- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прислали бу товар без шнурки і інструкції
Представник постачальникаІгоре, вітаємо! Дякуємо за зворотній зв'язок та перепрошуємо за дану ситуацію.
Перед відправкою ми перевіряємо кожен товар, і він має бути абсолютно новим та у повній комплектації (з кабелем та інструкцією). Те, що ви описуєте, виглядає як неприємне непорозуміння. Будь ласка, зверніться у службу підтримки Розетки, щоб оперативно розібратись у даній ситуації та вирішити її.
Не хвилюйтесь, ми зробимо все, щоб ви були задоволені покупкою..
- Надія З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зручно тримати в руці і швидко заряджає телефон.
Представник постачальникаНадіє, вітаємо! Дякуємо за відгук.
Раді, що повербанк вам сподобався! Він справді зручний у використанні, компактний і добре лежить у руці, а швидка зарядка дозволяє швидко підживити телефон у потрібний момент.
Користуйтеся із задоволенням.
- Тимур С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарно, що чепляє на телефон, тей файно заряжає, зручний та швидкий
Представник постачальникаТимуре, добрий день! Щиро дякуємо за відгук!
Раді, що повербанк зручно кріпиться до телефону, швидко заряджає та справді став корисним у щоденному користуванні.
- Світлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Компактный и удобный повербанк, для сумочки ваще огонь
Представник постачальникаСвітлано, вітаємо! Дякуємо за відгук.
Раді, що повербанк вам сподобався! Компактний розмір і зручність — саме те, що потрібно для сумочки та активного дня. Нехай завжди виручає у потрібний момент і тримає ваші гаджети зарядженими.
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мені попався брак, телефон заряджає максимум на 40%.
Коли заряд павербанка досягає ~50% він миттєво падає до 0%- Достоинства:
- Недостатки:
- Брак
Представник постачальникаСергію, добрий день! Дякуємо за відгук Нам прикро, що виникла така ситуація.
Описані симптоми можуть свідчити про виробничий дефект, оскільки різке падіння заряду — це не нормальна робота пристрою. Будь ласка, оформіть звернення чу підтримку Rozetkи: Після перевірки, у разі підтвердження браку, буде запропоновано обмін або повернення коштів.
Якщо виникнуть труднощі — напишіть нам у чат продавця, допоможемо вирішити питання швидко
- Юлия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Компактний зарядник,зручно чіпляється до айфона. Ємність середня, але для швидких підзарядок цілком хватить. На зараз ідельний варіант
Представник постачальникаЮліє, вітаємо! Дякуємо за відгук!
Раді, що повербанк виправдав очікування — компактний формат і зручне кріплення до iPhone справді роблять його практичним у щоденному використанні.
- Карл Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Повербанк реально зручний, легкий і тримає заряд добре.
Представник постачальникаКарле, вітаємо) Дякуємо за відгук!
Раді, що повербанк справді зручний, легкийу використанні.
Будемо раді вас бачити знову!
- Лев К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
ДЯкую, гарна зарядка, добре тримає
Представник постачальникаЛеве, добрий день! Дякуємо за відгук!
Раді, що повербанк вам сподобався і добре тримає заряд.
Нехай повербанк завжди виручає вас у будь-яких ситуаціях та заряджає ваші пристрої швидко та надійно.
- Светлана А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
З такою кількістю відключень я його користую кожен день, швидко заряджає, зручно, що можна прилепіти до телефону та користуватись ім далі.
Представник постачальникаСвітлана, вітаємо! Дякуємо за відгук!
Дуже приємно чути, що ви користуєтесь повербанком щодня та задоволені швидкістю заряджання.
Зручно, коли можна закріпити його до телефону й спокійно продовжувати користуватись — саме для такого комфорту він і створений
Нехай і надалі виручає вас щодня!
- Наталья Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зручно тримати iPhone, але треба, щоб чохол був не дуже прям товстий
Представник постачальникаНаталія, вітаємо) Дякуємо за відгук!
Раді, що повербанк вам сподобався. Ви слушно зазначили, що краща сумісність при тоншому чохлі — це корисна порада для інших покупців, щоб зарядка була максимально ефективною.
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом.
- Валентина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зручно тримати на телефоні, заряджає швидко
Представник постачальникаВадентино, добрий день! Дякуємо за відгук!
Нам дуже приємно чути, що повербанк зручно тримати в руці та що він швидко заряджає ваш телефон.
Ми стараємось поєднувати компактність, зручність і ефективність, тож ваші слова — найкраща мотивація для нас!
- Єва Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший павер, мне хватает и удобно для сумки
Представник постачальникаЄво, вітаємо! Дякуємо за відгук!
Раді, що павербанк зручний і добре вам служить
Нехай завжди виручає у потрібний момент.
- Ольга Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Невеликий , вистасає на швидку зарядку та на кожен день, легко з собою носити, навіть у карманчику
Представник постачальникаОльго, вітаємо! Дякуємо за відгук.
Раді, що павербанк компактний, зручний у щоденному використанні.
Нехай завжди буде під рукою й виручає у потрібний момент!
- Орися С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
ТО что без проводная топчик, не всегда беру с собой шнур и в дороге удобно
Представник постачальникаОрисю, вітаємо! Дякуємо за відгук.
Раді, що саме бездротовий формат пристрою виявився зручним і став у пригоді в дорозі.
Нехай користування приносить лише позитивні враження!»
- ГістьОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер корисни павер, зручний та легкий
Представник постачальникаВітаємо) Дякуємо за відгук.
Раді, що пристрій виявився для вас корисним, зручним та легким у користуванні.
Нехай завжди виручає у потрібний момент!
- Інна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Заряджає стабільно, зручно тримати в руці, рекомендую.
Представник постачальникаІнно, вітаємо) Дякуємо за відгук!
Раді, що повербанк працює стабільно та зручний у користуванні. Ваша рекомендація для нас дуже цінна.
Бажаємо приємного користування та будемо раді бачити вас знову!
- Віталій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Формально подавав ознаки життя, тому забрав на відділенні, але по факту реального використання виявилось, що від 100% до 95% заряджає телефон нормально, а потім одразу з 95% до 0%, і вирубається. Іншими словами, повербанк ні про що, не купуйте у жодному випадку.
Представник постачальникаВіталій, добрий день! Дякуємо за відгук.
Нам дуже шкода, що ви зіткнулися з такою ситуацією під час користування повербанком. Будь ласка, зверніться до служби підтримки Rozetka через особистий кабінет або форму зворотного зв’язку — ми обов’язково допоможемо та вирішимо це питання у межах гарантії.
Дякуємо за зворотний зв’язок і перепрошуємо за незручності.
- Карина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Заряд держит нормально, магниты крепкие, удобно на ходу.
Представник постачальникаКарино, вітаємо! Дякуємо за відгук!
Раді чути, що вам подобається робота УМБ і що він зручний у використанні.
Нехай і надалі тішить вас стабільною роботою!
- Анатолий М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
На сейчас то, что нужно. Удобно крепится к телефону, всегда с собой.
- Олег А***
А как он крепится если не магнитится??? Бардак
Представник постачальникаАнатолію, вітаємо! Дякуємо за відгук!
Раді, що ви задоволені покупкою. Бажаємо приємного користування.
Дякуємо, що обрали нас)
Представник постачальникаОлеже, вітаємо) Дякуємо за запитання. Повербанк кріпиться саме за рахунок вбудованих MagSafe-магнітів. Вони працюють тільки з телефонами, які мають MagSafe або магнітне кільце (iPhone 12–15 та інші пристрої з MagSafe/Qi + магніт).
Якщо телефон не магнітиться сам по собі, є два варіанти:
використовувати чохол з MagSafe;
або наклеїти спеціальне магнітне кільце (йде окремо) — після цього повербанк буде надійно триматися.
Без магнітного кріплення пристрій теж працює:
його можна заряджати по кабелю (USB-C або USB-A);
або покласти на телефон для звичайної бездротової Qi-зарядки, але без фіксації.
У разі додаткових запитань, звертайтеся, допоможемо)