Отзывы покупателей о Мужские смарт-часы Men's Premium 1.85" для военных со светодиодным фонариком с Bluetooth-звонками водонепрониц
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: LuckDeals. Цвет корпуса: Silver. Цвет ремешка: Silver
Купувала рік назад на подарунок,все було добре,поки не покупались з годинником,більше не вмикається,хоч має бути водонепроникний...
- Василь С***Отзыв от покупателя. Продавец: LuckDeals. Цвет корпуса: Silver. Цвет ремешка: Silver
Г***о
- Продавец LuckDeals
Доброго дня!
Нам дуже шкода, що у вас залишились негативні враження. Нам важливо розібратись у ситуації та знайти рішення.
Будь ласка, напишіть нам у приватні повідомлення або вкажіть деталі замовлення, щоб ми могли перевірити інформацію та допомогти вам вирішити питання.
Ми завжди відкриті до діалогу та зацікавлені, щоб кожен клієнт залишився задоволений покупкою.
Дякуємо за ваш відгук!
- ОЛЕКСАНДР М***Отзыв от покупателя. Продавец: LuckDeals. Цвет корпуса: Silver. Цвет ремешка: Silver
Зручний. Заряд тримає довго. Повністю виправдав очікування.
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: LuckDeals. Цвет корпуса: Silver. Цвет ремешка: Silver
Доволі непогані часи за свої кошти. Користуюсь місяць. Батареї хватає на 2 тижня. Багато циферблатів. Вимірювання з похибками, але більш-менш відповідають дійсності. За функціонал та за вартість раджу.