Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Сенсорные умные женские смарт-часы Smart i7 Pro Max Black (16064-hbr)

Оценка пользователей 3.25/5
  • Отзывы про товар продавца Translation tools
  • Ірина Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Translation tools. Цвет ремешка: White

Покупкою залишилася не задоволена. По-перше, часи не вмикаються бо розряджені. Поставити на зарядку не можу,бо не працює зарядне. По-друге, продавець не відповідає на повідомлення. Два дні писала щоб вирішити дану проблему,а у відповідь тиша. І при відправці на поштомат, було вказано,що доставка безкоштовна, а по факту я сплатила ще 110грн доставки.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не працює зарядка. Не вмикаються.
  • Микола М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Klever

Отримав 27 лютого, а 18 березня перестали заряджатися. Зрозуміло чому гарантія 14 днів.

Достоинства:
    Недостатки:
    Через 18 днів перестали заряджатися
    • Продавец  Klever

Дякуємо за ваш відгук!
      Нам шкода, що пристрій перестав працювати. Звертаємо увагу, що на дану модель виробник не надає офіційної гарантії, тому магазин встановлює власний гарантійний термін — 14 днів для перевірки товару. Саме з цієї причини вказано відповідний період. Також радимо перевірити зарядний кабель та контакти пристрою, оскільки інколи проблема може бути пов’язана саме з ними. Блок має бути не більше ніж на 1-2 А і не швидкісної зарядки.

• Олег В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Spirite. Размер корпуса: 44. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black

Сам товар соответствует заявленным характеристикам. Но возможности использование для себя, нашел только как часы.

Достоинства:
    Доставка , состояние хорошее
    Недостатки:
    Сам продукт как и все бюджетные смарт часы.
  • Інна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Red

Дякую велике всім задоволені підключили і носимо

• Продавец  Klever

Дякуємо за відгук! Ми раді знати, що Ви задоволені покупкою в нашому інтернет-магазині.

• Олександр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Klever

Жалею что не вскрыл на НП,понадеялся на добросовестность поставщика. Заказывал прямоугольные для женщины, прислали квадратные. Коробка в конверте помятая, часы полностью розряжены.

Недостатки:
    Г***о!!!!
    • Продавец  Klever

Добрий день. Поставте пристрій на зарядку використовуючи при цьому блочок для зарядки на 1А. Не використовуйте блочок для швидкісної зарядки. Пристрій можна повернути протягом 14 днів, якщо збережено його товарний вигляд.

• Неля С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Klever

Купила, бо була моя мрія. Не носити з собою телефон, дуже важливо,щоб мобільний телефон не загубити. А цей годинник завжди з тобою.

Достоинства:
    Все сподобалось,колір і його робота.

• Светлана Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Klever

Часи чудові, але вібрація не працює. Сенсу від них нажаль немає. Хтось телефонує або пишить, а йдучи по вулиці цього нечуєш

Недостатки:
    Не працює вібрація
    • Продавец  Klever

Добрий день. Годинник підтримуює налаштування вібрації. Ви можете вибрати різну інтенсивність вібрації для різних типів сповіщень, таких як дзвінки, повідомлення та інші оповіщення. Це можна зробити через додаток WearFit Pro, який синхронізується з годинником. У налаштуваннях додатка є опція вибору сили вібрації годинника .

• Светлана Ч***

У відповідях на питання, Вашим менеджером була запропонована программа Hiwatch Pro. В неї також є налаштування на вібрацію, але годинник на вібро не спрацьовує чомусь

• Продавец  Klever

Годинник можна замінити або повернути протягом 14 днів з дня отрмимання, якщо збережено його товарний вигляд. Напишіть нам в чат до замовлення, якщо бажаєте і з вами зв'яжеться наша тех. підтримка.

• Наталья Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Klever

Доброго дня. Дякую, годинник отримала, все працює, все сподобалось. Годинник класний за таку ціну все супер, доставка швидка. Рекомендую.

Достоинства:
    Годинник класний, ціна, доставка швидка.
    Недостатки:
    Не має.
    • Продавец  Klever

• Вікторія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Spirite. Размер корпуса: 44. Цвет корпуса: Silver. Цвет ремешка: White

Замовляла дітям 2 годинника.
    Доставка швидка, часи працюють добре.
    За таку ціну я задоволена.

Дякуємо звертайтесь))

• Андрей М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Three cats

Не держе батарея, через раз з'єднання з телефоном, функції ніякі, зря витрачені кошти

• Олег П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Three cats

Не відповідає дійсності і зовсім не тримає акумулятор хватає на декілька годин(((((Не рекомендую(((

• Марія П***

Часи прекрасні,відправили дуже швидко

Дякуємо) звертайтесь

• Nataliya S***

Сервіс чудовий, оперативно вислали, товар відповідає заявленому. Прохання, допоможіть відключити крокомір і прибрати зайві заставки екрану.

Достоинства:
    Годинник працює і це вже добре . Має купу функцій, з якими дитина ще не встигла розібратись навіть за півдня
    Недостатки:
    Крокомір рахує кроки навіть коли дитина просто лежить на дивані, зупинити його ми так і не змогли . Живе своїм життям годинник. А ще екран має дуже багато заставок , які саме моїй дитині не подобаються, а як їх видалити, ми не знайшли
    • Продавец  Spirite

Добрий день заставки не видаляються

• Ольга

Неплохие.

• Юра Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: getGadgets. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink

Ребята что то делайте возвращайте деньги ,много лет в розетке покупал,последние два заказа разочаровали ,то зарядки нет то не заряжаються,я понимаю что 500 гр цена ,но они должны разбить

Достоинства:
    Разочарование
    Недостатки:
    Разочарование
  • Вікторія Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SkrobPowerHUB

Приехали эти часы полностью разряженные, из-за этого не получилось их проверить на почте.
    Сразу минусы: экран как с тетриса (рамки слишком большие, вообще он не соответствует фотографиям с этого сайта)
    Видно пару повреждённых пикселей в уголке экрана
    Батарея разряжается спустя час активной работы с блютузом.
    Звук слишком тихий и никак не можно отредактировать.

Недостатки:
    Экран, звук, батарея
  • Софія Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SkrobPowerHUB

Дуже дякую все супер. Одну зірочку прибрала. Замовляла чорного кольору, а приїхали розові.

Достоинства:
    Все добре
    • Продавец  SkrobPowerHUB

Дякую за чесний відгук!

• Алексей М***

Все чудово! Удачі продавцю!

Дуже дякуємо) звертайтесь

• Наталія Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Three cats

Фігня повна і місяця не проробили

Недостатки:
    Час зупинився і вони 08:33 показуть до того як не розрядяться ! Не реагують зоовсім .. потім я знову їх зарядила підключила до телефону і вони через минуту знову так само зависли
  • Инна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Three cats

Купили даний виріб підлітку на ДР, з переваг на мою думку тільки стильний дизайн (не дитячий), стосовно іншого не вартує навіть своєї маленької ціни...

Достоинства:
    Дизайн
    Недостатки:
    Зарядку тримає 3-4 годин
    Постійно обривається зв'язок з телефоном
    Контакти не ідентифікуються
    Крокомір працює не коректно
    Не зручний зарядний пристрій та тільки через USB
  • Владислав П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: getGadgets. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black

За свои деньги, ракета.

• Денис
    Отзыв от покупателя. Продавец: Spirite. Размер корпуса: 44. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink

Все доброе,годинник робе чудово!Раджу цього продавця!

• Продавец  Spirite

Раді що вам сподобалось звертайтесь)) дякуємо

• Владислав П***

Довольно неплохо за свои деньги.

• Анжеліка З***

Гарний годинник за гарні гроші. Дякую!

• Роман М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: JAKIRO. Размер корпуса: 44. Цвет корпуса: White. Цвет ремешка: White

Часы не плохие но немного тупят зарядка не соответствует фоно " не магнитная " а контактная в так в целом не плохо

Достоинства:
    Быстрая доставка, внешний вид
    Недостатки:
    Зарядка не соответствует фото и характеристическим данным, защитная плёнка наклеена как попало
  • Сергей
    Отзыв от покупателя. Продавец: Three cats

Купил данные смарт-часы на розетке, так как являюсь постоянным клиентом. Данные часы разочаровали еще в отделении новой почты при получении. Заряжаться они никак не хотели, менеджер по телефону уверила в качестве товара и убедила забрать данные часы с возможной последующей заменой при необходимости. По итогу: заряда аккумуляторной батареи хватает на 15 часов, после зарядки необходимо заново настраивать часы для нормальной, если можно это так назвать работы. Адекватного приложения для часов не нашлось на плей маркете.
    На подарок так себе вариант

Достоинства:
    Легкие, удобные в пользовании
    Недостатки:
    Аккумуляторная батарея не держит заряд
  • Анастасия С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Three cats

Когда нужно ответить,нужно только отключать блютуз на телефоне.Как можно вернуть?Очень пожалела что купила их.

Достоинства:
    Недостатки:
    Когда нужно ответить,нужно только отключать блютуз на телефоне.
  • Анастасия С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Three cats

Когда звонят видно только номер телефона.Имя кто звонит нет.Не удобное крепления

• Васюта М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Three cats

Годинник прибув розряджений, що затримало перевірку товару. Час від часу збиваються налаштування мови. Решта все добре і цілком влаштовує.

Достоинства:
    Працюють усі потрібні мені функції.
    Недостатки:
    Час від часу збиваються налаштування мови.
  • Алесандра И***

Виглядає чудово, але нажаль слабка батарея. Тримає 3-4 годинм

• Геннадій Б***

Добрий день.
    Придбав два таких нодинники. Інструкція на англійській мові. Час роботи акумулятора не відповідає заявленому це 12-15 годин не більше. Є складність з підключенням та синхронізацією викликів і телефонної книги. Акумулятор розряджений повністю приїхав. Додаток некоректно працює.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не тримає акумулятор, складне підключення до додатка,постійно губить зв'язок.
  • Аня О***

Все добре

• Чухлебов О***

Годинники варті своїх грошей

Дякую звертайтесь)

• Євгенія М***

Купили дитині,швидко отримали,задоволенні якістю.

• Продавец  Spirite

Раді що вам сподобалось звертайтесь))

• Альона К***

Чудовий годинник

• Тетяна К***

чим саме чудовий,як в користуванні?

• Аліса Л***

Не смарт-годинник, а таке собі щось. Гальмує і глючить постійно. Режим очікування налаштувати на довше неможливо. Час показує тільки з блютусом. Вимикаєш блютус, і час "злітає" нафіг.
    Брали для літньої людини, потрібнв була функція вимірювання тиску. Виявилося, що ця функція не працює зовсім. Показує якісь цифри "від балди" й усе.
    Коротше кажучи, барахло барахлом. Шкода викинутих на нього грошей.

Достоинства:
    Ніяких
    Недостатки:
    Глючить, без блютуса не показує навіть вірний час, тиск не вимірює,батарея сідає дуже швидко.