часы очень выручают когда ребенок в школе и кружках. все заявленные функции работают корректно. пользуется регулярно, батарею заряжаем каждый день, хорошо что есть защитная пленка, экран действительно защищает, хочу еще несколько штук приобрести
Дякуємо за Ваш відгук!
Годинник перезавантажуется. Буду повертати!
Вітаємо, Ігор! В поверненні немає необхідності.
Зіткнутися з періодичним перезапуском пристрою можна саме через відсутність, або нестачу трафіку, який девайс намагається використовувати за своїми можливостями.
Зверніть увагу, що розумний годинник з GPS працює з 4G інтернетом, та враховуючи функціональність моделі потребує від 100Мб трафіку щодня.
Контролюйте баланс та трафік інтернету сім карти яка встановлена в годинник для повної та коректної роботи.
За наявності додаткових питань Ви завжди можете звернутись до технічного відділу за номером який вказаний у вашому гарантійному талоні.
Дуже прикро що одразу не звернулись до наших фахівців для консультації. Сподіваємось на новий відгук та приємні враження від використання нашого бренду!
Купили цей годинник, бо з ним можна ходити до школи і це дійсно зручно. Є багато корисних функцій: відстеження (чітко показує на вулиці, коли є gps), прослуховування, відділене відео,а ще дзвінки, будильник, калькулятор, камера, кілька ігор та додатки (які батьки можуть заблокувати). Навіть можна блокувати годинник в певний час. Рекомендую
Дякуємо за Ваш відгук!
Добрий день ,годинник не пропрацював нормально і 3-х місяців,пів року як лижить дома без діла.Причина в тому що він перезавантажується кожні 30 хв.- годину.Користуватися просто не можливо постійно перезавантажується!Прохання звязатися зі мною і вирішити проблему!
Вітаємо, Наталья! Дуже прикро що одразу не звернулись до нашого технічного відділу для консультації по роботі годинника.
Для більш детальної інформації по роботі годинника зверніться, будь ласка, до технічного відділу за номером який вказаний у вашому гарантійному талоні.
Сподіваємось на новий відгук та позитивні враження від використання нашого бренду!
Замовив годинник 03.05. Поки що навіть не зателефонували. Вже 08.05. і тиша!
Вітаємо, Олександр!
Ваше замовлення оформлює та відправляє продавець Розетка.
Зверніться, будь ласка, до продавця через "листування з Розетка" для консультації та уточнення інформації по замовленню.
Якщо брати на подарунок, то годинник, пакування, комплектація все виглядає дуже якісно та фірмово. чудова альтернатива телефону, оскільки дитина завжди на звʼязку, може телефонувати та приймати дзвінки (навіть навушники підключаються), я бачу місцезнаходження у додатку, можу послухати дистанційно що навкруги, і це ще не всі функції які є.
Дякуємо за Ваш відгук!
за допомогою цього годинника швидко знайшли дитину в тц. Головні функції якими користуємось-відстеження по gps та телефон.є ще зворотний зв'язок.На руці виглядає стильно, регулюється навіть на худеньку руку.Батарея тримає добу-дві.
Дякуємо за Ваш відгук!
Зарядка перестала працювати після пів року користування ,хоч дотримувались правил користування ,і після сервісного ремонту через 2 тижні знову не працює
Вітаємо!
Зверніться, будь ласка, до продавця Розетка для консультації та допомоги у вирішенні цього питання через технічний відділ
Работают корректно. Ребенку нравятся, носит в школу, самостоятельно пользуется звонками, камерой, заряжает их. Особенно важно что всегда есть связь и возможность посмотреть где ребенок. Заказали ещё пару ремешков в другом цвете, для школы эта модель то что нужно.
Дякуємо за Ваш відгук!
Великий функціонал, особливо корисні функції для батьків по відстеженню дитини. При заряді від ноутбуку тримають десь два дні, коли активно користуємось - день. Місцезнаходження показує точно, переважно на вулиці. Зв'язок хороший, екран зручний. Залишились задоволені
Дякуємо за Ваш відгук!
Нормально не працюють, працювали максимум 2 тижні.
Вітаємо, Максим!
Уточніть, будь ласка, які саме функції не працюють?
Також звертаємо Вашу увагу, що дана модель має гарантію та підтримку як технічну, так і сервісну.
Рекомендуємо звернутись до технічного відділу за номером у гарантійному талоні для консультації та допомоги у вирішенні питань
Заряд втрачає дуже швидко, навіть якщо активно не користуватись.
Батарея дуже слабка, ніяких 1-3 дня роботи, максимально 5-6 годин.
Вітаємо, Владислав!
Звертаємо Вашу увагу, що важливо дотримуватись рекомендацій по заряду смарт-годинника.
Рекомендована потужність для зарядки не повинна перевищувати 1А 5V
Якщо заряджали більшою потужністю - рекомендуємо поставити на заряд від блоку живлення 1А 5V або від ноутбуку/комп'ютера
За Вашим бажанням можна збільшити час роботи звернувшись до технічного відділу за номером у гарантійному талоні для отримання консультації по налаштуванню (також на каналі офіційного представника є додаткові рекомендації "YouTube").
Замовив чоловік дитині на день народження, гіршої покупки не пам'ятаю, з самого початку перестав заряджатись відправили його на експертизу довго тримали потім погодились обміняти, але колір для дівчаток треба було ще чекати, а ми для школи купили . Тому погодились на чорний. І він так само глючить. Сам по собі перезавантажується при тому з огидним дринчанням, заряджається дуже погано. Мій фітнес браслет не має таких проблем.
Хороший годинник. Дитина носить щодня. Телефонує, грає в ігри, користується будильником, крокоміром
Дякуємо за Ваш відгук!
Не вмикаються після кожного дня використання через пів року
Вітаємо, Дмитро!
Спробуйте, будь ласка, замінити адаптер враховуючи рекомендовану потужність - 1А 5V, або зарядити від ноутбуку/комп'ютера. Питання також може бути в кабелі.
Для детальної консультації та допомоги у вирішенні цього питання рекомендуємо звернутись до технічного відділу за номером у гарантійному талоні
Часы удобные и надёжные. Если с интернетом нет помех - работают быстро и хорошо реагируют на команды в приложении. Дома подключаем к вай-фай, функций много, свою цену оправдывают.
Дякуємо за Ваш відгук!
Спочатку, мій відгук був гарний.
І так. Вони працюють від моменту першого запуску добре.
Та якщо на якийсь досить довгий (від місяця) період перестати ними користуватися, то більше вони не запрацюють.
Тобто, вони працювали, поки були потрібні кожен день. Весь перший клас. При підтримці постійного заряду. Тільки на якийсь період ми перестали ними користуватися (Вони просто пів року полежали вимкнені), то заново вже нормально не запрацюють. Постійно перезагружаються. Написано, що бажано не розряджати батарею... Та таке, я ж не буду їх заряджати, коли не користуюся. Тим більше, це ще більше зносить батарею. Телефон я теж можу пів року не використовувати, потім просто раз зарядила і заново використовую.
Купили більш, ніж півтора року тому. По цій причині, вирішила залишити повторний відгук, після довгого користування. Бо через місяць після покупки відгук був, скоріше, як перше враження, чим досвід користування.
Вітаємо, Валерія!
Дякуємо за Ваш відгук.
Рекомендуємо замінити сім карту або відновити її.
Для коректної роботи будь-якого девайсу бажано дотримуватись рекомендацій які зазначені в гарантійному талоні.
Якщо після заміни сім карти питання залишиться - зверніться, будь ласка, до продавця Розетка для консультації та відправки товару на сервіс
Звʼязок та відстеження головні функції якими частіше за все користуємось. Не пошкодувала, що купила Годинник якісний, є підтримка та гарантія
Дякуємо за Ваш відгук!
Жахливе обслуговування і жахливий товар. І ще магазин відмовляє в поверненні коштів.
Вітаємо, Юлія!
Технічний відділ надав рекомендації які зазначені в акті, просимо звернути увагу та скористатися даними рекомендаціями для поліпшення та вирішення питання
Сподобався, дитині 7 років - тримаються добре, дитина самостійно користується, телефонує, записує голосові повідомлення.
Дякуємо за Ваш відгук!
Працюють справно, зв'язок хороший, добре замінив дитині телефон
Дякуємо за Ваш відгук!
Не рекомендую. На момент покупки (червень 2024) поганих відгуків майже не було. Приблизно з вересня 2024 бачу купу поганих відгуків з тими ж проблемами що і в мене. Другий раз здаю на сервіс. Перший - помилка операційної системи. Другий раз одразу після сервісу просто не вмикались. Чекаю поки ремонтують. Дитина 2 місяці ходить в школу без годинника. Вже мовчу що батарея тримає лише добу. Краще знайти варіант дорожче, але якісніше.
Вітаємо, Максим!
Дуже прикро що довелось зіткнутись із технічним питанням, намагаємось якомога швидше вирішити Ваше звернення.
Також звертаємо увагу що нормальна робота акумулятора яка заявлена виробником - доба. Варто враховувати активність використання та час дзвінків які впливають на розряд.
Хороший годинник, тільки ремінець слабуватий і батарейка тримає 2 дні. Де його можна купити для заміни (ремінець)? Чи можна його у вас замовити?
Вітаємо, Костянтин!
Звертаємо Вашу увагу що нормальна робота акумулятора яка заявлена виробником - доба. Варто враховувати активність використання та час дзвінків які впливають на розряд.
За Вашим бажанням можна збільшити час роботи звернувшись до технічного відділу для отримання консультації по налаштуванню (також на каналі офіційного представника є додаткові рекомендації "YouTube").
В тому ж місці прорвався ремінь. Хоч дитина носить досить обережно. Також шукаю, де купити запасного.
Вітаємо, Юлія! Для замовлення аксесуарів зверніться, будь ласка, за номером на офіційному сайті Jetix або у гарантійному талоні
Ідеальний варіант на подарунок
Не рекомендую . З
Вітаємо, Ольга!
Окрім можливості двостороннього зв'язку модель має багато переваг та додаткових функцій.
Уточніть, будь ласка, чи зареєстрували годинник у додатку згідно інструкції для детальної перевірки усіх можливостей даного GPS годинника?
Має багато функцій, є прослуховування та двосторонній зв'язок, відеозв'язок. Яскравість та гучність регулюється. Цікаві ігри, є додатки, за бажанням ще можна перекинути музику та відео і підключити навушники. Ремінець можна регулювати, фіксується на руці добре.
Крайне не рекомендую!
- Шнур зарядки не универсальный, специальный магнитный.
- Батарея держит очень мало, хватает только до конца дня.
- Приложение... отдельная негативная история. Постоянно какая-то реклама! Куча бесполезных меню.
- Геолокация работает через раз. Глючит. В самые нужны моменты пишет “устройство не в сети”.
Вітаємо, Дмитро!
Зарядний кабель підходить до більшості (практично до всіх моделей) дитячих GPS годинників тому є універсальним.
За Вашим бажанням можна збільшити час роботи звернувшись до технічного відділу для отримання консультації по налаштуванню. (також на каналі офіційного представника є додаткові рекомендації "YouTube")
Так як додаток безкоштовний в ньому присутня реклама, за Вашим бажанням її можна вимкнути на тиждень, місяць чи рік з максимальною оплатою - 79,99грн
Слід враховувати що годинник синхронізується із додатком на смартфоні за допомогою мобільного інтернету.
Питання по роботі геопозиції може виникнути під час повітряної тривоги або якщо зв'язок не стабільний, що останнім часом може спостерігатись.
Працюють справно, активно користуємось в шкільний період. Корисні функції відслідковування та прослуховування.
Дякуємо за Ваш відгук!
За весь час працюють справно, дитині подобаються, прості в керуванні. Захисна плівка часто виручає, тільки треба купувати одразу з запасом)
Дякуємо за Ваш відгук!
Годинник працює, зв'язок та відстеження показує без нарікань, хочемо замовити ще змінні ремінці інших кольорів
Дякуємо за Ваш відгук! Для замовлення аксесуарів зверніться, будь ласка, за номером у гарантійному талоні
Пропрацював два місяці....Віддали в ремонт по гарантії ще на початку жовтня. Досі немає результату
Вцілому годинник нормальний, але часто сам собі перезавантажується, що в свою чергу розряджає девайс.
Вітаємо, Валентина!
Рекомендуємо звернутись до продавця Розетка для консультації та відправки товару на сервіс для вирішення даного питання
Годинник влаштовує, все працює
Дякуємо за Ваш відгук!
Часы выглядят стильно, многофункциональные, есть все для связи и отслеживания ребенка.
Дякуємо за Ваш відгук!
Годинник справжнє сміття, сервіс такий самий. Годинник попрацював 2 години, з яких жодного разу не можна було додзвонитися до дитини, і постійно показував, що без звʼязку, хоча все було в нормі. Потім всю ніч співав і не можна було вимкнути. Вже 2 місяць ремонт, після першого ремонту половина не працює функцій. Сервіс 2 дні ігнорує всі контакти, гроші теж відмовляються повертати! Не купуйте собі проблеми!!!
Працював не два дні, а два місяці, але проблеми ті ж самі :( Віддали в ремонт по гарантії...Чекаємо на результат
Вітаємо, Віктор!
Враховуйте, будь ласка, що технічний відділ працює за графіком.
Зі свого боку ми передали звернення до технічного відділу, фахівець зв'яжеться з Вами найближчим часом для консультації та допомоги у вирішенні цього питання
Не пошкодували, що купили. якість на рівні частіше всього користуюсь Gps маячком та прослуховуванням. У зв'язку з частою експлуатацією необхідна заміна ремінця.
Вітаємо, Андрій! Дякуємо за Ваш відгук. По наявності аксесуарів рекомендуємо звернутись за номером у гарантійному талоні
Функцій багато, розбираюсь поступово, допомагає інструкція. Дитина з годинника може дзвонити по аудіо та відео, відправляти голосові повідомлення, є ігри, ліхтарик, можна підключити навушники. Батьки в додатку бачать місцезнаходження, можна задати дозволену зону, якщо дитина вийде з неї, тоді прийде сповіщення.