Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Смарт-часы Gelius Pro GP-SW012 (Amazwatch GTS) Gold Rose

Оценка пользователей 4.16/5
  • Василь К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 47. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black

Вже залишав свій відгук, доповню ще трохи. На жаль довелось зробити повернення , думав або не сумісність з моїм телефоном , або якийсь брак самого годинника.. Але як виявилося насправді - годинник не працював із-за мого татуювання. Так саме татуювання , як раз на лівій руці де повинен бути годинник , в мене татуювання. Перевіряв на іншому годиннику також не працює, вдягаю на праву руку де немає татуювання і все запрацювало.. Не знаю як це працює, але це так. Мабуть фарба якось заважає вимірювальним датчикам.

• Євгенія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Silver. Цвет ремешка: Silver

Залишаю відгук через майже рік користування. Жодного разу не виникло проблем. Всі функції працюють та відмінно тримають зв'язок із телефоном. Якщо активно користуватись всіма функціями, заряду вистачає на 2 доби. Мене це абсолютно влаштовує.

Достоинства:
    Зручний та надійний годинник
    Недостатки:
    Немає для мене

Вітаємо Євгеніє!
      Дякуємо Вам за Ваші враження! Ваш відгук дуже цінний для нас. Ми завжди ставимо якість на перше місце і прагнемо надавати найкращі продукти та обслуговування нашим клієнтам. Раді знати, що Ви задоволені і що наші зусилля допомагають Вам насолоджуватися використанням наших продуктів. Бажаємо Вам лише позитивних вражень у майбутньому!

• Олена Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 47. Цвет корпуса: Rose Gold. Цвет ремешка: Rose Gold

Годинник сподобався. Колір приємний, ремінець м'який.
    Швидко під'єднався до телефону через додаток DA FIT.
    Меню українською мовою.
    В подарунок додатковий ремінець та стартовий пакет :)
    Ще в комплекті дві захисні плівки.
    По роботі - потрібно протестувати.
    Після тестування залишу ще один відгук.
    Перші враження хороші.
    Сподіваюся, в роботі не розчарує.

Достоинства:
    Український бренд.
    Подарунок.

Вітаємо Олено!
      Дякуємо Вам за відгук!
      Нехай цей годинник стане надійним помічником у повсякденному житті та приносять щастя та задоволення їхньому новому власнику! Ми завжди ставимо якість на перше місце і прагнемо надати нашим клієнтам тільки найкращі продукти, які відповідають їхнім потребам.

• Євгенія

Тільки отримала годинник і він мені неймовірно сподобався. По перше, якісні матеріали корпусу, ремінця, екрану і всього в принципі годинника. Яскравий екран, багатенько різних циферблатів на різний смак в додатку. По друге, вони миттєво приєднались до телефону через застосунок Da Fit, що прям приємно здивувало, бо мій попередній смарт-годинник Huawei band 6 довго думав, приєднуватись йому, чи ні, часто втрачав зв'язок із телефоном, а цей годинник таким не хворіє і сподіваюсь, що він з часом буде працювати так само добре)). Також додам, що функція приймання дзвінків працює відмінно, співрозмовник принаймні сказав, що чує мене добре!) Гучний динамік і якісний мікрофон. В комплекті є запасний ремінець і захисна плівка для екрану. Єдине, що не дуже подобається, що не видно процентів заряду аккума годинника, а так все суперово і офігенно, що це український бренд!!! Хто придивляється до цього годинника, беріть, будете задоволені! Підтримуйте українські бренди!

Достоинства:
    Все подобається
    Недостатки:
    Поки не знайдені, час звісно покаже) сподіваюсь, що недоліків не виникне!)

Вітаємо Євгенія!
      Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми раді знати, що Ви задоволені характеристиками та функціоналом годинника. Ми вдячні Вам за відмічення переваг нашого годинника. Ці характеристики роблять наш годинник надійним та комфортним. Ми вдячні за довіру і бажаємо Вам продовжувати насолоджуватися використанням даного годинника.

• Ольга О***

Сьогодні мені подарували цей годинник. Для людей,як я,без витрибеньків це просто супер. Працює,стильно виглядає є гарантія . В комплекті йде лише ще один ремінь,більше нічого,не вірте в те що пишуть про якусь карту чи ще щось. Бажаю всього найкращого та користуйтесь з задоволенням,дякую Джеліус!

Достоинства:
    Зовнішній вид

Вітаємо Ольго!
      Нам приємно, що Ви високо оцінили функціонал та стиль нашого годинника. Саме все це робить наш годинник надійним та комфортним в використанні. Ми вдячні за довіру і бажаємо Вам продовжувати насолоджуватися використанням даного годинника.

• Светлана С***

Вам подарували, але відгук ви залишили як покупець ))

Вітаємо Світлано!
      Нам приємно чути усі відгуки про наш товар.
      Ми завжди працюємо над поліпшенням наших продуктів та надаємо підтримку нашим клієнтам.
      Дякуємо за довіру.

• Васильев М***

Вже залишав відгук, але сьогодні робив тест з водою, я вражений, після п'яти занурень в тарілку з водою, та через 3 години часу "після занурень" вони працюють відмінно, думав лише про динамік, але й він працює, не знаю як 1м в глибину, але якщо ви помиєте посуд, або занурите у воду на невеликий час то, даю гарантію що вони витримають це! Може це випадковість, але я й мої діти в захваті! Писав відгук не бот(*_-)

Вітаємо Мирославе!
      Годинник має ступінь захисту від вологи але він не водонепроникний. Заборонений любий контакт з парою та миючими чи дезінфікуючими засобами. Коли годинник потрапляє наприклад під дощ його просто потрібно просушити сухою серветкою і на протязі 1.5-2 годин не користуватися боковою кнопкою. Також небажано користуватися на пляжі, коли годинник розігрітий пірнає в прохолодну воду.

• Олена Я***

Лише придбала даний годинник. Поки користуюсь мало,але вже можна сказати що заряд тримає добре..
    Це мій перший годинник ,а тому інтуїтивно налаштовувала,.меню і додаток доступні і зрозумілі.

Достоинства:
    Заряд батареї тримає добре.
    Недостатки:
    Не виявила ..

Вітаємо Олено!
      Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми раді знати, що Ви задоволені характеристиками та функціоналом. Дякуємо Вам за відмічені переваги. Ми вдячні за довіру і бажаємо Вам продовжувати насолоджуватися використанням даного пристрою.

• МаксимГавриленко

Користуюсь годинником тиждень,нарікань взагалі немає,гідна річ за свої гроші!

Достоинства:
    Багато корисних функцій,автономність.

Вітаємо Максиме!
      Дякуємо Вам за відгук!
      Нехай цей годинник стане надійним помічником у повсякденному житті та приносять щастя та задоволення новому власнику! Ми завжди ставимо якість на перше місце і прагнемо надати нашим клієнтам тільки найкращі продукти, які відповідають їхнім потребам.

• Маріанна Н***

Часы красивые, хорошо смотрятся на руке, не громоздкие. Пришел дополнительный ремешок. Стартового пакета не было, как писали в предыдущих отзывах. Посмотрим как дальше себя покажут.

Вітаємо Маріанно!
      Нам приємно, що Ви оцінили функціонал та стиль нашого годинника. Саме все це робить наш годинник надійним та комфортним в використанні. Ми вдячні за довіру і бажаємо Вам продовжувати насолоджуватися використанням даного годинника.

• Тетяна Р***

Годинник у користуванні чудовий. Прийшов у подарунок патріотичний браслет і стартовий пакет, дуже приємно, бо про це в описі не було вказано
    Годинник свою вартість повністю виправдовує, гарно тримає батарею. Так як маю дуже худу руку, то на браслетові є поділки і під мою руку.

Достоинства:
    Ціна. Швидка оперативна пам'ять.
    Недостатки:
    Відсутні.

Вітаємо Тетяно!
      Дякуємо за Ваш відгук про наш годинник!
      Нам дуже приємно знати, що Ви залишилися задоволені нашим годинником. І особливо раді, що Вам сподобався наш подарунок у вигляді додаткового патріотичного ремінця та стартового пакету. Бажаємо, щоб цей годинник став не тільки корисним девайсом, але й джерелом радості і задоволення.

• Убель А***

Купував матусі на подарунок, поклали додатковий ремінець та стартовий пакет у подарунок до годинника, годинник дуже сподобався, все як у описі, пізніше може доповню відгук, рекомендую

Достоинства:
    Ремінець у подарунок та стартовий пакет, якість збірки

Вітаємо Олександре!
      Дякуємо за Ваш відгук про наш годинник!
      Нам дуже приємно знати, що Ви залишилися задоволені нашим годинником. І особливо раді, що Вам сподобалися наші подарунки. Бажаємо, щоб цей годинник став не тільки корисним девайсом, але й джерелом радості і задоволення для Вашої матусі.

• Наталія Л***

Часи дуже класні.Чоловік рік відходив без проблем .Та забув зняти в аквапарку і вони не витримали гірок.хочь в басейні плавав вони витримували.Купили їх знову бо звик до них.рукомендуємо.

Достоинства:
    Зручні і швидкі в роботі

• Олександр М***

Купував дружині на подарунок. Неможе ними натішитися))). Зараз активно ними користується, батарейки вистачає на 5 днів. Особливо її подобається можливість приймати виклики та телефонувати за допомогою цього годинника. Чути так само як по телефону на гучному звʼязку.

Вітаємо Олександре!
      Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми раді знати, що Ви та Ваша дружина задоволені характеристиками та функціоналом годинника. Ми вдячні Вам за відмічення переваг нашого годинника. Ці характеристики роблять наш годинник надійним та комфортним. Будемо раді бачити Вас знову серед багатьох наших задоволених покупців.

• Ольга

Всі функції працюють, подобається

• Ирина О***

Як на мене чудовий годинник,замовляла у вас їх відразу 2 (собі і доньці),залишились задоволені) Дякую

Вітаємо Ірино!
      Дякуємо, що обираєте техніку Gelius для Вашой родини та ділитеся досвідом використанням! Ми раді, що годинник повністю виправдав Ваші очікування. Бажаємо приємного користування.

• Оля Н***

Мені сподобався,є багато функцій,які виділила для себе

Достоинства:
    Швидко працює, добре тримає заряд, можна відповісти на дзвінок, читати повідомлення,багато режимів для спорту

• Калиниченко И***

Годинником задоволений , кращий за свої гроші. Велика кількість функцій,пульс рахує правильно, звіряв з пульсометром. Заряд тримає більше тижня. Дуже зручний у використанні,можна читати повідомлення з усіх меседжів а також приймати телефоні дзвінки. Вражений такою якістю. Рекомендую!

Достоинства:
    Дизайн, функціонал

• Михайло О***

Годинник граний. Жінці содобався. Є всі необхідні функції

Достоинства:
    Функціональний
    Недостатки:
    Не виявив

Вітаємо!
      Дякуємо за позитивний відгук.

• Олександр М***

Хороший годинник, купував мамі дуже задоволена.

Дякуємо Вам за відгук!
      Раді знати, що Ви та Ваша мама задоволені функціоналом нашого годинника.

• Сергій

Сподобався дизайн та функціонал, швидко працює, є ремінець в комплекті

Достоинства:
    Можливість прийняти або відхилити дзвінок, є вібрація, годинник легкий, прикольно що є будильник, довго тримає заряд, міряє сердцебиття навіть є ігри!)
    Недостатки:
    Не знайшов

Вітаємо Сергіє!

• Юлия Я***

Покупала в подарок, именинница очень довольна . Оперативная доставка в пункт Розетка. Рекомендую !

Вітаємо Юліє!
      Дякуємо Вам за відгук!
      Нехай цей годинник стане надійним помічником у повсякденному житті та приносять щастя та задоволення новій власниці!

• Лілія Р***

Часи топ

Вітаємо Ліліє!
      Дякуємо Вам за Ваші враження! Ваш відгук дуже цінний для нас. Ми завжди ставимо якість на перше місце і прагнемо надавати найкращі продукти та обслуговування нашим клієнтам. Раді знати, що Ви задоволені і що наші зусилля допомагають Вам насолоджуватися використанням наших продуктів. Бажаємо Вам лише позитивних вражень сьогодні і у майбутньому!

• Прокопчук Я***

Пишу відгук після місяця використання. Годинник просто супер! Автономність - навіть більше заявленої. Єдине що я вимкнув - це постійний моніторинг серцебиття і погоду. Все що є в дорогих моделях - все присутнє. Мікрофон і динамік працюють чудово. Дуже зручно відповідати на дзвінки, коли не хочеться брати в руки телефон. В комплекті було два ремінці і подарунок (сімка оператора моб. зв'язку).

Достоинства:
    Співвідношення ціна/якість+функціонал
    Недостатки:
    Відсутні

Вітаємо Ярославе!

• Ганна В***

Замовляю годинник цього бренду не вперше. Всім задоволена. Рекомендую.

Достоинства:
    Всі заявлені характеристики.
    Недостатки:
    На мій погляд, кроки не зовсім точні.

Вітаємо Ганно!
      Нам приємно, що Ви високо оцінили функціонал та стиль нашого годинника.

• Максим Б***

Ціна якість доставка український бренд

Достоинства:
    Багато)))
    Недостатки:
    Не знайшли поки що

Вітаємо Максиме!
      Дякуємо за Ваш вибір, а також коментар! Ми дуже раді, що Ви задоволені продукцією та бажаємо приємного використання!

• Коваль М***

Годинник супер, заряд тримає, на протязі 3 днів, мене це влаштовує, багато функцій,зручне налаштування, дитина впоралась сама з налаштуванням, як перший годинник, все влаштовує

Достоинства:
    Приємне доповнення, змінний ремінець жовто блакитного кольору

Вітаємо Маріє!
      Дякуємо, що обрали Gelius, та поділилися досвідом користування. Ми дуже раді, що Ви задоволені продукцією та бажаємо приємного використання!

• Васильев М***

Пока все хорошо, все работает, сравнить не с чем, но - пока нет!

Достоинства:
    Все работает
    Недостатки:
    Пока нет

Вітаємо Мирославе!

• Анастасия Б***

Чудова якість, не висока ціна, все сподобалося.. стильний дизайн. Зручне меню, дуже багато функцій..

Достоинства:
    Керування камерою, ремінець у подарунок. Ще й захисна плівка у подарунок
    Недостатки:
    Їх просто немає

Вітаємо Анастасіє!
      Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми раді знати, що Ви задоволені якістю та функціоналом даної моделі годинника. Ми вдячні за довіру і бажаємо Вам продовжувати насолоджуватися його використанням.

• Наталия Р***

Смарт-годинник Gelius GP-SW012 - це справжнє об'єднання зручності, функціональності та технологій, що робить моє життя більш продуктивним та комфортним. Він став вірний помічник у здоровому способі життя та підвищенні продуктивності.
    За його допомогою я маю можливість не лише контролювати рівень активності та здоров'я, а й насолоджуватися розважальними функціями, які додають кольору до мого повсякдення. Його ефективна робота та великий спектр можливостей роблять його незамінним помічником у кожному моєму дні.

Недостатки:
    Немеє

Дякуємо Вам за відгук!
      Нехай цей годинник стане надійним помічником у повсякденному житті та приносять щастя та задоволення їхньому власнику! Ми завжди ставимо якість на перше місце і прагнемо надати нашим клієнтам тільки найкращі продукти, які відповідають їхнім потребам. Будемо раді бачити Вас знову серед багатьох наших задоволених покупців. Дякуємо за довіру.

• Юлія Т***

Годинник чудовиц

Вітаємо Юліє!
      Дякуємо, що обираєте техніку Gelius для Вашої родини та ділитеся досвідом використанням!

• Анастасія Г***

Товар супер,все працює,ще й патріотичний ремінець в подарунок отримали

Вітаємо Анастасіє!
      Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми раді знати, що Ви задоволені характеристиками та функціоналом годинника. Ми вдячні за довіру і бажаємо Вам продовжувати насолоджуватися використанням даного годинника.

• Вадим Ч***

Спасибо. Все супер

Вітаємо Вадиме!
      Дякуємо за вибір годинника та за Вашу високу оцінку його роботи. Ми раді, що прилад повністю виправдав Ваші очікування. Бажаємо приємного користування.

• Віктор З***

Працює відмінно

Вітаємо Вікторе!
      Дякуємо за вибір годинника Gelius Pro GP-SW012 та за Вашу високу оцінку його роботи. Ми раді, що прилад повністю виправдав Ваші очікування. Бажаємо приємного користування.
      З повагою, український бренд Gelius

• Анастасія Г***

Замовила на подарунок,був заряджений при відправці,поки все добре

Достоинства:
    Був заряджений,і можна було протестувати

Вітаємо Анастасіє!
      Дякуємо за Ваш вибір, а також за коментар!

• Юрій Ц***

Купував дружині в подарунок, за півтора роки користування жодних недоліків не виявлено

Достоинства:
    Ціна і якість

Вітаємо Юріє!
      Дякуємо за вибір Gelius для подарунків. Ми цінуємо Вашу довіру і раді бути частиною Ваших важливих моментів. Бажаємо Вашій дружині приємного користування.
      З повагою, український бренд Gelius

• Ольга П***