Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Детские умные смарт часы Q8 с SIM картой, GPS, прослушиванием и 4G видеозвонком Синий

Оценка пользователей 4.88/5
  • Олександра М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Размер корпуса: 45. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink

Купувала на подарунок, дитина в захваті, швидко розібралася що до чого, додаток налаштувати доволі легко, працює добре, для дитини щастя для вас завжди на зв'язку), продавець при замовленні все пояснив, порекомендував, після отримання поцікавився чи вдалось налаштувати, порадив як краще, дуже приємно)

• Катерина Т***

Годинник дуже сподобався, все чудово та швидко. Дякую.

• Ганна

Все прийшло якісне та досить швидко

• Валентина Д***

Швидка доставка,все працює,все сподобалось.Гарне та якісне обслуговування.

• Інна Г***

Все як і в описі

• Анжеліка Ш***

Обслуговування супер. Купували годинник все чудово якісь відає ціні. Рекомендую

Достоинства:
    Обслуговування супер. Купували годинник все чудово якісь відає ціні. Рекомендую
  • Валентина У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Размер корпуса: 45. Цвет корпуса: Blue. Цвет ремешка: Blue

Гарний годинник, дитині сподобався. Приємний продавець, швидко відправили.

• Олена Г***

• Лариса Б***

Годинник дуже сподобався, все чудово. Дякую.

• Дарья К***

Дякую за сервіс! Швидко проконсультували та допомогли з вибором! Годинник хороший, дитина задоволена

• Ангеліна О***

• Олена П***

Добре працює, простий і недорогий, компактний, тримає заряд близько 2 днів при кількох дзвінках на день, геолокації раз на годину (у використанні кілька тижнів), доставили швидко, але прийшов розряджений.

• Олесь Х***

Все чудово

• Марьяна К***

Хороший смарт годинник, немає зайвих функцій.

Ремінець не довгий, якраз на дитину до 10 р.

Дитина завжди на зв’язку і без вічного телефону в руках )

Достоинства:
    Легкий, яскравий, зручний в користуванні
    Недостатки:
    Мало телефонних номерів можна записати
  • Людмила П***

Все працює добре, дитина відразу розібралась. Сенсор достатньо чутливий.

• Вікторія П***

Дуже незручно що нема пружинного механізму у гнізді де вставляється sim-картка.

• Марьяна К***

Нам теж спершу незручно було, потім розібралися - слот до сім картки легко відкривається викруткою, що йде з годинником