити. Годинник і телефони «бачать» один одного, а ось програма... Спочатку здивував рейтинг програми під час встановлення - 2,5. А коли промучився зі з'єднанням годинника з програмою і почитав відгуки про програму - пішов і здав годинник назад. Напевно для інших телефонів цей годинник хороший.
Які саме моделі самсунг не вдалось під'єднати?
Добрий день! Розкажіть будь ласка - з якими моделями Samsung у вас виникли складнощі? Чи надали ви всі дозволи, що запитував Huawei Health? Чи пробували ви підключити годинник через меню Bluetooth, а потім в програмі?
В мене Huawei watch fit 2 працює з самсунг s24 через програму , на яку ви скаржитеся вже 3-й рік, До недавьоно часу був телефон s21fe, теж все було добре. Так , щоб підключитись довелось повозитись, але ж не відмовлятись выд товару.
Не вистачає тільки відповідей швидких з часів. Все інше працює ідеально. Гарна альтернатива яблучним часам які тримають до 18 годин заряд… а ці сідають з всима фішками на 5-10% за день
Добрий день.
Дякуємо за ваш відгук! Нажаль швидкі відповіді не підтримуються через обмеження з боку самої iOS, це актуально для всіх брендів (Huawei, Garmin, Amazfit тощо).
Все працює добре.
Часи просто супер. Дизайн, функціонал та батарея на належному рівні. Купував такі часи собі та сину. Дитина відстежує свій стан та контролює фізичну активність. Йому теж все подобається. Єдине чого мені не вистачає, так це пробудження по тапу. До речі, обидва годинники пошагово підключилися до смартфонів без проблем.
У вас ios?
Пишуть шо вони з самсунгами погано дружать. Тепер незнаю брати чи ні
Android.
Доповню свій коментар) Годинник має пробудження по тапу якщо ввімкнути функцію заставки. Зрозуміло що час роботи від батареї в цьому режимі буде менше. Але заставки різні в залежності від обраного циферблату і виглядають стильно)
Класний дизайн, шикарний екран, зручний, функціональний, дуже приємні якісні матеріали.
З усім ввімкненим окрім постійного моніторингу пульсу, з декількома тренуваннями на день з ввімкненим GPS батареї вистачає на 6 днів. GPS достатньо точний, щоб бачити з якого боку вулиці ви їшли/бігли. Дуже багато режимів тренувань. Не подобається, що в тренуванні "Футбол" не показує скільки км пробіг. Є баг. В усіх режимах тренувань, якими я скористався, всі хвилини браслет відображує в екстремальному режимі з максимальним пульсом. При цьому в додатку все відображується коректно.
Нарешті при прибиранні пуш-сповіщення в телефоні, воно автоматично зникає і в браслетів.
Дуже подобається інформативність і функціональність додатку Huawei здоров'я і вся екосистема пристроїв Huawei. Спочатку були сумніви в коректності підрахунку спалених ккал, цей браслет нараховував в 3-4 рази більше за попередній, але нещодавно все стало на рівні як було з попереднім браслетом, що виглядає реалістичним. Напевно найбільший недолік - це точність трекінгу сну. Якщо я прокинувся і читаю в ліжку, може записати це як швидкий і навіть легкий сон. Інколи він навітіть не фіксує як прокигення, коли сходив в сусідню кімнату і повернувся потім до ліжка. Загальна картинка начебто схожа на правду, але короткі перехідні фази він може втрачати.
Після скидання параметрів пульсу під час тренувань в додатку в телефоні
Huawei Health > Я > Мої дані > Серце > 4 крапки у правому верхньому куті > Параметри пульсу під час тренування > Додаткові Налаштування внизу екрану > Скинути налаштування
час тренування в браслеті відображується коректно саме в тому рівні тренування, в якому повинен бути. Я раніше користувався іншим браслетом Хуавей і додатки в телефоні у мене вже були встановлені. Схоже, що після скидання налаштувань додаток відправив ці дані в браслет, а до того їх в браслеті не було і весь час тренування в браслеті відображався в найвищому рівні з критичним навантаженням.
Для футболу є 2 окремих режими тренування: indoor і outdoor, у них однакова назва "Футбол", але різний колір іконки. Я обирав indoor, він працював без GPS і тому напевно не міг порахувати загальний пробіг за тренування.
Дякуємо за такий детальний відгук!
Дуже задоволена покупкою , після користування S*** watch і щоденного його заряджання.
Краще і швидше обробляється інформація, довше робота батареї...
Дякуємо за ваш відгук!
Чудові. Чоловік задоволений. Яскраві, стильні. Все працює. Українській інтерфейс
Слабий сигнал Bluetooth, через 5 метрів прямої видимості вже не бачать телефон, через стінку теж не працюють, навушники ANKER SoundCore працюють, а годинник відвалюється. І погода постійно відвалюється.
Розетка не перестає дивувати,
Замовив годинник на подарунок, щоб людина отримала на день народження, в день отримання замовлення, ну дуже пунктуально, менеджер зателефонував та повідомив що доставка переноситеся!!!
Людина залишилась без подарунку на день народження, і вже не встигнути замовити в іншому магазині.
Але потім все стало ще цікавіше, через декілька днів замовлення було доставлене але не встиг я доїхати щоб забрати замовлення, як на наступний день замовлення з незрозумілих причин було скасоване та повернуте....
Пройшов тиждень замовлення я так і не зміг отримати, безліч негативних емоцій...
Не рекомендую....
Три дні намагаюся налаштувати годинник, і вже просто око сіпається.
1. У списках викликів не відображаються виклики ані вхідні, ані вихідні. У блютуз налаштуваннях обмін контактами вказала, при початковому налаштування керування викликами дозволила.
2. В режимі розмови по телефону, поточний виклик на годиннику не відображається. Тобто, якщо набрати номер з телефону а потім кудись відійти і розмовляти по годиннику - не можна.
3. В налаштуваннях телефону вказала точну геолокацію, але на годиннику показує погоду не мого міста, а взагалі села, яке знаходиться поза межами мого міста. А це на секундочку майже 19 км.
Як видно по фото дзвінок о 13.15, проте журнал пустий.
Двічі скидала налаштування. Чи можлива якась віддалена допомога по цим питанням? Дякую.
У меня и епл вотчи, и эти, что я скажу: епл я не одевала уже около месяца…просто надоело каждый день их заряжать )))) все функции в этих работают так же как и в епл, разница только в цене)) эти я за месяц заряжала 3 раза…
Дякуємо за ваш відгук!
Пришел забирать в точку выдачи Розетка эти часы, покупались на подарок.
Товар б/у
Коробка без заводской пленки!
Заклеена кусками обычного скотча... На часах отсутствует защитная пленка.
Отказ от получения!
Дружина зоче купити такі часи, має телефо Iphone 7plus, скажіть будь ласка чи будуть часи працювати з таким телефоном??? Дякую!!!
Добрий день,
Так, годинник буде працювати з iPhone, якщо він оновлений до iOS 13 або новішої версії.
Годинник просто супер. Батарея тримає досить довго, приємний для ока дисплей, сумісний з iOs, гарно і дорого виглядає на руці. Після місяця використання мінусів не виявила. Я дуже задоволена вибором.