Отзывы покупателей о Сенсорные умные смарт-часы Smart FD68S Green (16102-hbr)
- Назар Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Translation tools. Цвет ремешка: Black
не замовляйте така фігня тупо для дитини і то це бред не такі як на фото менеджери не відповідають на то щоб повернути замовлення .....
- Недостатки:
- ФІГНЯ
- Максим М***Отзыв от покупателя. Продавец: Translation tools. Цвет ремешка: Black
Л***о повне, для дітей тільки, щоб симуляцію створювати що носить годинник!
- Недостатки:
- Весь годинник
- Альона С***Отзыв от покупателя. Продавец: Translation tools. Цвет ремешка: Black
Дякую. Годинник класний. Все працює.
- Олексій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Semdem. Цвет корпуса: Green
Редкостное недоразумение, а не часы) как на свои 255грн - не плохо. Проработали на 1 заряде АЖ целых 2 часа. Живут своей жизнью, включаются когда хотят. Если скучно и охота поиграть с нервами - рекомендую
- Недостатки:
- Батарея 2 часа держит
- Лина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Semdem. Цвет корпуса: Black
Товар брак!. Не замовляйте!!! Часи зовсім не включились. Компанія гроші повернула аж через тиждень і тому, що я настоювала постійно
- Достоинства:
- Не має
- Недостатки:
- Відвертмй брак
- Марина Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Klever
Немає зарядного пристрою
- Продавец Klever
Добрий день. В даному годиннику немає окремої зарядки. Конектор для зарядки у верхній частині циферблату. Ви його вставляєте у блок для зарядки, бажано не швидкої зарядки, та заряджаєте. В годинника сенсорний екран.
- Оля Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Disero. Цвет корпуса: Green. Цвет ремешка: Green
Годинник гальмо заряд тримає максимум годину . Ні про що не сповіщає.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не приймає заряд
- Андрей Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Klever
Сложно настроить
- Достоинства:
- Пока нет
- Недостатки:
- Не такие часы как другие
Мне не очень понравились
- Продавец Klever
Добрий день. Зазвичай з налаштуванням немає проблем. Для зручності перегляньте відеоогляди на ютуб. Якщо будуть питання, звертайтесь. Завжди раді допомогти.