Отзывы покупателей о Смарт-часы Женские Сенсорные цветные Amoled Экран LAXASFIT H9 Pro Max 2025 Классические Прямоугольные Bluetooth-звонки Мультименю Мультиспорт режим Фитнес-браслет трекер Pink
Есть в наличии
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: BLITZZ. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink
Незважаючи, що жоставка була 2 дні, то годиник працює лише 2 години від повної зарядки, а як зазначено, що 3 дні безперервної роботи
- Продавец BLITZZ
Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук. Звертаємо увагу, що перед першим використанням годинник рекомендується повністю розрядити, а потім повністю зарядити до 100%. Після повного циклу заряджання акумулятор працює стабільніше та ефективніше. Якщо після повного розряджання та заряджання годинник і надалі працюватиме лише близько 2 годин, будь ласка, зв’яжіться з нами. Товар перебуває на гарантії, тому ми обов’язково вирішимо проблему в рамках гарантійних зобов’язань.
- Ксенія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: BLITZZ. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink
Годинник поробив 2 місяці і здох. Не рекомендую продавця, та і ще не зв'язується с продавцем. Гроші на вітер.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Поробив 2 місяці і здох
- Продавец BLITZZ
Хочемо зазначити, що гарантійний термін на даний товар становить 14 календарних днів з моменту покупки. Замовлення було оформлене 2 лютого, відповідно гарантія діяла до 16 лютого включно.
Ваше звернення надійшло після завершення гарантійного терміну, тому, на жаль, ми не маємо можливості здійснити гарантійне обслуговування.
Також звертаємо увагу, що ми двічі намагалися зв’язатися з Вами за вказаним номером телефону, однак Ви були поза зоною досяжності.
Водночас ми завжди відкриті до діалогу та готові розглянути можливі варіанти вирішення ситуації.
Дуже гарні часи. Тільки хотілося другий браслет, але я потім заміню. Для першого користування піде. І ціна нормальна як для такого годинника.
- Достоинства:
- Можна змінювати ціфірблат
- Недостатки:
- Не знайшла
- Таня М***Отзыв от покупателя. Продавец: Dobrobut. Цвет корпуса: Amber Sunrise. Цвет ремешка: Amber Sunrise
Годинник працює некоректно, кроки рахує навіть коли лежить, вмикається екран не з першого разу,гроші на вітер
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Недостатки:
- Немає української мови,неправильно рахує кроки,не вмикається відразу екран
- Продавец Dobrobut
Этот Годинник в своїй нише вважається кращій, а я вам його продав за 300 гривен, при середній цене у конкурентів в 1000, т.е на 2 ниші дешевше, я просто затронут до останньої нотки своєї души
- Продавец Dobrobut
«Официально заявляем: данный отзыв от Тани Малюты — это наглая ложь и часть спланированной атаки. Таня Малюта совершила серию мошеннических действий, неоднократно пытаясь опубликовать спам-отзывы с интервалом в несколько минут. Мы уже подали официальную жалобу на Татьяну Малюту за манипуляцию рейтингом и вредительство. Такие мошенницы, как Таня Малюта, пытаются таким образом дискредитировать работу честных продавцов. Мы фиксируем все попытки Татьяны Малюты дестабилизировать наш магазин и добиваемся полной блокировки этого аккаунта-мошенницы. Наше мнение однозначно: это заказная акция по уничтожению репутации».