- Остап Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 43". Цвет рамки: Черный
Телевізор дуже здивував якістю, якщо зважати на його ціну.
- Андрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 43". Цвет рамки: Черный
Я дуже прискіпливо ставлюся до вибору техніки, але цього разу рпотірбен був недорогий телевізор для другої квартири. Признатися, я був скептично налаштований і думав переплатити за Xiaomi, TCL чи Hisense, які коштують на 4-5тис.грн дорожче, але цей телевізор дуже приємно здивував.
- Достоинства:
- Хороша якість зображення і звуку. Не очікував отримати таке за цю вартість.
Операційна система Google TV працює швидко.
Має хорошу металеву ніжку по центру телевізора.
Раджу всім хто має сумніви. - Недостатки:
- Невідомий бренд, але виробник телевізора робить непогані бюджетні моделі, які випускаються навіть під такими брендами як Sharp. Пластик пульта виглядає дешево, але працює добре і має Bluetooth.
- RV
Будь ласка, якщо є можливіть - перевірте скільки там встановлено оперативної та постійної пам'яті. Який процесор?
Тут є відгук, що начебто не відповідає заявленим 2 та 8 гб.
Якщо зробите скріншот з застосунку щодо показу характеристик - було б ідеально!
Дякую.
- Василь Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 43". Цвет рамки: Черный
За таку ціну якість добра.Відповідає вимогам
- МаксОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 43". Цвет рамки: Черный
Функціонал, WI-FI. голосовий набір, За ці кошти цілком сучасник гарний тел. Вартує однозначно!.
Спальні, або дитячої кімнати це TOP!- Достоинства:
- Дизайн. За ці кошти цілком сучасник гарний тел.
- Недостатки:
- Кут огляду.
- Ігор Д***Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 43". Цвет рамки: Черный
Телевізор Smart Tech 43" 43QGO2V не відповідає зазначеним характеристикам на сайті: обсяг пам'яті становить 4 GB замість 8 GB, з цих 4 GB 2,2 GB вільно, додатки займають 1, 1 GB система та ін. займає решту, оперативна пам'ять в параметрах самого телевізора не зазначена, проте враховуючи обсяг постійної пам'яті, думаю її там 1 GB не більше.