Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Стартовий набір Розумна Ручка Інтерактивна книга English (1 сезон) + Ігри математики (1 сезон) (0680576163943)

Оценка пользователей 3.2/5
  • Олексій

У комплект входить книга English (1 сезон) - до ручки завантажено аудиосупровід російською, англ. і немецькою мовами, для книги Ігри математики (1 сезон) - до ручки завантажено аудиосупровід укр., рос., англ. мовами.
    Ручка працює без нарікань.

Достоинства:
    Цікаво, пізнавально, інтерактивне навчання
  • Пекеліс Ю***

Замовив ось цю ручку. Звернув увагу, що на коробочці все російською, відкрив - інструкція російською, працює російською. В описі до товару зазначено мови англійська і українська. Забрав з кур'єрської служби 20 грудня, коли її було доставлено. 14 днів ще не пройшло і я маю намір або повернути її, або отримату нормальну як заміну. В разі відмови звертатимусь до відповідних служб з заявою - мабуть цей товар не дуже законно заїхав в Україну.
    Звісно опис того що приїхало спробую поширити в різних групах в соцмережах але спочатку дочекаюсь реакції від Розетки, яка себе позиціонує проукраїнським і чесним брендом.

Достоинства:
    Не шукав
    Недостатки:
    Мовою окупанта, з інструкцією на мові окупанта, мабуть приїхало десь звідти ж

У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром

• Тетяна П***

Раніше брали донечці на іншому сайті, отримали повністю українське озвучування. Через розетку прийшла очевидно якась міжнародна версія без української озвучка, і згодна з попереднім відгуком. Книга всередині явно підробка, можу порівняти з оригіналом! Просто повне розчарування!!! І мало того розетка намахала ще й не додавши комплект бордів які замовляла з ручкою. Обов'язково перевіряйте товари при отриманні!

Достоинства:
    Недостатки:
    Без української озвучки з книгою підробкою

• Тетяна П***

Заради справедливості - через кілька днів з'ясувалось, що набір бордів помилково не видали у пункті видачі розетки, тому пізніше зі мною зв'язались працівники та віддали. Сам набір таки довелось повернути, з цим проблем взагалі не було - сьогодні розетка повернула кошти у повному обсязі, на цьому дякую.
      Однак варто вказати в описі, що українського озвучення в цьому наборі немає.

• Богдан Г***

В описі до товару вказано, що мов три: англійська, українська і російська, але! В книжечках які ми отримали немає ніякої української адаптації, ані тексту в книжці (англійська і російська), ані озвучки (англійська, російська, німецька?!)! Брали її лише через те, що є українська озвучка. Дуже розчаровані.

• Богдан Г***

Ба більше, виявилось ще, що друга книжечка з рахунком, яка йде у комплекті - підробка! Оригінальна лише обкладинка, а наповнення зовсім не інтерактивне. Сторінки зовсім відрізняються від першої книжки, фарба має дуже токсичний запах і ручка ніяк не реагує на зображення!

Доброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук переданий відповідальному співробітнику для уточнення інформації та вирішення питання.

• Ірина М***

Мої враження від іграшки в основному позитивні, і після поломки однієї ручки я все ж купила ще одну. Іграшка якісна з хорошою озвучкою і дуже цікава дітям.

Поставила б оцінку чудово, проте після місяця використання одна з ручок почала "зависати" і за якийсь час взагалі перестала включатися.

Детальніше розкажу про поломку (можливо комусь інфо буде корисною).
    Ручка справді інколи падала з рук (не сильно і не з висоти), гадаю це типовим для дитячих іграшок, і прекрасно працювала далі, але одного разу після включення почала відтворювала озвучку з великим запізнення та інтервалами. Перед тим як ручка почала погано працювати, ніяких падінь і т.д не траплялося, тому чи причиною цього є попередні падіння, чи ні - з впевненістю сказати не можу.
    В сервісний не стали звертатись, бо маємо досвід "сервісного ремонту" - коли щось роблять місяць, а присилають назад з тими самими несправностями.

Достоинства:
    Якісна озвучка, можливість докуповувати нові книжки.
    Недостатки:
    Поламалась після місяця використання. Іграшка для дітей від 2-х років, тому вважаю що пластик має бути міцніший.
  • Лилия Р***

Я покупаю уже 3 набор этой ручки. Это отличный подарок для ребенка возраст 4-8 лет. Качественная озвучка, интересное исполнение. Даже взрослые люди с интересом играют.

• Стасюк А***
    Продавец: Rozetka

Купувала ручку на подарунок,дуже були розчаровані,що немає української озвучки,в нашому випадку була рос,анг та білоруська

Недостатки:
    Нема укр озвучки