- Екатерина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: S-GUILD. Размер корпуса: 42. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Хочу залишити подяку магазину.
Сталась проблема з годинником в один момент перестали приймати заряд, при зверненні до магазину, запропонували вислати на перевірку за рахунок магазину.
При поверненні зробили діагностику , виявили проблему її виправили та повернули годиник - Михаил С***Отзыв от покупателя. Продавец: S-GUILD. Размер корпуса: 42. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink
Гарний сервіс, швидка доставка. Нарікань не маю. Товар відповідає опису.
- ВеронікаОтзыв от покупателя. Продавец: S-GUILD. Размер корпуса: 42. Цвет корпуса: Blue. Цвет ремешка: Blue
Годинник коштує 2000 грн але працює на 500 максимум, додаток працює нестабільно, хоча є інтернет на sim-карті,(sim-карта нова тільки-но відкрита в lifecell) але додаток пише що до інтернету часи не підключені, потім знову працює, тобто якщо дитина буде далеко від вас не факт що буде зв'язок додатка з годинником, через раз працює бокова кнопка, іноді не реагує на натискання. Максимально китайський інтерфейс, з переваг мабуть те що є два змінних ремінця і один чохол підвіска. За 30 хвилин налаштування з'їв батарею на 15%.
- Вікторія С***Отзыв от покупателя. Продавец: S-GUILD. Размер корпуса: 42. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Придбала годинник два місяці тому, все було чудово, заряд тримав майже 2-3 доби, пройшло рівно два місяці і от, батереї вистачає на 4-5 годин і це тільки дитина використовує годинник для звʼязку, ніяких ігор чи інших застосунків навіть не відкриває! Сумно
- Достоинства:
- Перші два місяці все добре
- Недостатки:
- Заряд батереї на 4-5 год
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: S-GUILD. Размер корпуса: 42. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Добрий день.
Телефон погано тримає заряду .
Вистачає з 8:00 до 13:00
Також хотіла у вас запитати .
Дитина міняла корпус та відпала бокова кнопка, вона є ключовим елементом.
Чи є вас контакти або сервіс де її можуть полагодити.?- Достоинства:
- Не робачила
- Недостатки:
- Є
- Продавец S-GUILD
Вітаємо! Дякуємо, що поділились своїм досвідом використання. Для дитячих смарт-годинників із SIM-картою фактичний час роботи може суттєво змінюватися залежно від навантаження.
У перші дні користування часто спостерігається швидший розряд акумулятора, оскільки годинник проходить активне налаштування та тестування: встановлення застосунку, синхронізація з телефоном, перевірка функцій дзвінків, геолокації, камери, кнопок, повідомлень тощо. У такому режимі заряд може витрачатися значно швидше — інколи навіть протягом пів дня. Після завершення налаштувань і переходу до звичайного щоденного використання автономність зазвичай стає вищою.
На час роботи найбільше впливають такі фактори:
• частота оновлення геолокації GPS/LBS/Wi-Fi;
• якість мобільного сигналу (при слабкому покритті годинник витрачає більше енергії на пошук мережі);
• кількість дзвінків та голосових повідомлень;
• використання камери;
• частота активації дисплея та яскравість екрана;
• увімкнені додаткові функції (крокомір, сповіщення, моніторинг тощо);
• температура навколишнього середовища;
• активність SIM-карти та передача даних через інтернет.
Для збільшення часу роботи рекомендуємо:
• зменшити частоту запиту геолокації в застосунку;
• вимикати непотрібні функції;
• зменшити яскравість дисплея;
• зарядити годинник повністю 2–3 цикли поспіль;
• використовувати пристрій у зоні стабільного мобільного покриття.
З приводу ремінця - наш менеджер зателефонує Вам та посприяє у вирішенні питання
Дуже задоволена відправили швидше ніж було зазначено. Дитина задоволена. Вся комплектація яку зазначив продавець була у відправленні. Всі функції поки що працюють. Якість дисплею мені сподобалась очікувала гіршого. Розмір трішки завеликий для дитини але це питання не до продавця. Гарний бонус це чехол на шею можливо носити і як годинник і на шеї як дитині буде зручно.
- Достоинства:
- Всі функції які були заявлені продавцем присутні
- Недостатки:
- Це більше до виробника а не продавця як на мене було би добре ще щоб було вбудовано вай фай
- Кушнирова Я***Отзыв от покупателя. Продавец: S-GUILD. Размер корпуса: 42. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
дуже класні
- Достоинства:
- дуже класні часи
- Сергій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: S-GUILD. Размер корпуса: 42. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Не рекомендується, батарею тримає максимум 5-7 годин
- Недостатки:
- Фігня
Не рекомендую. Не стабільна робота пристрою
- Продавец S-GUILD
Шкода, що у вас виник такий досвід користування
Для стабільної роботи пристрою рекомендуємо виконати скидання до заводських налаштувань. Це можна зробити, ввівши комбінацію: #174714# після чого необхідно налаштувати годинник заново.
Звертаємо увагу, що на стабільність роботи пристрою також суттєво впливає якість покриття та сигнал мобільного оператора.
- Лілія А***Отзыв от покупателя. Продавец: S-GUILD. Размер корпуса: 42. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink
Все суперШвидка відправка Товар відповідаю фото та опису Тож рекомендую до співпраці
- ДаріяОтзыв от покупателя. Продавец: S-GUILD. Размер корпуса: 42. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink
Чудовий годинник! Батарея тримає як звір, отримала годинник з зарядом 51%, через 4 дні щось типу 13% лишилось. Все працює, класний чохол на шию, всі щасливі :)
- Тетяна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: S-GUILD. Размер корпуса: 42. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink
Швидка доставка..Гарно працює!!!Дитині дуже сподобався!
- владимир Л***Отзыв от покупателя. Продавец: S-GUILD. Размер корпуса: 42. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink
Хорошие
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: S-GUILD. Размер корпуса: 42. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink
Покупкою задоволені. Годинник працює. Дитина задоволена. Все відповідає опису .
- Достоинства:
- Можна носити на руці або ( що дуже зручно) на шиї як брелок.
- Недостатки:
- Поки що не знайшли.
- Продавец S-GUILD
Щиро вдячні за відгук! Раді, що все сподобалось)
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: S-GUILD. Размер корпуса: 42. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Купили сину на день народження- дитина задоволена)
Відправили швидко, все гарно запаковано. Продавець ввічливий.
Є самовиніс з Розетки. Все круто, дякую! - Іванна М***Отзыв от покупателя. Продавец: S-GUILD. Размер корпуса: 42. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Класний ґаджет! Користуємося вже тиждень, все чудово! Майже всі функції випробували, нарікань немає. Звук хороший, відеодзвінки з якісною картинкою і без зависань. Дитина в задоволена і ми спокійні, коли бере годинник на прогулянку.
Особливе здивування -це сервіс продавця! Швидка відправка, допоможуть з будь-яким моментом. Рекомендую!- Достоинства:
- Якісний годинник
- Юлия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: S-GUILD. Размер корпуса: 42. Цвет корпуса: Blue. Цвет ремешка: Blue
Дуже гарний смарт годинник,що по дизайну,що по функціоналу. Дитині дуже сподобався.
- Достоинства:
- Комплектація.
- Недостатки:
- Наталія Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: S-GUILD. Размер корпуса: 42. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Цілком хороший годинник для дитини, якість звуку чудова, легке налаштування і керування. Дитина задоволена
- Достоинства:
- Відмінна якість звуку
- Недостатки:
- Не виявили
- Ніна В***Отзыв от покупателя. Продавец: S-GUILD. Размер корпуса: 42. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Годинник супер, рекомендую
- Недостатки:
- Недоліків немає
- Продавец S-GUILD
Дякуємо Вам за відгук та рекомендацію!
Раді, що годинник Вам сподобався і повністю виправдав очікування. Нехай користування буде зручним та приємним. Якщо виникнуть запитання — завжди раді допомогти!
- Інна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: S-GUILD. Размер корпуса: 42. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Товар відповідає дійсності, швидка доставка.
Візуально стильні та гарні, звук непоганий як для годинника. Рекомендую!- Продавец S-GUILD
Інно, щиро дякуємо вам за такий позитивний відгук і рекомендацію!
Раді чути, що годинник вам сподобався, доставка була швидкою, а дизайн і якість звуку виправдали очікування. Нам дуже приємно отримувати такий зворотний зв’язок — це мотивує працювати ще краще.
Якщо у вас виникнуть запитання щодо налаштування або користування годинником — завжди раді допомогти.
Будемо раді бачити вас знову серед наших покупців!
Гарного дня та приємного користування!
- Олександр В***Отзыв от покупателя. Продавец: S-GUILD. Размер корпуса: 42. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Геолокація працює на коректно, похибка до -2000 метрів. Батарейки в режимі очікування тримає 24 години
- Достоинства:
- Дизайн, наявність 2-ох ремішків
- Недостатки:
- Батарея, локація
- Продавец S-GUILD
Олександре, дякуємо за ваш відгук та зворотний зв’язок.
Щодо геолокації: у дитячих смарт-годинниках визначення місцезнаходження працює не тільки через GPS, а й через мережу мобільного оператора та Wi-Fi. У приміщеннях або щільній забудові можливі значні похибки, іноді до 1–2 км — це особливість технології, а не несправність пристрою. Для кращої точності рекомендуємо використовувати годинник на відкритій місцевості та переконатися, що активовано GPS у налаштуваннях додатку.
При активній SIM-карті, регулярному оновленні локації та роботі в мережі фактичний час автономної роботи може зменшуватись і становити близько 1 доби — це нормальна особливість GPS-годинників із мобільним зв’язком.
Якщо у вас виникнуть запитання щодо налаштувань або роботи годинника — будемо раді допомогти та підказати оптимальні параметри для збільшення автономності та стабільної роботи геолокації.
Дякуємо, що обрали наш магазин!
- Катерина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: S-GUILD. Размер корпуса: 42. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink
Швидка відправка, гарна якість звуку та відео
- Достоинства:
- Набір браслетів та чохол для носіння на шиї
- Продавец S-GUILD
Дякуємо за відгук та високу оцінку товару!
- Олена Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: S-GUILD. Размер корпуса: 42. Цвет корпуса: Blue. Цвет ремешка: Blue
Купувала дитині на новорічні свята. Під час блекауту, при відсутності нормального зв’язку, перебуваючи у підвалі під час повітряної тривоги, дитина з годинника телефонували і чути було ідеально. Зручний для дітей інтерфейс. Доступний функціонал. Окреме дякую продавцю за оперативну доставку. В нинішніх умовах це не так вже й просто.
- Достоинства:
- Гарна якість зв'язку.
- Недостатки:
- Немає.
- Наталя П***Отзыв от покупателя. Продавец: S-GUILD. Размер корпуса: 42. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Дуууже задоволена якістю годинника !!! Надзвичайно швидка доставка
Дякую !!!- Достоинства:
- Гарні , змінні браслети
- Недостатки:
- МиколаОтзыв от покупателя. Продавец: S-GUILD. Размер корпуса: 42. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink
Повністю відповідає опису. Дзвінок, відеодзвінок, геопозиція, повідомлення... все добре працює, дитині сподобався
- Марина С***Отзыв от покупателя. Продавец: S-GUILD. Размер корпуса: 42. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Приємна ціна. Чудовий продавець, що ненавязливо написав у месенджер, підтвердив замовлення і повідомили, що з будь-яких питань я можу їм писати туди. Комплектація повна. Доставка в точку самовивозу.
Чохол для ланярда "помер" за один день, але то справа в дитині) Дуже радує якість звуку при звя`зку (в попередніьому годиннику з цим були проблеми)- Достоинства:
- Швидка доставка. Чудова якість
- Недостатки:
- Майже за два місяці користування не знайшли
- Продавец S-GUILD
Дякуємо вам за детальний та щирий відгук
Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені якістю годинника, зв’язком та обслуговуванням.
Окрема подяка за відмітку про звук — для дитячих смарт-годинників це справді важливий момент.
Щодо чохла для ланьярда — дякуємо, що поділилися, обов’язково візьмемо це до уваги.
Бажаємо вашій дитині комфортного та приємного користування, а якщо виникнуть будь-які питання — ми завжди на зв’язку
- Руслана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: S-GUILD. Размер корпуса: 42. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Це щось неймовірне,годинник просто чудовий,як дорослий
Працює чудово,Легке меню,чудове наповнення, багато функцій
Сподобалося що два ремінці різного кольору,ще й чохол, щоб носити на шиї
Хороший звук, голосовий чат
Продавець уважний ,швидко відправили,уточнили чи все подобається і працює
Рекомендую!!!- Достоинства:
- Меню,дизайн,довго тримає заряд
- Яна К***Отзыв от покупателя. Продавец: S-GUILD. Размер корпуса: 42. Цвет корпуса: Blue. Цвет ремешка: Blue
Швидко доставлено,та гарної якості товар. Дякую!!!! Нам сподобалось!
- ВіраОтзыв от покупателя. Продавец: S-GUILD. Размер корпуса: 42. Цвет корпуса: Blue. Цвет ремешка: Blue
Годинник прийшов швидко, все відповідає вказаному , покі що все працює)